reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
MOU - oby :)
a Ty napisałaś, że tempka 37,02 była zmierzona 2h później, niż zwykle? Jeśli tak, to powinnaś odjąć 0,2 a nie 0,02. Wtedy tempka by była 36,82. Chyba, że źle zrozumiałam.
Jak się zmierzy tempkę 1h przed czasem, do wyniku dodaje się 0,1. Jak godzinę później się zmierzy, odejmuje się 0,1.

Rysica - 0.2 było 37.2 - mój błąd. Dobrze odjęłam w takim razie :)
Stawiam na to że jutro spadnie :)

łuu ale produkcja od rana
cześć dziewczyny
ja dziś nie w robocie, bo wzięłam sobie dzień wolnego, zaraz jadę do lekarza a potem trzeba będzie ogarnąć chatę - młody u dziadków, więc się teraz rozkoszuję kawą przy śniadaniu :-D

Mou,wiem,ze nie przyspiesze spraw...a szkoda. Ciagle mam w glowie mysle,ze teraz bym Wam pisala o moim samopoczuciu w ciazy, ktory to juz tydzien itd...A tutaj trzeba zaczac prace od nowa...:(

Ale ok,juz nie smece...Lece do papierow,bo mi sie nazbieralo w robocie,bede zagladala do Was!

Pajka, a to Ty miałaś implantację w 5dpo czy pomyliłam z Aldo??
Ja się nie chcę nakręcać, ale chciałabym, żebyś miała rację..

tak w 5 dpo miałam spadek z 37,1 na 36,7 :) a potem skok na 36,9 i 37,1 i znowu spadek i tak w kółko, ale dlatego, ze juz progesteron sie wahał :)

MOU - oby :)
a Ty napisałaś, że tempka 37,02 była zmierzona 2h później, niż zwykle? Jeśli tak, to powinnaś odjąć 0,2 a nie 0,02. Wtedy tempka by była 36,82. Chyba, że źle zrozumiałam.
Jak się zmierzy tempkę 1h przed czasem, do wyniku dodaje się 0,1. Jak godzinę później się zmierzy, odejmuje się 0,1.

Pajkaa - jak Ty miałaś bladą drugą kreskę 5 dni temu, to spokojnie możesz robić dzisiaj test, powinna być gruba krecha już

ale ja robilam 3 dni temu test i wyszedł negatywny... wiec juz nie rpbie czekam na @ :)

Mou, tak mialam najprawdziwsza @, A potem jej brak, mysle se, no z 6tc:) ide na usg a tu 11! :-)
Rysicaa skad ten spadek tempki wczoraj? Trzymam mocno za Ciebie :-)

aha Rysica ja u siebie zaobserwowałam tępy ból przy zagnieżdżaniu się zarodka teraz, oczywiscie nie wiedzialam o co kaman, ale to pamietam, na kilka dni po <3.

Ostatnia edycja:
yyy a nie do godziny 11 się mierzy??

Pajkaa, to mam nadzieję, że u mnie już będzie tylko wysoko! Przez najbliższe 90 dni ;)
a u Ciebie mam nadzieję, że za dwa dni będą piękne dwie kreski.

Aldo - ze spadku tempki Pakaa mi implantacje wróży, ale ciort wie ;) oby ;)

reklama
Cześć dziewczyny!
Zaprowadziłam dziecko do przedszkola na 8:00 a po 9:00 zdzwonią z przedszkola że płacze i mówi że ją ucho boli :(
Poleciałam po Julkę i zahaczyłyśmy o przychodnię i dopiero na 17:00 do lekarza. W Poradni K czyli u gina dziś pusto, dopiero od jutra będzie na 13:00 zadzwonię i spróbuję się umówić na jakiś termin. Jutro tez na 10:00 miałam umówionego dentystę ;( teraz to lipa dupa, bo nie mam z kim zostawić Julki, nie wiem jakoś spróbuję się albo przepisać albo poprosić dziadka - ale ona jak jest chora to z nikim nie chce zostać tylko z mamunią :(:( Do tego musiałam ją dziś pół drogi nieść a chyba to powinnam wykluczyć ... w pt byłam zobaczyć lokal, chcieliśmy wynająć małe biuro, a teraz to w pewnym sensie niemożliwe, zatrudnić się u kogoś też wykluczone ... ech wszystko się wali

Do góry