reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Łazanki z kapustą i grzybami :-), ugotuj, zmiel, usmaż naleśniki i zrób krokiety z kapustą, zupka kapuśniak z ziemniaczkami i kiełbaską. Tyle pomysłów, że jeszcze Ci tej kapusty zabraknie :-D

reklama
podjadłam sobie warzywka z paczki;
Nasprzatałam sie jak osioł, a efektów żadnych nie widać....
Czekam, aż meżowy z pracy wróci, żebyśmy mogli mebelki powstawiać i resztę tego cyrku ogarnąć.

Hej kobity

U nas słonko i ciepluto tylko wieje mało głów nie pourywa:crazy:
Zaliczylysmy spacer i obowiazkowo piekarnie. Hania polubila sobie pana piekarza z włoskiej piekarni, tatusia jej kolezanki z przedszkola i codziennie chce chodzic po chlebek. Dzis juz nawet dzwonila;-) z rana ze do niego przyjdzie hehehe:-D

A ja mam takie pytanie z innej beczki:sorry:

Czy robilyscie moze ostatnio remont kuchni lub łazienki:tak:? Szukam inspiracji i juz mnie głowa od przegladania netu boli:-) Moze podzielicie sie fotkami swoich:-p

Anoli mysmy robili ale to już prawie 2 lata temu:szok: Jeny jak ten czas leci,zleciało nie wiem kiedy...Kafelki do łazienki kupowaliśmy w leroy merlin. a do kibelka w cerpolu.
Ale sa normalne chyba,takie raczej zwykłe.

Uf lekcje odrobione. Natka śpi, Martynka czyta książkę a ja czekam na mężowego.

Anoli my robiliśmy w tym roku łazienkę a w tamtym kuchnię. Z kuchni jestem średnio zadowolona bo jeszcze szafki musimy wymienić za to łazienka wyszła nam niezła. Niestety nie mam czym cyknąć fotek bo pożyczyłam znajomej aparat a ona się do niego przywiązała.
Tylko my jesteśmy niekonwencjonalni i ściany robiliśmy w panelach:-p

reklama
Do góry