reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

reklama
ja to nic, bo tylko kucnelam te 20 razy(wyobrazilam sobie zapalki), a ze wygimnastykowana jestem to spox, ale herbata podobno rozsypala 200 patyczkow higienicznych! i du*pa:-)

ja to nic, bo tylko kucnelam te 20 razy(wyobrazilam sobie zapalki), a ze wygimnastykowana jestem to spox, ale herbata podobno rozsypala 200 patyczkow higienicznych! i du*pa:-)
Jezusie 200:szok: pieeeeknie haha;-) ja gdybym spuchnieta nie byla to luzik a tak to mam niechwytna dlon wiec noza nie utrzymam nie mowiac o patyczkach/zapalkach wiec bym sie chyba zabeczala:-D

bidulo Ty..ja dzis bardziej opuchnieta niz zwykle, normalnie jak palce u rak chce zawinac w piesc to boli jak fix:no: ale chyba ta mega-opuchlizna jeszcze mnie nie dopadla(i mam nadzieje ,ze nie dopadnie)

ja też opuchnięta- obraczki od miesiąca juz chyba nie noszę, a ostatnio mi kostki w nogach gdzieś się zapodziały i wyglądam jak słonik, tylko taki niewymiarowy, bo nogi mam raczej z tych cienszych i tak dziwnie to wygląda- takie drewienka jak do pieca...

witam, ja też zapuchnięta... ale mnie to tak skóra swędzi, to chodzę i się drapię :-)
wczoraj na USG byłam, i malutki waży 2900 gram... także ładnie rośnie, lekarz pochwalił że wszystko jest ok i aby czekać :-)

widziałam jak się dziewczyny porozsypywały :-)
ja trochę zaniedbuję BB, bo jakoś zawsze coś do zrobienia jest...
ale dzisiaj cały dzień w domku :)

dzien dobry. u mnie nadal nic.

mileczka 3mam kciuki zeby Cie jednak zatrzymali!

atram moze sie rozkreci!! jestem z Toba :-)

madzilka polecam w takim razie "ciekawy przypadek Benjamina Buttona", choc to tez nie komedia ;-) ale bardzo mi sie podoba

taaa.... pomysl z zapalkami jest G. wart :cool: nie polecam. przez zakwasy nie moglam usnac.

reklama
melduje się !
u nas jest koło przychodni sklep zielarski więc idę tam dziś po tą herbatkę, mam nadzieje że będzie i zamierzam zrobić wypad po ryneczku sklepikach itd, nawet dla spaceru.
póki co wstałam z obolałą głową, i musze sobie kawkę choćby zbożową zrobić to mi sie lepiej zrobi na żołądku.

Chyba pójde do lekarza jednak na dodatkową wizyte prywatnie ale do innego, bo mam nieraz obawy o te moje łożysko, skoro ostatnio już było chyba nieciekawe, to co dopiero teraz...:( nieraz nie czuje małej przez pół dnia i zaczynam doła łapać bo mi sie najgorsze rzeczy wyobrażają!
muszę też któregoś dnia skoczyć do spowiedzi bo w niedziele nie było, a jakoś tak chce przyjąć komunię przed porodem.

atram
kochana &&&&&&& żeby jakoś się rozwinęło.... ale jednego nie skumałam, skosiłaś trawnik? kiedy, dzisiaj????? :p

mileczka
Ciebie to już muszę zostawić, nawet niech sobie nie robią żartów! :p

Do góry