reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

na zmiane mam- dostałąm od szwagierki po jej córci-ale taki uniwersalny że i na Antka bedzie do latania dobry. A dwa takie same mi się na pewno nie przydadzą....ale tak to jest jak na mojej wsi tylko dwa sklepy z ubrankami dla dzieci

reklama
kamisia - a dlaczego nie możesz oddać? Jeśli masz paragon to w ciągu 7 dni możesz odstąpić od zakupu, tym bardziej, że są zakupione w jednym sklepie. Wykłóciłabym się o zwrot kasy.

Wg mnie jest to niezgodne z prawem konsumenta. Każdy ma prawo oddać nowy towar w ciągu 7dni.

!!! Sprawdziłam i prawo do zwrotu masz przy zakupach internetowych, a ja tylko takie robię. W Twoim przypadku to tylko dobra wola ekspedienta. A nie możesz czegoś innego w tej cenie w tym sklepie kupić?

Tu jest artykuł o zwrotach:
http://prawa-konsumenta.wieszjak.pl/zwrot-i-wymiana/84067,Zwrot-towaru.html

Ostatnia edycja:
Wg mnie jest to niezgodne z prawem konsumenta. Każdy ma prawo oddać nowy towar w ciągu 7dni.

!!! Sprawdziłam i prawo do zwrotu masz przy zakupach internetowych, a ja tylko takie robię. W Twoim przypadku to tylko dobra wola ekspedienta. A nie możesz czegoś innego w tej cenie w tym sklepie kupić?

Tu jest artykuł o zwrotach:
Zwrot towaru - Zwrot i wymiana - Prawa konsumenta - Wieszjak.pl

Jak nie bede miałą wyjscia bo nie znajde kupca na komplecik to tak zrobie. wolałabym przeznaczyć tą forse na buty, bo kupować na siłe to bez sensu- wszystko czego potrzebujemy z ubrań mamy
a dokupiłąm dziś do tego kombinezonu polarkowy szaliczek i takie cieplusie rękawiczki i w końcu piżamkę- żeby nie było -tyż w autka:tak:

kurcze Kamisia gdyby nie to że mam kombinezon dla M. po J. to bym brała :tak:
ja za to nie mam kombinezonu dla J. ani kurtki zimowej. Na razie chodzi w wiatrówce a pod to swetr i bluzkę bo ja w takiej dolinie mieszkam że piździ jak w kieleckim ;-)

reklama
Ceny też boskie:-)
byłam ostatnio w La Mani, wisiały 3 sukienki na manekinach -wszystkie te w których Przetakiewicz wystąpiła publicznie i kilka na wieszakach... cóż naiwna byłam że tam zobaczę ile zer to kosztuje -z założenia jak się wchodzi to się o cenę nie pyta... a ja się porwałam naiwna:-D

Do góry