reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
gosiagro - o kurczę to faktycznie duże opóźnienia, współczuję :-(
Ewuś - ja też częśto myślałam jak sobie dajesz radę z chłopakami
gratulacje dla Szymona! A jak Kubuś?
julia0903 - Nina jest zdolniacha po mamusi
ja jak miałam 3,5 roku juz czytałam... pewnie z Niną będzie tak samo, rodzina moli ksiażkowych
bardzo wygadanych zresztą 
sealet - a jak tu mozna nie wracać?! :-)
Póki co muszę się odnaleźć, widze, że póki co to 95% z was to ekipa z którą jescze przeżywałam ciążę
:-) oj jakie to były czasy
ciekawe gdzie reszta znajomych, czekam dzielnie na znajome i nieznajome koleżanki 
Kurcze Nina mi się uparła, ze siku robi po wstaniu z nocnika
Ewuś - ja też częśto myślałam jak sobie dajesz radę z chłopakami

julia0903 - Nina jest zdolniacha po mamusi

sealet - a jak tu mozna nie wracać?! :-)
Póki co muszę się odnaleźć, widze, że póki co to 95% z was to ekipa z którą jescze przeżywałam ciążę

Kurcze Nina mi się uparła, ze siku robi po wstaniu z nocnika

zyrraffka
Szczęśliwa mama
Heloł!
Meldujemy się bez gipsuBedziemy jednak robić badania na wchłanianie wapnia itp..
super ze już bez gipsu i bardzo dobrze, że zrobicie te badania.
a mi się nic nie chce. Popiszę jak Łuki zaśnie. Ciekawe czydzisiaj zje obiad. Chyba apetyt mu wrócił, jeżeli można tak się wyrazić w jego przypadku.
milusia21
Fanka BB :)
Koriadner świeta racja!!!!!!!mi bardzo pomaga zwierzanie się tu;-) szczególnie takiej jednej Kolenderce
Kreatorka Kubuś tez ma się dobrze, straszne z nich rozrabiaki
ciagle się bija i itd, ale te chwile kiedy sie przytulaja, smieją razem i całjują są bezcenne

Kreatorka Kubuś tez ma się dobrze, straszne z nich rozrabiaki

gosiagro - to fatalnie, ze tak mocno przesuwają termin odbioru.... dostaniecie jakieś odszkodowanie za to?
zyrraffka - dobrze, że Łukaszek zdrowieje
i apetycik wraca
agast - super, że już bez gipsu!!! Znów Jagodka może dokazywać na całego!!!
koriander - udanego dnia życzymy
kreatorka - Ninka - zuch dziewczynka! Agatek mówi tylko mama ( nawet jak chce bawić się z Tata), am, niam(smoczek), papa, co to?, nieeeee, nie ma. Ostatnio do repertuaru doszły odgłosy zwierzątek (hau, miau, ko ko, ka ka(kwa)). Do zdań czy też własnego imienia to nam jeszcze daleeeeko....
zyrraffka - dobrze, że Łukaszek zdrowieje
agast - super, że już bez gipsu!!! Znów Jagodka może dokazywać na całego!!!
koriander - udanego dnia życzymy
kreatorka - Ninka - zuch dziewczynka! Agatek mówi tylko mama ( nawet jak chce bawić się z Tata), am, niam(smoczek), papa, co to?, nieeeee, nie ma. Ostatnio do repertuaru doszły odgłosy zwierzątek (hau, miau, ko ko, ka ka(kwa)). Do zdań czy też własnego imienia to nam jeszcze daleeeeko....
koriander
A my juz z powrotem. Lila tak zaczela ziewac ze myslalam ze przedrze sie na pol :-) Zasnela w wozku w drodze do domu (a mamy cale 100m do przejscia
)
ide was poczytac i wypic kawe bo cisnienie chyba spada na maksa

ide was poczytac i wypic kawe bo cisnienie chyba spada na maksa
milusia21
Prrfekcta czesc leniu
U mnie Kuba mówi;Tuba(Kuba), Ewa, mama, mumu(krówka), daj, nie, tata, dziadzia, baba, nić(nic) ogólnie ostatnio bardzo duzo mówi po swojemu, cały czas się z kimś kłuci
Szymonek: Ada(Adam), mama, tata, dziadzia, baba, nie, daj, sisi,mu,nie
Jaka akcja.Z miesiac temu zginał pilot u wuja który Szymusiowi na szystko pozwala, cały dom przeszukany i nic, aż tu wczoraj przyjechali znajomi z dzieckiem, bawia sie u niego i nagle Szymonek cos wyciąga z głośnika, w którym była dziórka i oni bam odkrecać głosnik i co: PILOT SIĘ ZNALAZŁ!!!!!!!!!!!!
nikt by na to sam nie wpadl
a znajomi ze oni jak tylko zajadą do domu to tez odkręcają głosniki bo i u nich pilota brak

U mnie Kuba mówi;Tuba(Kuba), Ewa, mama, mumu(krówka), daj, nie, tata, dziadzia, baba, nić(nic) ogólnie ostatnio bardzo duzo mówi po swojemu, cały czas się z kimś kłuci

Szymonek: Ada(Adam), mama, tata, dziadzia, baba, nie, daj, sisi,mu,nie
Jaka akcja.Z miesiac temu zginał pilot u wuja który Szymusiowi na szystko pozwala, cały dom przeszukany i nic, aż tu wczoraj przyjechali znajomi z dzieckiem, bawia sie u niego i nagle Szymonek cos wyciąga z głośnika, w którym była dziórka i oni bam odkrecać głosnik i co: PILOT SIĘ ZNALAZŁ!!!!!!!!!!!!

reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Beta zrobiona, czekam na wyniki