reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kpstiumy dla niemowlaka

reklama
myślę ze te stroje będą bardzo drogie i czesto niezbyt ładne.

Ja moją 14 miesięczną córeczkę ubrałam za zabawę karnawałową w żłobku w zeszłym roku w czerwony za duży T-shirt na który naszyłam czarne kropki. pod spodem miała czerwonego bodziaka, czarne leginsy i czerwone rajstopki. Biedronka :)

jest tego pelno na allegro, w mothercare. Z pewnoscia cos dostaniesz :-D

a ja lubie przebierac w takie slodkie stroje. Maluszek wtedy taki slodziutki jest ;-) a te na sile eleganckie stroje i to nie wygodne i dziecko wyglada jak stary-malutki :baffled:

powodzonka w poszukiwaniach!;-)

Maluszek wtedy taki slodziutki jest ;-) a te na sile eleganckie stroje i to nie wygodne i dziecko wyglada jak stary-malutki :baffled:

To właśnie to o czym pisałam...robienie z dziecka wariata, bo otoczenie może zachwycać się tym jakie jest słodkie....I rozumiem, że z jakąś krową na głowie dziecku jest super wygodnie?

Jeśli w sweterku dziecko wygląda jak stary-malutki, a w przebraniu zwierzęcia, warzywa bądź innego stwora wygląda ok...to ja już nie komentuję. Mam tylko taką propozycję...może np. taka mama, która przebiera za krowę, dynię dla towarzystwa sama się ubierze w taki kostium, np. do wigilijnego stołu?

Cóż..może ja jestem już za stara na serwowanie takich rozrywek? Może to zarezerwowane dla młodocianych mam:)

a kto tu mowi o przebraniu za krowe do wigilijnego stolu?

Pozatym kto jak ubiera swoje dziecko to juz tylko jego indywidualna sprawa i Tobie/nam nic do tego.

reklama
Do góry