reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

juz spojrzalam wiec tak jeszcze nie wiadomo czy jutro bedzie owu bo moze byc w nocy ale moze byc jutro w nocy gdybys robila testy owu lub i powiedziala jak wyglada sprawa śluzu to bylo by latwiej ;-) bo gdy duzo sluzu i przezroczysty lub koloru białka jajka ;-) to do wyrka :-D ale jak bedzie co 2 dni tez sie uda ;-) wiec na bol głowy pro[ponuje :-D;-D bara bara ;-)

reklama
co do śluzu to był nieprzejrzysty i dużo było ... ale nie zwróciłam uwagi czy był koloru białka :-( dziś już mniej śluzu ... nie czuje abym miała taki jak przez tamte 2 dni - wydawało mi się strasznie mokro w gatkach :-D :p

no magda- czekam na fotke butów, ja dzisiaj sobie 2 pary upatrzyłam i penie się na któreś zdecyduje, ale js=eszcze chce zobaczyć w jednym sklepie zebuy potem nie załować :-)

a ja z mężusiem dopiero zjadłam pieczoną golonkę, co prawda nie robiliśmy sami ale była nawet smaczna

Hej Dziewczyny.

Mam nadzieję, że zaakceptujecie mnie. Jestem pierwszy raz na forum, od paru dni się zbierałam, żeby się zarejestrować......
Staramy się od grudnia z moim kochanym mężulkiem, ale nic nie wychodzi.....
Jakieś rady?? HIHHI :)
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :-)

Lamia a w takim sklepie bez jakiejś szczególnej nazwy w centrum handlowym niedaleko mojego miasta... ale ile się za nimi najeździłam... :baffled: to co mi się podobało na wystawie to w rozmiarze 40 już nie wyglądało tak ładnie... albo w ogóle nie było rozmiaru. No ale w końcu znalazłam, w jednym jedynym sklepie były te buciki więc się cieszę, że pół Polski nie będzie ich nosiło bo jedne mierzyłam, to były w każdym sklepie do jakiego weszłam i zawsze jakaś dziewczyna je mierzyła... :-p

Drapi witamy cieplutko... a powiedz coś więcej o sobie. Obserwujesz w jakiś sposób swój cykl?? Chodzi mi o testy owulacyjne, albo mierzenie temp??? Najważniejsze to się nie poddawać ale też nie napalać bo psychika też dużo może...

Drapi witamy ;-) powiedz cos o sobie czy stosujesz jakas obserwacje cyklu śluz temperatura testy owu ? ilu dniowe masz cykle regularne czy nie ?? mam nadzieje ze bedziesz czula sie jak u siebie ;-) pytaj o co tylko chcesz ;-)
Magdalenko no no ale one sa cale wiazane czy z boku jest zameczek??
są śliczne tylko nie wiem czy bym kupiła zamszowe na zime ;-) nawet nie wiem czy w swoje wchodze z zeszlej zimy bo jA mam za to duza łydke...

pyscek to jak bylo duzo to huhu :-) to super ;-) mokro ja mialam strasznie dzien przed owu ;-)

reklama
Drapi witamy ;-) powiedz cos o sobie czy stosujesz jakas obserwacje cyklu śluz temperatura testy owu ? ilu dniowe masz cykle regularne czy nie ?? mam nadzieje ze bedziesz czula sie jak u siebie ;-) pytaj o co tylko chcesz ;-)
Magdalenko no no ale one sa cale wiazane czy z boku jest zameczek??
są śliczne tylko nie wiem czy bym kupiła zamszowe na zime ;-) nawet nie wiem czy w swoje wchodze z zeszlej zimy bo jA mam za to duza łydke...

pyscek to jak bylo duzo to huhu :-) to super ;-) mokro ja mialam strasznie dzien przed owu ;-)
mam nadzieję, że tym razem się uda ... wczoraj powiedziałam mojemu, że jak sie nie uda to już nie będę liczyć dni, mierzyć tempki itd. ... bo już nie mam siły ... może takim sposobem uda nam się trafić ...

Do góry