reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Mama Stacha, jasne że pamiętamy :tak::tak::tak: Wpadaj do nas częściej:tak::tak::tak::tak: I powodzenia w wpadce:-D:-D

Bunny, dżampreza??? jak ja dawno nie byłam na dżamprezie:szok::szok::szok: aż zzieleniałam z zazdrości:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok: Baw sie dobrze :-):-):-)

Syneczki, zobaczysz, ze ten sen niedługo będzie jawą :tak::tak::-);-);-):tak::tak: Mnie się sprawdził ostatnio, jak mi się śniło, ze w klasie tłumaczyłam na swoim przykładzie jak się robi testy ciążowe i bach, są II krechy:-D:-D:-D:-D

Lelek, miłego wieczoru z M. :tak::tak::-):-):-):-):tak::tak:

Martolinka, miłego weekendu :tak::tak:
Maron, a ten torcik, to robisz czy jesz??? :-p:-p:-p:-p A kiedy masz obronę??

ja ogarnęłam chałpkę, zostały jeszcze podłogi, lae to jak Igor uśnie:tak::tak::tak:

reklama
Bunny mam czerwony gorset kupiony czarną tiulową krótką spódnice rajstopy w pająki no i będzie ze mnie diablica albo wiedźma :) hehe zobaczymy jak mi makeup wyjdzie czy na to czy na to :D
kupiłam i wyskrobałam dynie ale zdjęcie dopiero wstawie jak podładuje baterie do aparatu pajęczyna powieszona cukierki gotowe okno ustojone :-D
ogólnie humor mi po zakupach dopisuje :-D no i z pęcherzem o niebo lepiej :-D moge działać dalej i siadam na chłopa :-D
życzę miłej o godzine dłuższej nocy :-D

Witajcie,
Bunny ja byłam na ostatniej imprezie podczas ostatniej @ przed zaciążeniem i zabalowałam ostro a jeszcze mi się chce:-D uwielbiam tańce do rana .Kiedyś było to niemal co tydzień , ale bez babci na dyżurze nie mam z kim młodego zostawić. Kto wie może za 16 lat bedziemy chodzic razem:-D:rofl2::baffled::zawstydzona/y::-p
Wika faktyczie miałas sen proroczy:tak:
Rozczochrana i jak chłop zajezdzony?
Maron gratulacje!!!! to teraz czekam na termin obrony:tak:

zaraz ruszamy do Malborka

MamaStacha
jakbysmy smialy zapomniec :-D no, normalnie to dopiero zaczynalibysmy pewnie starania planowane :-p a tu juz polowa za nami :-)
tu juz lada tydzien III trymestr sie zacznie :-) ale dobrze, ze mam checi do WSZYSTKIEGO i energie, gorzej by bylo gdybym czula sie zle i ociezale.
Wika torcik robilam, prawie juz wszamany :-p heh
a termin obrony jeszcze nie uzgodniony, prawnie powinnismy go znac 14 dni przed obrona minimum, ale promotor powiedzial, ze bedzie dzwonic :no: zaloze sie, ze zadzwoni kilka dni przed
Ja wlasnie przyjechalam z badan, powtarzalam znow moc i morfologie oraz cukier z obciazeniem glukoza :-) mam nadzieje, ze bedzie wszytko ok, wyniki pozniej
Mi super minal weekend, moja siorka sie wczoraj zareczyla :-):-):-):-):-)

No to ktora testuje na dniach i oglada maluszka na USG?? :-)

No to ktora testuje na dniach i oglada maluszka na USG?? :-)

no tez sie pytalam ale zadna nie odpowiedziala

odhaczam i ja liste obecnosci :-)

ledwo zyje takiego mam kaca . juz drugi dzien zdycham :szok: tak to jest jak sie raz na jakis czas zaszaleje :-D. bylo super !!!!!!!!! tylko czemu mnie te nogi tak bola :confused:

Mama stacha pisz czesciej to Ci nie bedzie tak glupio :-D chociaz i tak nie potrzebnie

Rozczochrana gdzie sa zdjecia ????:wściekła/y:

Maron to gratki dla siorki . a ile z narzeczonym sie zna?

Martolinka mi sie wydaje ze dzieci pozwola Ci wczesniej na imprezowanie

Moje kochane Ciezaroweczki jak sie czujecie ??? poprosze o raporty:-)

Ostatnia edycja:
calogera już trzymam kciuki.

U mnie snów ciąg dalszy. Tak jak Wam pisałam że najpierw był sen iż mam córeczkę śpiącą w wózeczku, kolejnej nocy znów przygarnęłam w swoje ramiona miesięcznego chłopca którego znalazłam w szkole podstawowej :szok: a dziś z kolei śniło mi się że poszłam do ginekologa by mi potwierdził ciążę ponieważ nie zdążyłam zrobić testu a czułam ze to ciąża i co? i lekarz oznajmił mi że mam 19 pięknych żywych pęcherzyków :szok::szok::-D:-D:-D
No cóż aż się boję co dzisiejszej nocy będzie :rofl2:

A tak na marginesie dostałam dziś pierwszy okres po zabiegu. Równo Mój cykl miał równo 28 dni to chyba dobrze. A więc po okresie zaczynamy działać :-D:-D:-D

Pozdrawiam mocniasto.

reklama
Syneczki nie szalej tak, te 2 pęcherzyki to Ci starcza :-D:-D:-D . super ze @ przyszla . i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nowy cykl by byl owocny

Calogera podaj dokladna date to Cie wpisze Anaztazja na liste i oczywiscie &&&

Do góry