reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
kwiatuszek &&&&&&& cos ostatnio duzo osobe zaciazylo :-) nie mowie tylko o forum :tak:
martolinka juz wiem wszystko :-) jest dobrze, cukrzyca mi nie grozi :-D
a w piatek USG :-):-):-)

SIEMA a u mnie halloween pełna parą :D dzieciaki jak im drzwi otwieram to zamiast mi powiedzieć cukierek albo psikus buzie otwierają i mamy wtedy za nie mówią :rofl2:
u mnie tez staranka pełą parą czuje że na dniach będzie ovu. mam tępy ból w jajniku...
BUNNY obiecane zdjęcie z dzisiaj :-D dynia niestety została strącona ze stolika przez niesforną dwulatke :-D więc zdjęcia nie ma ale uwierzcie na słowo nawet mi wyszła :-D hehe

Załączniki

• Desktop15.jpg
    Desktop15.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 63
Rozczochrana:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: o ja pierdziu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale Laska:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: &&& za ten cykl:-):-):-)

Kwiatuszek również &&& mocno zaciśnięte:tak::tak:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ świeża dostawa fluidków :-D:-D:-D

Rozczochrana, no naprawdę jesteś rozczochrana :-) Zdjęcia boskie.
Co do owulki to u mnie ból jajnika o niej świadczy, tak mi wyszło dwóch synów, tzn. drugi był zmajstrowany niecałą dobę po bólu, ale 2-3 dni to już by było za późno, rozumiem, że działacie cały czas? :-) Trzymam &&&&&&&&

witajcie w ten sloneczny dzien :-)
rozczochrana ale pieknie :-) uwielbiam takie zdjecia, szalona kobita :-D
Fluidki dla wszystkich starajacych sie w takim razie :-)
Milego dnia :tak:

reklama
Do góry