Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a tym samym za siebie również
Coś czuję że jak zaczniemy wklejać przeogromnie radosne zdjęcia to jedna po drugiej i z zaczniemy już w tym miesiącu
a więc kobietki do dzieła. Ja zaczynam od weekendu mam nadzieję że do tego czasu wycieknie bo póki co leci jak oszalałe. 

nie mogl sie napatrzec na te wszystkie swiatelka. lece kapac malego a zaraz gdy pojdzie spac polece molestowac starego 

a ja codziennie prostuję włosy![]()
Wika trzymam kciuki za wizytę -> o której masz???:-)Wybadali na USG, ale to na razie tylko podejrzenie, licze po cichu na to, ze to falszywy alarm![]()
no i kciuki zaciśnięte mocno za ten cykl i owocne staranka:-)jade na imprezke, wracam dopiero jutro na wieczór . zycze milej niedzieli i dzisiejszego weekendu buzka

na szczeście wczoraj spał do 8 to się wyspałam w końcu:-)pamiętacie mnie jeszcze? Pewnie nie. Ja, przyznam się, czytam was codziennie, czasami chcę odpisać na jakieś pytanko, ale mi głupio jak na co dzień nie piszę
Czesc dziewczyny :-) chwile mnie nie bylo ale prace mgr mam skonczonapo srodowym spotkaniu z promotorem, zalamalysmy sie z dziewczynami, bo nam wszytko prawie poskreslal, kazal przyjechac z gotowa praca 2 listopada, ale my sie zawzielysmy, zostalam z kumpelami u innej kolezanki w KRK na noc i od 19.00 - 6.30 rano dzialalysmy
gotowe oprawione prace oddalysmy ok poludnia
ale sie ciesze, teraz nauka :-)
Mi super minal weekend, moja siorka sie wczoraj zareczyla :-):-):-):-):-)