reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no lepiej żeby to nie był taki najmniej oczekiwany ;) hehe mąż dzisiaj jak wstał to szukał Niuni pod kołdrą bo stwierdził że pewnie urodziłam tylko się gdzieś w pościeli zaplątała ;)

reklama
Truskawcia oczywiscie ze cie pamiętamy!! Tęskniłyśmy!!! Opowiadaj co u ciebie!!! :-D

No Lily i Ewika jesteście następne w kolejce!!! Ale ten czas zasuwa! Nim się obejrzymy a wątek staje się dzieciowy!!

Atan & Fifka- jej to miłe kochane, że tęskniłyście :-)U mnie niestety bez zmian :sorry2: i właściwie…. myślałam, że jak odsapnę, zniknę z forum będzie mi jakoś lżej i łatwiej wszystko pójdzie, ale niestety nie jest :-( W tym miesiącu szczególnie mi przykro, bo to już minęło pół roku naszych starań i nic :sorry2: Ale nie będę Wam tu truć, mówcie/piszcie co u Was? :-)

Cześć dziewczyny :-)
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamiętacie??? :sorry2: Postanowiłam do Was napisać, bo za niektórymi troszkę się stęskniłam.... Przyjmiecie mnie po tej nieobecności ???

U mnie niestety bez zmian :sorry2: i właściwie…. myślałam, że jak odsapnę, zniknę z forum będzie mi jakoś lżej i łatwiej wszystko pójdzie, ale niestety nie jest :-( W tym miesiącu szczególnie mi przykro, bo to już minęło pół roku naszych starań i nic :sorry2: Ale nie będę Wam tu truć, mówcie/piszcie co u Was? :-)

Cześć kochana.... A robiłaś szczegółowe badania??? bierzesz jakieś leki??

Ostatnia edycja:
Truskawcia główka do góry!! Musi się w końcu udać! Byłaś u ginekologa na jakiejś konsultacji w sprawie starań? Nie ma co panikować z badaniami jak się tylko pół roku staracie, ale na przykład monitoring dobrze jest zrobić i skontrolować owulację.

Sun pamiętamy :-D jak tam samopoczucie?

U mnie po staremu, czas pędzi do przodu. Malutki rosnie... i ogólnie na razie dzięki bogu nudna ta ciąża :tak:

No leci ten czas jak nie wiem.... Fifka za niedługo zaczyna III trym. a niedawno test robiła :szok: w ogóle wszystkie dziewczyny jakoś tak pędzą z tymi ciążami:tak:
A niezafasolkowane, Wy na bank też zaraz będziecie się cieszyć z II kreseczek :) wystarczy spojrzeć na dziurkę :)
coś tu tak cicho na forum z wieczora....:confused:

reklama
Do góry