reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Truskawcia oczywiscie ze cie pamiętamy!! Tęskniłyśmy!!! Opowiadaj co u ciebie!!! 
No Lily i Ewika jesteście następne w kolejce!!! Ale ten czas zasuwa! Nim się obejrzymy a wątek staje się dzieciowy!!

No Lily i Ewika jesteście następne w kolejce!!! Ale ten czas zasuwa! Nim się obejrzymy a wątek staje się dzieciowy!!
Truskawcia
Fanka BB :)
Atan & Fifka- jej to miłe kochane, że tęskniłyście :-)U mnie niestety bez zmian
i właściwie…. myślałam, że jak odsapnę, zniknę z forum będzie mi jakoś lżej i łatwiej wszystko pójdzie, ale niestety nie jest :-( W tym miesiącu szczególnie mi przykro, bo to już minęło pół roku naszych starań i nic
Ale nie będę Wam tu truć, mówcie/piszcie co u Was? :-)

Cześć dziewczyny :-)
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamiętacie???
Postanowiłam do Was napisać, bo za niektórymi troszkę się stęskniłam.... Przyjmiecie mnie po tej nieobecności ???
Cześć kochana.... A robiłaś szczegółowe badania??? bierzesz jakieś leki??
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamiętacie???

U mnie niestety bez zmiani właściwie…. myślałam, że jak odsapnę, zniknę z forum będzie mi jakoś lżej i łatwiej wszystko pójdzie, ale niestety nie jest :-( W tym miesiącu szczególnie mi przykro, bo to już minęło pół roku naszych starań i nic
Ale nie będę Wam tu truć, mówcie/piszcie co u Was? :-)
Cześć kochana.... A robiłaś szczegółowe badania??? bierzesz jakieś leki??
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Truskawcia główka do góry!! Musi się w końcu udać! Byłaś u ginekologa na jakiejś konsultacji w sprawie starań? Nie ma co panikować z badaniami jak się tylko pół roku staracie, ale na przykład monitoring dobrze jest zrobić i skontrolować owulację.
Sun pamiętamy
jak tam samopoczucie?
U mnie po staremu, czas pędzi do przodu. Malutki rosnie... i ogólnie na razie dzięki bogu nudna ta ciąża
Sun pamiętamy

U mnie po staremu, czas pędzi do przodu. Malutki rosnie... i ogólnie na razie dzięki bogu nudna ta ciąża

Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nie no... nie w 27 a po jutrze zaczynam 26 
Cieszę się ze samopoczucie masz lepsze! To bardzo ważne podczas staranek

Cieszę się ze samopoczucie masz lepsze! To bardzo ważne podczas staranek

lillydelux
Fanka BB :)
No leci ten czas jak nie wiem.... Fifka za niedługo zaczyna III trym. a niedawno test robiła
w ogóle wszystkie dziewczyny jakoś tak pędzą z tymi ciążami
A niezafasolkowane, Wy na bank też zaraz będziecie się cieszyć z II kreseczek
wystarczy spojrzeć na dziurkę 
coś tu tak cicho na forum z wieczora....

A niezafasolkowane, Wy na bank też zaraz będziecie się cieszyć z II kreseczek
coś tu tak cicho na forum z wieczora....

reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sun a co u ciebie wykryli?
Lily a no zaraz tak... ja też pamiętaj jak ty cieszyłaś się z dwóch kreseczek a już zaraz rodzić będziesz!!
Szok!!
Lily a no zaraz tak... ja też pamiętaj jak ty cieszyłaś się z dwóch kreseczek a już zaraz rodzić będziesz!!

Podziel się: