reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sun...mhm...po tym co piszesz to bardziej kojarzylabym twoj opis z zespolem policystycznych janikow. ale ja nie jestem ginem wiec nie wiem. na endometrioze raczej CLO sie nie podaje,bo powoduje to szybki wzrost torbieli. ale poki co masz male torbiele, moze stad to ryzyko...o tym leku na M nie slyszalam...a lekarz zlecil ci hsg-badanie droznosci jajowodow? bo przy edno czesto robia sie zrosty..
ja jestem jeszcze na tym forum polecam...http://www.endometrioza.aid.pl/forum/

Fifka...tak z ciekawosci jaka pozycje przyjmujecie przy przytulankach? bo jestem bardzo ciekawa jak to wyglada z brzuszkiem?:-D

Ostatnia edycja:
Sun...mhm...po tym co piszesz to bardziej kojarzylabym twoj opis z zespolem policystycznych janikow. ale ja nie jestem ginem wiec nie wiem. na endometrioze raczej CLO sie nie podaje,bo powoduje to szybki wzrost torbieli. ale poki co masz male torbiele, moze stad to ryzyko...o tym leku na M nie slyszalam...a lekarz zlecil ci hsg-badanie droznosci jajowodow? bo przy edno czesto robia sie zrosty..

Wiesz tak na prawdę zaczęłam leczenie od 3 tygodni... żadnego dodatkowego badania mi nie zaleciła, bo jak sama stwierdziła moja endometrioza jest bardzo mała.. wiec może dlatego zapisała mi takie leki jakie zapisała... idę do niej ok 15.11 z wszystkimi wynikami, wiec myśle, ze wtedy znów zrobi USG dopochwowe i będzie wtedy wiadomo, czy coś się zmieniło...

Sun...dobrze kochana, ze trafilas do lekarza, ktory wykryl ci ta chorobe, to jest wazne, bo przynajmniej teraz wiesz co jest grane i zaczniesz sie leczyc. na pewno wszystko bedzie ok:happy2: wiec nie smucic sie tylko glowa do gory!!

Milia hahahahaha dobre pytanie :-D Najwygodniej jest na rogu łóżka, ja leże na plecach i nogi mam oparte o jego ramiona a on przede mną klęczy ;-) Choć ja najbardziej lubię być na górze i opierać się z przodu na rękach to teraz jest już coraz bardziej niewygodnie bo dusimy Konrada :zawstydzona/y:

Mila ja już jestem uśmiechnięta... i jakoś się tak nie spinam... wczoraj dostałam @ i zero wtedy było emocji... tak jakbyśmy się nie starali o dzidzie... chyba już wyluzowałam, bo nie mam innego wyjścia...

Głęboka, głęboka... dlatego krzyczę żeby tak głęboko nie wchodził :zawstydzona/y: dlatego włąśnie lubię jak ja jestem na górze bo wtedy to kontroluję, ale kurcze już robi się niewygodnie... Zawsze po wszystkim szybko zeskakuję ze swojego zeby małego "wypuścić" :-D

reklama
Poznajmy się.....jestem Wiktor :-D

Zdj__cie0419.jpg

Do góry