dziurka nie widzialam ze zdjecie dodałas bo szybko pisalam i wrzucałam fotke wiec dwa razy jest ;-)
sun nio ja tez teskniloam za toba :*
a wiecie co ale mam dziwny humor dzis ..
najpierw mi autobus zwiał potem tramwaj potem mojej lekarki nie bylo wiec do jakiegos facia ten to mnie zbywal i mowil ze nic nie moge wziasc az w koncu go wypytalam i moge sie mascia posmarowac... ale ja pito le z nim sie dogadac nie szlo... mowijak pania bola plecy to niech pani lezy a ja mowie ale jak mam lezec jak w kazdej pozycji boli to mowi to niech se pani wygodnie usiadzie i odpoczywa... ahh słuzba zdrowia...
potem robiłam poszukiwania buraczkow w sklepie kupiłam wogle sie wkurzylam na meza az sie poryczalam ahh te hormony bo dalam mu wczoraj sianko kup mleko wode itd. a ten co nawet z domu nie wyszedl ja musiala po pracy isc kupic i dzwigac jedynie nie dzwigalam po schodach no wiec mowie na obiad nugetsy i pyree i buraczki a ten mi zimne buraki na talerzu przyniosl jak to sa buraczki do podgrzania z cukrem bo inaczej kwasne ze hej... ja pitole no ja niewiem o buraczki sie wkurzyc... zrobcie cos ze mna ryczec mi sie chce bo plecy bola...