reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Olcia napisz kochana co u Ciebie????
Bardzo mi miło, że mnie jeszcze pamiętacie :-)
SUN!!! :) Witam :-) Jak fajnie,że się do nas przyłączyłaś.. parę dni po tym jak się pożegnałaś ja testowałam..pamiętasz? i teraz mam małego robalka w brzuchu :-p. A narzekalam,że owulacja mnie zaskoczyła i nie zdążyliśmy z serduszkami:-p.Może właśnie przez to że myślałam ze owulacja już za mna, mój organizm sie 'zrelaksował' i poszlo! :-)

Tak pamiętam jeszcze Twoje zafasolkowanie... Świetnie :-) Mam nadzieje, że póki co czujesz się dobrze????

Witam
Olcia oj strasznie jest niesprawiedliwe życie. :-(

A u mnie znowu @ i znowu brzuch zaczyna boleć..

Kochana ale to o niczym nie świadczy... nie nakręcaj się... Spróbuj zająć głowę czymś innym... Nim się obejrzysz, a brzuszek będzie Ci się powiększał.... :tak::tak::tak:

reklama
Doberek :-)

oolcia współczuje kolezance
[*]

a ja dzisiaj mam lenia do kwadratu i apetyt jak słoń;-)

Sun nie przejmuję się tym bo się nie staramy tylko po prostu cieszymy się sobą. :-) A jak @ przyłazi to niech przyłazi wisi mi to :-p hehe

Cześć kobitki:p
Jak mi się nie chce wychodzić z domu a tu tyle cmentarzy do odwiedzenia....:/

Olcia ty moja oczywiście ze cię przyjmiemy... Tęskniłyśmy...

Fifciu nie ja tylko Sun wróciła :p

Wiem ale ty też coś marudziłaś że dawno cię nie było i czy sie nie pogniewamy itp... chyba ze coś mi się pokiełbasiło :-D

Zafasolkuję jaki cudowny słodziak!!! Super fotki! Będziesz miała wspaniała pamiątkę! Co do płci to i tak teraźniejsze określenie byłoby mało prawdopodobne... u mnie się potwierdziło, ale też aż do połówkowego starałam się nie nastawiac za mocno na chłopaka bo z tym różnie bywa...

A ja właśnie wróciłam do domu! :blink:

Widziałyście inne zdjęcia Wikorka??

300075_301650263195780_100000524267918_1162081_1491172302_n.jpg393372_301649133195893_100000524267918_1162069_2141139004_n.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry