reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena, a co ty już wiesz? Ael rodziła 18 godzin... i dopiero po tych maczaniach zrobili jej cesarkę. Rozwarcie nie postępowało i biedaczkę wywieźli na koniec korytarza by nie przeszkadzała krzykami z bólu innym matkom... Odpoczywa teraz i najprawdopodobniej wyjdzie jakoś w piątek albo sobotę. :tak:

reklama
To wszystko wiedziałam :-) myślałam, że może jakieś nowości Wam pisała, że mały już nie daje jej spać czy coś... :-p:-p

witajcie kobietki
jest ktoś jeszcze obecny i na bieżąco/ napiszcie co z Ael a ja się cofam i nadrabiam Was
mam nockę ah:(

A tak w ogóle z innej beczki to jutro wybieram się do biedronki bo wczoraj jak byłam to widziałam proszek Lovela 1,8kg za 16,99 + płyn do płukania (był i do kolorów i do białego) a jak oglądałam w innych sklepach to sam proszek bez płynu kosztował około 23zł więc się naprawdę opłaca ale nie miałam niestety na tyle pieniędzy a nie da się kartą płacić w biedronce... :-p - to tak dla zainteresowanych a teraz uciekam spać!! Dobranoc kochane!!!

reklama
Do góry