Pyscek
:)
Aga a skąd wiesz może w tym właśnie cyklu Ci się udało :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sama jestem lekarzem stomatologiem wiec to co pisze jest z mojego wlasnego doswiadczenia i obserwacji pacjentow ale kazdy robi jak zechcenala nie bede sie klucic bo to niema sensu sa teraz smoczki ktore nie powoduja takich wad zgryzu pracuje jako asystentka stomatologiczno ortodontyczna wiec wiem jak to jest z wadami zgryzu i jesli dobry ortodonta to ci poleci kilka smoczkow ktore nie pogłębiaja wad zgryzu a jesli jest juz wada bo moze byc genetyczna nie spowodowana smoczkiem czy butelka lub zapoznio zaniknie odruch sania niemowlecego i powstaja wady ale ja smoczek dam bo wiem ze moja amleka lubi ssac kciuk a kciuk robi wieksza wade zgryzu niz smoczek i np. jeszcze poduszki tez wady zgruzy robia wiec wiesz... juz nic nie mowie ;-)
wlasnie wstawiłam zapiekanke makaronowa ;-)