Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja sama jestem lekarzem stomatologiem wiec to co pisze jest z mojego wlasnego doswiadczenia i obserwacji pacjentow ale kazdy robi jak zechcenala nie bede sie klucic bo to niema sensu sa teraz smoczki ktore nie powoduja takich wad zgryzu pracuje jako asystentka stomatologiczno ortodontyczna wiec wiem jak to jest z wadami zgryzu i jesli dobry ortodonta to ci poleci kilka smoczkow ktore nie pogłębiaja wad zgryzu a jesli jest juz wada bo moze byc genetyczna nie spowodowana smoczkiem czy butelka lub zapoznio zaniknie odruch sania niemowlecego i powstaja wady ale ja smoczek dam bo wiem ze moja amleka lubi ssac kciuk a kciuk robi wieksza wade zgryzu niz smoczek i np. jeszcze poduszki tez wady zgruzy robia wiec wiesz... juz nic nie mowie ;-)
wlasnie wstawiłam zapiekanke makaronowa ;-)
na studiach nam zawsze powtarzali specjalisci na ortodoncji, ze smoczek jest zawsze zly dla zgryzu ale czasem moze byc tylko mniejszym zlem. ale dobrze już koniec tematu :-)