reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2012

As rozumiem co piszesz o tematach pobocznych ,ale nie rozumiem po co podajesz inne przyklady? :confused: przecież my nie jestesmy na innych forach, czy innych tematach, tylko mowa caly czas o Majowkach2012:tak: i tu powinnismy uszanować zdanie obecnych użytkowniczek tematu majowego. No i popieram swoje zdanie ile ludzi tyle opinii :tak: wiec ciezko bedzie dojsc do porozumienia.;-) Ja jestem za kompromisem:tak:

reklama
Dziewczyny robie gulasz i nie wiem jaka mąkę dodac do zageszczenia :) make przenna czy ziemniaczana zageszczacie sos z miesem?

Ja zaprawiam pszenną ;-):-):-)
Kto mi przesle ogorki kiszonego,tego wynagrodze krolestwem!
Właśnie idę do sklepu ,to mogę go kupić .Ale jak odbierzesz?:-D:-D:-D:-D

As rozumiem co piszesz o tematach pobocznych ,ale nie rozumiem po co podajesz inne przyklady? :confused: przecież my nie jestesmy na innych forach, czy innych tematach, tylko mowa caly czas o Majowkach2012:tak: i tu powinnismy uszanować zdanie obecnych użytkowniczek tematu majowego. No i popieram swoje zdanie ile ludzi tyle opinii :tak: wiec ciezko bedzie dojsc do porozumienia.;-) Ja jestem za kompromisem:tak:
Bo mnie denerwuje wszystko na głównym wątku. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ok juz dodałam ziemniaczana hahah kurde nigdy nie wiem jakiej maki sie dodaje do gulaszy. paranoja jakas ze mna jest heheh

As argh...specjalnie to robisz? :-):-pMoge przyslac poslanca na koniu?

Jak to sie mowi "zachciewajke" zescie mi narobily,piszac o pysznosciach i latwym do nich dostepie :-)

A tak na marginesie: Czarnula wprowadzasz zamieszanie, bo to wątek glówny :-D i "zaśmiecasz" główny wątek a jest z kulinariami :-D:-D:-Dheheheheheeheheh Oczywiście to jest ironia :tak: Czarnula jak moglaś!!!:-D

No i teraz ja mam ochote na kiszonego!:szok: A tak najbardziej to chodzi za mna placek po wegiersku:-(

reklama
Suzi ale Ty mozesz isc go sobie kupic!A ja nie :-( Bezwstydna:-p
Wlasnie sobie leze i pisze,a tu...dziecku chyba sie pozycja nie spodobala.

Do góry