aureliamarcel
Fanka BB :)
witam wieczornie:-)
Wisienka to cie dopadlo, zdrowka zycze!!
Barmanka tez sie jakos ogarnac nie mogeostatnio, wiec i ja piatke przybije
co do soi, to ty jeszcze podajesz Marcelkowi jakies produkty?? ja ostatnio kupilam te mleko sojowe dla dzieci 1+(z ta zyrafka) i miotam sie czy podac czy nie, a twoj maly mezczyzna ma jeszcze skaze??
Madbebe tez jestem zdania ze duzo rzeczy jest przereklamowane, moj ma tyle zabawek a sie niczym bawic nie chce
mala flirciara ci rosnie ze do chlopakow tak ciagnie
Gastone oby corci szybko przeszlo i reszty nie dopadlo, mam nadzieje ze antybiotyk nie bedzie potrzebny ;-) zdrowka i duuuuzo sily zycze
Ewelcia jak tam dentysta?? zyjesz
ja na temat tych puzzli slyszalam raz w interwencji na polsacie.. ale to bylo takie ogolne jakie zabawki sa szkodliwe i nie dobre dla dzieci dla zainteresowanych:
Interwencja - Archiwum - news
ja poprasowalam wiec moge jutro prac dalej
kregoslup mi siada od tego chodzenia z Marcelem 
do jutra dziewczeta, milego wieczoru
Wisienka to cie dopadlo, zdrowka zycze!!
Barmanka tez sie jakos ogarnac nie mogeostatnio, wiec i ja piatke przybije
co do soi, to ty jeszcze podajesz Marcelkowi jakies produkty?? ja ostatnio kupilam te mleko sojowe dla dzieci 1+(z ta zyrafka) i miotam sie czy podac czy nie, a twoj maly mezczyzna ma jeszcze skaze??Madbebe tez jestem zdania ze duzo rzeczy jest przereklamowane, moj ma tyle zabawek a sie niczym bawic nie chce
mala flirciara ci rosnie ze do chlopakow tak ciagnie
Gastone oby corci szybko przeszlo i reszty nie dopadlo, mam nadzieje ze antybiotyk nie bedzie potrzebny ;-) zdrowka i duuuuzo sily zycze

Ewelcia jak tam dentysta?? zyjesz

ja na temat tych puzzli slyszalam raz w interwencji na polsacie.. ale to bylo takie ogolne jakie zabawki sa szkodliwe i nie dobre dla dzieci dla zainteresowanych:
Interwencja - Archiwum - news
ja poprasowalam wiec moge jutro prac dalej
kregoslup mi siada od tego chodzenia z Marcelem 
do jutra dziewczeta, milego wieczoru

dzis mi rozwiercila i jakis lek wlozyla zebym wytrzymala ten okres;-)..generalnie plomba uciska na nerw i dlatego tak jest/bylo

podeszla jak zwyle aby dac buzi i nawet nie wiem kiedy ja chapnela.
.
nigdy nie słyszałam o pleśniaku i kisielu czy galaretce
ale nie pójdę teraz zrobic bo M do Pl leci i kasa potrzebna