reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam wieczornie:-)
Wisienka to cie dopadlo, zdrowka zycze!!
Barmanka tez sie jakos ogarnac nie mogeostatnio, wiec i ja piatke przybije :-D co do soi, to ty jeszcze podajesz Marcelkowi jakies produkty?? ja ostatnio kupilam te mleko sojowe dla dzieci 1+(z ta zyrafka) i miotam sie czy podac czy nie, a twoj maly mezczyzna ma jeszcze skaze??
Madbebe tez jestem zdania ze duzo rzeczy jest przereklamowane, moj ma tyle zabawek a sie niczym bawic nie chce:baffled: mala flirciara ci rosnie ze do chlopakow tak ciagnie:-D
Gastone oby corci szybko przeszlo i reszty nie dopadlo, mam nadzieje ze antybiotyk nie bedzie potrzebny ;-) zdrowka i duuuuzo sily zycze:tak:
Ewelcia jak tam dentysta?? zyjesz:-D

ja na temat tych puzzli slyszalam raz w interwencji na polsacie.. ale to bylo takie ogolne jakie zabawki sa szkodliwe i nie dobre dla dzieci dla zainteresowanych:
Interwencja - Archiwum - news

ja poprasowalam wiec moge jutro prac dalej:-D kregoslup mi siada od tego chodzenia z Marcelem :baffled:

do jutra dziewczeta, milego wieczoru

reklama
Aurelia zyje,zyje:-D:-D;-)czeka mnie kanalowe leczenie:baffled:...prywatnie 350e:szok::baffled:ale na 95% bede miec zrobione na MC tylko musze czekac 3-4tyg,moze krocej:blink: dzis mi rozwiercila i jakis lek wlozyla zebym wytrzymala ten okres;-)..generalnie plomba uciska na nerw i dlatego tak jest/bylo:)

Gastone
oby jednak szybko malej przeszlo...najwazniejsze ze wiesz od czego takie skoki temperatur.
Asienko to takie buty...szkoda ze tak jest..moze sam P by poszedl do tej ksiegowej i pogadal a nie z szefem?

Szym tez mial kule i wcale wlasciwie sie nia nie bawil,po jakims czasie zepsul i tyle bylo zabawy:sorry2:

ewelcia kanalowe-wspolczuje:baffled: chociaz teraz to daja znieczulenie.(chyba) dobrze ze masz MC;-) czyli jak robila plombe to cos schrz***la?? czy to nie jej wina?? wazne ze wiesz co i jak, i bedzie zrobione :tak:trzymaj sie ;-)

lece do wyra.... milej nocki wszystkim :-)

Aurelia generalnie to hmmm...no ja juz ta dwojke mialam kilka lat temu robiona od wewnatrz,a teraqz z boku,od strony jedynki...i teraz wyglada to tak jakby ta nowa plomba przesunela jakby ta pierwsza i ta pirwsza uciskala na nerw.....powiedziala ze niby tamta jest sztywno umiejscowiona,ze ruszyc niby sie ni powinna,ale na zdjeciu ewidentnie widac ze uciska nerw,a przeciez za nim nie zrobilam z boku to wsio gralo.....nie powiedziala ze to z jej winy,czy z mojej tak sie stalo..tylko tyle ze zdarza sie tak czasami...moze za duzo mi rozwiercila,a moze za duzo do srodka nakladla...nie wiem:no:

Witam
Gastone-no ładna mi trzydniówka-skoro do 10ciu dni może potrwać:/Siły Wam życzę...i buziak:*
Ewelcia-mi na MC nie chciała zrobić kanałowego:(((ale powodzenia-nie znoszę kanałowego:baffled:
Wiesieńko-zdrówka:)
Madbebe-to się pomądrzyłaś na wieczór;)))jak dziś humorek:)))w sumie takie mądrości to ja lubię czytać,więc dajesz(np sama już się napaliłam na tą żyrafkę,a teraz...już nie;)))
Aureliamarcel-ile tego prasowania?ja prasuję jak muszę-czyli jakąś koszulę od święta;)))
Młoda wstała,więc uciekam-do miłego

Dzin dybry!

Poratujecie mnie?
Chce mi się ciasta z jabłkami, pamiętam że mama kiedyś miała taki fajny przepis do którego używało się kiślu (bądź galaretki, ale chyba to był jednak kisiel), na wierzch szła kruszonka.
Wydaje mi się że to pleśniak
:nerd:ale w Przepisach jest tylko pleśniak Ani, i nie ma tam kiślu.
Poratuje mnie któraś? plissss
:rolleyes2:
no bo mi język ucieknie no wiecie gdzie...:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Barmanko moze byc kisiel rozpuszczony w malej ilosci wody,ale ja jednak wole rozpuscic galaretke w malej ilosci wody...oczywiscie mam na mysli goraco wode:)

mlody mi urzadzil pobutke o 7:sorry2:

Hej dziewczeta :-)

Przyznaje sie ze nie nadrobilam to co napisalascie,piszecie jak szalone:tak:
Chorym zycze zdrowka a swietujacym urodziny imieniny zycze wszystkiego najlepszego!!!!

U mnie caly czas w biegu dentyste z Nacia zalatwilam,wczoraj bylam u gina ogolnie wsio oki tazke jestem happy.
Nacia strasznie teskni za J ogolnie z dnia na dzien coraz gorsza jest,przed wczoraj ugryzla Lenke:wściekła/y:podeszla jak zwyle aby dac buzi i nawet nie wiem kiedy ja chapnela.
Ide na spacer trzeba korzystac poki piekna pogoda:tak:Milego dnia zycze
Pozdrawiam Was serdecznie

Bry
Dzisiaj jak na razie ładniejsza pogoda niż wczoraj:-)

Gastone zdróweczka dla Hanulki, biedulka mała, oby pozostałej dwójki nic nie wzięło
Aniu Nacia z tęsknoty pewnie taka niegrzeczna, dobrze, że zaraz wracacie
Aurelia ja zaraz się ubieram i biorę za prasowanie:-p

Co do zabawek motywujących czy ogólnie zabawek, na każde dziecko działa coś innego. Ile dzieci tyle pomysłów do zabawy:-p:rofl2:.

reklama
Witam.

Ale mglisto :sorry2:

Barmanko toż to profanacja pleśniaka :oo2: nigdy nie słyszałam o pleśniaku i kisielu czy galaretce :no:

Ewelcia oby udało się zrobic na MC ząbka.A mi wczoraj ułamała się czwórka :angry: ale nie pójdę teraz zrobic bo M do Pl leci i kasa potrzebna :baffled:

Właśnie dostałam list na smear test,poprzedni robiłam w grudniu 2010,czyli nawet nie cały rok czekałam.Ale czy mi tutaj zrobią w ciąży ten test? :baffled:

Aaania83 oj to Nacia,może niechcący ugryzła?
Nie dziwię się,że tęskni za tatusiem,w końcu córeczki są tatusiowe :blink:

a my zostaliśmy sami,moja kuzynka pojechała na zachód wyspy szukac szczęścia,w końcu mogę sobie pierdnąc,ale z drugiej strony M leci w poniedziałek i sama byndę buuu...

Do góry