reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej ja na chwilke

My juz po spacerku. Zuzia dzisiaj zasnęła w wózku na spacerze a od dłuższego czasu tego nie robiła, ale przez te zęby to mogłaby spać co dwie godziny
Chyba zaczne jakąś melise pić czy cosik innego bo nerwice ciągle mam. Wszystko mnie wku...a, nie mam jak wyładować energi, złości mnie praktycznie wszystko. A odbija to sie na Zuzi bo jak ja chodzę zła to i ona to czuje i jeszcze bardziej daje do pieca. Koło sie zamyka

Gliwa buziak dla Igorka
Ewelcia ach te zęby, ja większośc swoich zębów miałam leczonych kanałowo

A to Zuzia w czapeczce zrobionej przez Kasiuleczke

reklama
halo! czy są tam jeszcze jakieś mamy, przyszłe mamy?:)
na tym wątku to chyba tylko ja :blink::confused:

AsieńkoM ojej a dlaczego taka nerwowa jesteś? Faktycznie,naparz sobie meliski.
A Zuzia wygląda bombowo :tak:

Kasiuleczko a chłopięce czapunie jakieś też dziergasz,czy tylko damskie ? ;-)

Lubiczanko ale by było fajnie gdybym tak mogła sama wpaśc na kawkę :tak: ahh te odległości :crazy:

witam i ja dzis:-)
Ewelcia wazne zeby tym razem zrobila porzadnie:tak:
Lubiczanka z racji tego ze ostatnio leniwa bylam to sie nazbieralo:-p ale ja prasuje tylko z jednej strony:-D tylko wyjsciowe porzadnie:tak:
Barmanka jak tam ciacho?
Aniaa na pewno Nacia tego specjalnie nie zrobila, :blink:
Asienka_r jak tam, poprasowane??:-p
Anineczka widzialam fotke na FB, super wygladasz:tak:
Madbebe to se mezu chyba naskrobal u ciebie:-D
Gliwa calus dle Igorka
Lubiczanka ja takie ciacho robie:-pszybkie i dobre, a z moimi zdolnosciami kulinarnymi chociaz takie ciacho mi zawsze wyjdzie:-D
AsienkaM sliczna Zuzia w slicznej czapusi:tak:fajne zdjecia. poprawy nastroju zycze, ;-)

mlody spi, mezu zaraz prace skonczy(o ile nic sie nie zmieni) i weekend czas zaczac:-) a ja sie lenie:-p moze pozniej z mlodym na basen pojdziemy
do pozniej

Anineczko-ale jakbyś zwariowac miała,to jednak polecam się:)))a na tym wątku tylko Ty Mamą czy przyszłą mamą;-):-p
Kasiuleczko-a czy jakbym zrobiła zamówienie na czapeczkę"pszczółke"-da radę???
AsieńkoM-przesłodka Twoja Zuzieńka...nic się nie stresuj-szkoda życia i zdrowia:sorry2:
Aureliamarcel-no własnie mój J najbardziej takie ciacho lubi...z kremami i inne"delicje"ustępują temu miejsca;)))

A to kolejna dawka mojego odstresowywania sie;))) GEDC0350.jpgGEDC0351.jpg

Ostatnia edycja:
helloo;-)

asieńkoM ja tez nerwowa:baffled:bo przemęczona:baffled:ale do świąt musze wytrzymac:baffled:śliczna ta twoja córa:tak::-)
anineczka ale jaki problem przyjechac,przecież wpadasz na autostrade i do samego Cashel dojeżdżasz:-)
lubiczanka ja musze jeszcze 5 tygodni na malunki poczekać:baffled:ale jak zagonie siostre do roboty to nie będzie chciała więcej przyjechac:baffled:

Tichonek-w sumie racja z ta marchewa,ale szczoteczki nie odgryzie ;-)a i po Sofijce haftnąć może;-)Wikta b.długo łapska pchała do samego gardła..:blink:No,ale Twoje pieniadze..;-)
Gliwa-to normalne,niestety.Mi wypadały porządnie z 4miesiace,po czym nie wytrzymałam i się opacholilam na krotko :blink:

Chyba zaczne jakąś melise pić czy cosik innego bo nerwice ciągle mam. Wszystko mnie wku...a, nie mam jak wyładować energi, złości mnie praktycznie wszystko. A odbija to sie na Zuzi bo jak ja chodzę zła to i ona to czuje i jeszcze bardziej daje do pieca. Koło sie zamyka
dołączam,ale melisa na mnie nie działa :blink:
A te nerwy tak znikąd anineczko,przynajmniej u mnie.Choroba :blink:

aureliamarcel-a no,naskrobał,jak nigdy.Az mi kwiaty przytachał dzisiaj,wiec se chyba w końcu uświadomił,bo za często ich nie dostaje ;-):-D

lubiczanko-niom,ja tez 2/3 zabawek wynioslam.
Pogadalam z nurse troche wczoraj,swietna babka.Podsunela mi kilka rozwiazan,dala swietne ksiazki.Bede ujarzmiac mego stwora/potwora.Inna sprawa,ze moje nerwice tez zle na nia dzialaja..

Asienko śliczniutko Zuzia wygląda w tej czapce.:tak:Zycze spokoju i lepszego humorku.
Lubiczanko super te twoje malunki.:-)
Madbebe wiem że to normalne,ale wkurza mnie to jak mi wypadaja.Wszedzie ich pełno.Ale nie obetne sie na krótko.:no:
Kasiuleczko a dla chłopców też robisz czapeczki?
Spijam kawke,Igorek dziś pospał długo.Teraz leży na macie i gaworzy.Dziękuje w imieniu Igorka za buziaczki.

reklama
Lubiczanko no nie określiłam się,no! Przyszła i teraźniejsza matka :-D
Buziak.

MartaF ooo nie chyba ze strachu na tej autostradzie bym popuściła,albo urodziła :baffled:
Z dwójką dzieci i "L" za szybą? No thanks :sorry2:

Madbebe no prosżę kwiaty! To musiał faktycznie pomyślec,przemyślec a i zakodowac co źle zrobił.:tak:
A i wiem,że czasem nerwica tak o bywa,przecież ja też z tych pesymistycznych pochodzę.
Zresztą już mi dupę w rodzinie obrabiają,żem pracy pod nos komuś nie podstawiłam :-D
I głupia jestem bo myślę o tym,a w zasadzie powinnam to olac.Przecież juz tyle razy sobie powtarzałam,że to ostatni raz,ale jak człowiek ma miękkie serce to no wiecie :rofl2:

Do góry