reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chrzciny

Postanowiłam tu zajrzeć, bo i mnie czekają chrzciny 12.11. Widzę, że już dużo dzieciaczków po...

Aestima - Mieszko już taki dorosły:) Kuchnia mamy boska oczywiście. Moi rodzice preferują podobny styl.
Mamusia - bardzo ładne zdjęcia! Tymcio słodziutko wyglądał:)
Madzioolka - Majeczka wyglądała jak aniołek;))
Trasia - wyróżnienie za brykę:)
Anapi - udanej ceremonii życzę!

Ostatnia edycja:
reklama
P1010219.jpgCała moja rodzinka.
P1010198.jpgDumny tata z chrzestnym.
P1010276.jpgA tu z tortem i chrzestną.

To i ja wkleję zdjęcia z chrztu. Nela miała tydzień temu. Była całkiem grzeczna i w ogóle nie spała.

Dziewczyny bardzo ładne zdjęcia.

My w końcu dogrywamy chrzest.
Anapi mamy ta sama date 13.11
o 12.15msza potem obiad i ciasto, ale grono bardzo kameralne z nami 6 osób dorosłych, 2 nastolatków i 2 maluszków.

madziolka,aestima ,kat.j
przresliczne zdjecia
aestima taka kuchnie juz dawno sobie upatrzylam i jak tylko bedziemy urzadzac sie na nowo taka wlasnie robie:)
my chyba w swieta mamy chrzest

Ostatnia edycja:
oooo:szok::szok::szok::szok: widzę, że zaniedbałam wątek chrzcinowy

trasia pięknie wyglądacie!!!
Aestima ale eleganki Miesio!!! I Wy też super wyglądaliście:tak: A kuchnia super!!!
Madzioolka fajnie, że macie takiego księdza, u naszego kasa najważniejsza...Maja piękna, w Twojej sukieneczce? A Ty to taaaka laska:szok: Ja chyba muszę moją Maję ochrzcić, bo 666 z peselu ją przesladuje;-)
kat.j1 ale duuuża ta Twoja córa już:szok:

My też już po:)

Wypędzanie demonów:
12800023.jpg12800026.jpg12800029.jpg

Z moimi rodzicami:
12810016.jpg

Z moją siostrą - matką chrzestną:
12810006.jpg

I jeszcze:
IMAG0904.jpg

Załączniki

• 12800014.jpg
    12800014.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 84
Ostatnia edycja:
Silva mam nadzieję, że Szymuś teraz grzeczny jak aniołek;-) u nas przydałoby się powtórzyć wypędzanie diabełka, bo po 3 m-cach z powrotem się zadomowił i nawiedza nas wieczorami;-)

reklama
Do góry