K
karolina1978
Gość
No ja nie wiem czy z butelki łatwiej się ciągnie...moje cyce są tak uradowane że ją mogą karmić że sikają jak fontanna a mała się wtedy wkurwia że ją zalewa i zaczyna wrzeszczeć, wyrywać się i drapać mnie i po karmieniu (ściąganie przed nic nie pomaga). W nocy na wpół śpiąco jej to nie przeszkadza, je ładnie nawet jak leci jej za mocno a w dzień nie zdzierży. I zaczęłam ją najpierw do piersi przystawiać, a jak się zaczyna wściekać to odciągam i z butelki dokarmiam i jest wtedy spokojna.
Sivi no to robisz identycznie jak ja,moja tez siw wkurza jak jej za mocno sika i zaczyna sie krztusic i drzec.Ija wtedy glupieje ,bo nie wiem czy
ona jest glodna jeszcze czy tylko nerwa ma

Ja robila pepkowe w domu i zaprosilam generalnie mieszane pary zeby przedewszystkim podziekowac,bo jak miala falszywe alarmy porodowe to moje dzeci byly po moich kolezankach porozdzielane ,a jak rodzila to tez kumpela byla u nas w domu i to o pierwszej w nocy do nas biegla.
A ze moj m. nie pijacy to ktos moje dziecko musial troszke opic;-)
6 godzin snu!!!!!!!!Marzenie!
MM mlekiem mozna zdecydowanie przekarmic i utuczyc dziecko .Na piersi moga wisiec ile chca ,ale mm juz po okreslonym uplywie czasu.Sasiadka karmi malego mm tylko i ma 5 m i jest wielki,az nie ladnie.
Monysia bo nie ma nic gorszego jak chlopy nie umeja pic z kultura tylko sie zalewaja w trupa.A tak zazwyczaj jest jak sa w meskim gronie.
#Ja sama lubie balowac,a moj m. nie i dlatego na balety chodze tylko jak do polski jezdze i z tajniaka,no i sie nie zalewam w trupa mi tam bardziej zalezy na tanczeniu
Obserwuje na ebayu chusty ,te orginalne nowe kosztuja 140euro za pare metrow materialu!!!!!!!!!!

Pogielo ich.Ale kupie jakas uzywana chodza juz za 30 euro ,bo nie jestem w stanie nic zrobic.Ona tylko na rekach jest spokojna ,moze bc ze ja tak nauczylam ale nie jestem w stanie sluchac jak placze az sie robi purpurowa.