My już u siebie :-)
Padam na twarz, a jak patrzę na te wszystkie rzeczy to mam dosyć... W sumie nic nie rozpakowane tylko kilka garnków i łazienka, masakra... Ale pewnie jutro już wszystko będzie rozpakowane i będzie git ;-)
Wika ulegnięcie mu to najgorsze co możesz zrobić... Pokażesz mu, że pomarudzi, powrzeszczy i mu ustąpisz... Nawet mój 5-cio latek jeszcze próbuje takich cyrków... ze swoim tatą ;-) Bo wie, że mu zawsze odpuszcza. Mówi: nie, nie, nie a i tak się potem zgadza.
Martusia cieszę się, że udało wam się znaleźć jakieś rozwiązanie

Rzeczywiście powinnaś podreperować swoje zdrowie, skoro nawet przy Oliwce miałaś problemy. Szybko zleci :-) Wika urodzi Maleństwo to lada chwila wy się postaracie :-)Co do dzieci i różnicy to każde dziecko jest inne i ciężko przewidzieć jak to będzie. Na pewno będzie to dla niej szok, ale tyle dobrze, że będzie na takim stabilniejszym gruncie - już będzie "weteranką" w przedszkolu i do szkoły będzie jeszcze chwila, więc tylko na tym etapie będzie zmiana. Oskar jest rewelacyjnym bratem, całuje, przytula, daje smoka, nawet nas poucza co mamy robić

Ale tak jak piszę - każde dziecko jest inne.
Out jak po chrzcinach ?
Dziewczyny 04.12 mamy chrzest mojej bratanicy - Haneczki. Wymyśliłam taki prezent - co o tym myślicie ? :
Bajkopisarze - Sklep - red&blue (150x200)
A jak już Podwójna tak opowiada -
jak poznałyście mężów ? :-)
Buziaki dla wszystkich :*