reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

mamaBoo he he dobre z tym Tyskim, to ja Ci podesle jakos na dniach zdjecia i Ci napisze co bym potrzebowala, z jedno to na pewno kolarz, na drugim trzeba jednego ludzika usunac, a na trzecim pousuwac butelki po napojach dla doroslych

nie to nie byla anka

a ja mojego m poznalam tak, ze bylam wsciekla na caly swiat po zwiazku z tzw. boksrem, i ow zly czlowiek znal siostry mojego m i przez te siostry poznalam mojego meza heh pamietam, ze na kolejnym spotkaniu zabralam mojemu m klucze i nie chcialam mu oddac na co moj m powiedzial, ze nie szkodzi, ze oddam mu w naturze no i oddalam juz tyyyle kluczy
;-)
a i przypomnial mi sie jeden smieszny tekst na zakonczenie dnia koldra ma cztery rogi pogodzi i rece i nogi :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny :)
weszlam, aby sie przywitac :). Dzis czuje sie jakby mnie ciezarowka przejechala, ale coz uroki lezenia w szpitalu :) ale za to humorek lepszy, bo rozwarcie nie postepuje, z lozyskiem narazie sytuacja opanowana, a maluszek oczywiscie obrocony glowka w dol mierzy 43 cm i wazy jakies 1890 g i rosnie dalej. Maz z synkiem przyszli rano i we trojeczke widzielismy naszego szkraba, RJ (nasz pierworodny) oczywiscie wielce skupiony, wszystko obserwowal i pokazywal raczka na brzuszek i mowil: "oooo". teraz pojechali do domku, ale jeszcze do mnie dzisiaj wroca, a wieczorem maz odbiera moja tesciowa z lotniska i ona zostanie do konca roku i nam pomoze, a tesc w poniedzialek wraca do Londynu i wroci dopiero na swieta.
Pozdrawiam :-)

Hej :-)
Dzisiaj nie wiem czy dam radę do was jeszcze zajrzeć, bo wczoraj Ry odebrał klucze więc dziś przeprowadzka... Trochę nie wiem jak to ogarnąć, ale damy radę. Najważniejsze, że dzisiejszą noc spędzimy już tam.
Podwójna super historia :-) Witamy w naszym gronie, im nas więcej tym lepiej.
Out ja dopiero teraz zauważyłam, że nasze dzieciaczki są prawie równe :-) Maja urodziła się 09.09 jak dobrze liczę ?
Martusia ciężko mi jest ci cokolwiek doradzić, może pogadaj z Małżem, możliwe, że on widzi tę sprawę inaczej.
Asienka ty chyba chcesz żeby mnie wywieźli razem z tą córeczką do wariatkowa :-D Ja już dziękuję, jest już komplecik :-)

nie, Majka urodziła się 07.09 :D ale też prawie identycznie :)

Dzięki dziewczyny, jutro nasz wielki dzień. Trzymajcie kciuki! Zdam wieczorem relację jak było! ;-)

jak narazie Marc zaczal sluchac sie mamusi i siedzi w brzuszku, chociaz pokazal mi swoje niezadowolenie, bo najwyrazniej chcialby juz nas wszystkich zobaczyc, ale ja mu powiedzialam, z ejeszcze za wczesnie, to on paroma cudownymi kopniaczkami skopal moje organy wewnetrzne i chyba poszedl spac ;), a moze te kopniaki mialy mi przekazac jego slowa: spoko mamuska posiedze jak prosisz ;)

A jak poznalam mojego malza? przyjechalam studiowac do NY, wiec sama w wielkim miescie, ktore mnie przytloczylo. Pierwszego dnia w akademiku poznalam pare osob, w tym Laure, ktora znala R wczesniej. Pre dni pozniej byly jej urodziny, wiec najpierw Central Park, a potem poszlismy do pubu i przyszli znajomi Laury, w tym moj R. usiadl obok mnie, Laura wszystkich mu przedstawila. Potem ja rozmawialam z inna kolezanka i uslyszalam, ze ktos chrzaka i stuka mnie w plecy, wiec sie odwrocilam, a on do mnie z tekstem:slyszalem, ze jestes z Polski, bo ja z Anglii, a my Europejczycy powinnismy trzymac sie razem. Zaczelismy rozmawiac i tak mi sie z nim super rozmawialo. A potem zaproponowal, ze odprowadzi mnie do akademika, ale za chwile dodal, ze moze wole, aby pokazal mi NY noca, wiec chodzilismy i rozmawialismy o wszystkim, jeszcze z nikim tak super mi sie nie gadalo, chociaz mowilismy tylko po angielsku,ale rozumialam wszystko. A potem spojrzelismy na zegarek i byla 6 rano,a ja na 9 mialam zajecia, odprowadzil mnie, potem zaprosil na obiad tego samego dnia, a potem na kolacje tego samego dnia. ja uciekalam przed tym uczuciem. Wiec 1 lipca poznalismy sie, 2 lipca pierwsza randka, a 3 lipca hehe powiedzmy to tak, randka plus kolacja ze sniadaniem ;), szalone wiem :D. i tak to sie zaczelo :D

Ostatnia edycja:
widze ze nowe Mamuski aktywne :tak:

podwojna jestes w szpitalu oj zdrowka zycze ;-)

a u mnie mozna za darmo poslizgac sie jak na lyzwach a wczesniej mozna bylo poplywac jak w basenie ha ha

wezyk mi po zlewem pekl i mi cala kuchnie i lazienke zalalo :szok: oczywiscie bylam sama z mala ja zwykle i zdobylam nowa sprawnosc hydraulika :tak: teraz muze naczynia zmywac w wannie ha ha a jutro pojade kupic ow wezyk

mamaBoo wyslalam Ci zdjecia na emeil

Ostatnia edycja:
prawie podwojna mamuska - zdrowka dla calej rodzinki, no i oczywiscie szczesliwego rozwiazania!:-)
martusia - zycze, aby usterka zostala latwo i szybko usunieta!:tak:My juz po zakupkach. Kupilam sobie spodnie, troche owockow. U nas na ryneczku mozna zakupic rowniez uzywane rzeczy w idealnym stanie. Ksawkowi kupilam za 18 zl 2 koszule. jedna na swieta, a druga na urodzinki. :-)
Brawo dla nowych aktywnych mamusiek!:happy:Co do malza to poznalam go przez neta!:tak:

reklama
asienka przez internet powiadasz, ciekawe, super ze zakupy udane u nas w nd mozna isc do Kosciola albo do drogich sklepow reszta pozamykana niestety
a ja jutro rano jade do dentysty i do lumpka a potem do pracy

Ostatnia edycja:
Do góry