podwojna sliczna historia az mi sie lezka w oku zakrecila
rozmawialam wczoraj z m o dziecku, postanowilismy ze ejszcze rok sie wstrzymamy z kilku powodow, bo bedzie blziej konca kredytu i mojej umowy z rodzicami Emilki, oraz ja do tego czasu musze podreperowac swoje zdrowie, pamietam, ze nim zaszlam w ciaze z Oliwka to tez reperowalam zdrowie ale nie do konca zdazylam, zdazylam tylko brac kwas foliowyna polroku przed ciaza, a teraz msuzewyleczyc nogi itd. zebym dala radedzwigac Malenstwo pod Sercem, bo ciaze z Oliwka trzeba bylo szybciej zakonczyc, a dobrze by bylo zeby drugie jednak bylo terminowe a nie wczesniejsze
mamaBoo zycze udanej przeprowadzki, a powiedz mi jak relacje miedzy Twoimi Dziecmi, u nas wynika na to ze ebdzie 5 lat roznicy i ja sie martwie ze to moze za duzo
Liza ja tez dzis nic nie robie, jutro sobie posprzatam, a dzis odpoczywam i potem pojade z mala, kolezanka i jej kolezanka ktora przyjazni sie z Oliwka w przedszkolu na tzw. kulki, ja naprawde Ciebie podziwiam tez bym chciala duzo dzieci ale sie boje pogorszenia sytuacji finansowej i lokalowej