reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Mroźne pozdrowienia z Jeleniej Góry :) Przyjechaliśmy w rodzinne strony na Chrzest naszej majki :)

martusia po prostu tego nie planuj? Jeśli będzie - to będzie.. jeśli nie - to nie. Chyba to najlepsze wyjście.
prawie podwójna mamuska gratulacje.. piękna historia. I duużo szczęścia!

reklama
Hej :-)
Dzisiaj nie wiem czy dam radę do was jeszcze zajrzeć, bo wczoraj Ry odebrał klucze więc dziś przeprowadzka... Trochę nie wiem jak to ogarnąć, ale damy radę. Najważniejsze, że dzisiejszą noc spędzimy już tam.
Podwójna super historia :-) Witamy w naszym gronie, im nas więcej tym lepiej.
Out ja dopiero teraz zauważyłam, że nasze dzieciaczki są prawie równe :-) Maja urodziła się 09.09 jak dobrze liczę ?
Martusia ciężko mi jest ci cokolwiek doradzić, może pogadaj z Małżem, możliwe, że on widzi tę sprawę inaczej.
Asienka ty chyba chcesz żeby mnie wywieźli razem z tą córeczką do wariatkowa :-D Ja już dziękuję, jest już komplecik :-)

Witam sie.
out udanych chrzcin!
MamaBoo szybkiej przeprowadzki! ;-)
prawie_podwójna-mama witaj, historia piękna i szczescia dalej zycze ;-)
martusia moze dziewczyny dobrze radza, postawic na tym ze jak bedzie to bedzie jka nie to nie :tak: :* u nas tez nie wesolo z pieniazkami a jakos dajemy rade w piateczke ;) jak trafi ci sie ta sama płec to wiele zaoszczedzisz ;-)

Ja dzis jak pisałam wczoraj - LENIUHUJE :tak: :happy: dzieci narazie sie bawią, potem na spacerek pojdziemy... dzien zleci szyyblo :-)

Witam juz po kawusi!
Dzisiaj szybko wstałam, bo już przed 6 się obudziłam. Za to mam nadzieję, że jak wezmę się od rana, to coś zrobię.
wczoraj w końcu nic nie robiłam, bo głowa zaczęła mnie boleć i odpuściłam.
Liza odpoczywaj, należy Ci się po wczorajszym pracowitym dniu :-)
Martusia, ja Ci doskonale rozumiem, że nie potrafisz się zdecydować. Przemyśl to na spokojnie, odczekaj miesiąc, dwa i jak nie zmienisz decyzji to chyba czas działać ;-)
Prawie podwójna mamusia witaj ! Życie pisze najpiękniejsze scenariusze :-)
Outstanding udanych chrzcin :tak:
Mama Boo to czekamy na wpis z nowego mieszkanka :-)

podwojna sliczna historia az mi sie lezka w oku zakrecila

rozmawialam wczoraj z m o dziecku, postanowilismy ze ejszcze rok sie wstrzymamy z kilku powodow, bo bedzie blziej konca kredytu i mojej umowy z rodzicami Emilki, oraz ja do tego czasu musze podreperowac swoje zdrowie, pamietam, ze nim zaszlam w ciaze z Oliwka to tez reperowalam zdrowie ale nie do konca zdazylam, zdazylam tylko brac kwas foliowyna polroku przed ciaza, a teraz msuzewyleczyc nogi itd. zebym dala radedzwigac Malenstwo pod Sercem, bo ciaze z Oliwka trzeba bylo szybciej zakonczyc, a dobrze by bylo zeby drugie jednak bylo terminowe a nie wczesniejsze

mamaBoo zycze udanej przeprowadzki, a powiedz mi jak relacje miedzy Twoimi Dziecmi, u nas wynika na to ze ebdzie 5 lat roznicy i ja sie martwie ze to moze za duzo :(
Liza ja tez dzis nic nie robie, jutro sobie posprzatam, a dzis odpoczywam i potem pojade z mala, kolezanka i jej kolezanka ktora przyjazni sie z Oliwka w przedszkolu na tzw. kulki, ja naprawde Ciebie podziwiam tez bym chciala duzo dzieci ale sie boje pogorszenia sytuacji finansowej i lokalowej

hej :)

czy jest jakaś chętna na moje rozwrzeszczone, wściekłe dziecko??? :-D:-D chętnie oddam:-D:-D:-D:-D

rece mi już opadają , już mi brakuje pomysłów jak to moje dziecię poskromić:szok::szok::szok::szok:

Witam nowe Żoneczki:tak::tak::tak::tak:

Out udanych chrzcin:tak:

Liza, Ty to masz powera:szok::szok: podziwiam:tak::tak::tak: ja sprzątam dzisiaj od samego rana i efektów nie widać:no::no::no:

Mama Boo, szybkiej i bezbolesnej przeprowadzki:tak::tak:

Martusia, ciężko jest cokolwiek doradzić, jeżeli chodzi o decyzję o drugiego bobaska.... zawsze będzie coś stało na przeszkodzie,, a to za mało pieniedzy,a to kłopoty w pracy,a to za małe mieszkanie, a to to a to tamto.
U nas z kasą też nie jest za ciekawie, jak chyba wiekszość musieliśmy wziąść kredyt aby wyremontować sobie mieszkanie. Ja pracuję, ale cała moja pensja idzie do banku:no::no: teraz pracuję ale nie wiem,czy po macierzynskim będą dla mnie godziny, pewnie nie, bo godzin z j. niemeickiego jest w szkole coraz mniej.... nie jest różowo, ale zdecydowaliśmy się świadomie na drugiego bobasa, bo nie chcieliśmy, zeby Igor był jedynakiem. Napewno będzie ciężko, ale jakoś damy radę:tak::tak::tak:

Edit: Martusia, widzę, ze decyzja już podjęta :tak::tak:

wika mój od kilku dni daje mi nie źle w kosć ale dziś o dziwo spokojny chyba wie że mamusi nerwy puszczaja:-D
mama boo udanej i spokojnej przeprowadzki
martusia fajnie że już postanowione rok szybko zleci;-)
a ja moge myśleć o drugim dziecku dopiero za 2 lata może troszke wcześniej chyba że coś sie zmieni typu pójde do pracy a mały do przedszkola.inaczej nie ma opcji no chyba że wpadke zaliczymy to wtedy za dużo do gadania mieć nie będę:-Dja mam taki plan małego pośle do przedszkola może już od września go przyjmą ja znajde prace ustabilizujemy sie w miare finansowo i wtedy strzelimy sobie córeczke no albo synusia:-Dile z tego mi sie sprawdzi to zobaczymy;-)
milego dnia kobietki

reklama
martusia no syt finansowa jest niestety niezalezna od nikogo chyba, u nas tak bylo ze maz mial super płatna prac i wogole i myk i pracy nie ma :-( i teraz co chwile jakas praca sie przewija, ciezko cos znalezc na stale by od razu dali umowe... Co do mieszkania to akurat u nas to nie prablem bo mamy dom do dyspozycji 3 pokoje, duza kuchnia i łazienka... i czwarty pokoj 20m2 nie wykonczopny ;P
Gratuluje podjecia decyzji :-)

Wika moj wstal niedawno i 20min plakał, huk wie czemu, nie moglam go uspokoic, wzielam go przed laptopa to sie zajol i zabawil jakos i mu przeszlo.... :no:

Zaraz jak dam jesc mikolajowi biore władze od Hani i bede lezec i ogladac tv :-D

Do góry