• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

piesek sie znalazl hurrra :-D radosc byla niesamowita, przyniosl go rano tata dziewczynki ktora go zabrala, ciekawe czy chociaz przeprosil :confused:

ja dzis tak pozno bo w pracy bylam a potem na zakupach a jutro tez bede pozno bo mam do pracy na rano :-(

co do hustawek to my malej kupilismy jak miala rok, byl okres ze tylko w hustawce zasypiala :rofl2: heh a teraz sie buja ale rzadko

reklama
Lena - jak tam sukienkowe zakupki?:tak:
wika - fajnie, ze z fosolonka wszystko w porzadku.:-) To najwazniejsza sprawa. :tak:Ksawik rowniez kocha zjezdzalnie!;-)
martusia - super! zguba zaguba odnalazla sie!:-D
madlen - wszystkiego najlepszego dla synusia!:-)

asienka slodkie zdjecie :tak: bo Maluch tez Slodki
madlen wszystkeigo naj dla Synusia
outstanding witaj, pewnie, ze przyjmiemy, co nie Dziewczyny?

eh a ja ciagle mysle czy odwazyc sie na drugie Melenstwo, wiem, ze nas na to nie stac eh, ale Serce mowi co innego...

zrobilam Oliwce do pieska taka karteczke ktora przyczepilam do obrozy z napisanym imieniem nazwiskiem nazwa grupy i nr telefonu mam nadzieje ze juz sie nie zgubi
;-)
dobrej nocki i kolorowych snow Kochane, do jutra wieczorka papatki

asienka slodkie zdjecie :tak: bo Maluch tez Slodki
madlen wszystkeigo naj dla Synusia
outstanding witaj, pewnie, ze przyjmiemy, co nie Dziewczyny?

eh a ja ciagle mysle czy odwazyc sie na drugie Melenstwo, wiem, ze nas na to nie stac eh, ale Serce mowi co innego...

zrobilam Oliwce do pieska taka karteczke ktora przyczepilam do obrozy z napisanym imieniem nazwiskiem nazwa grupy i nr telefonu mam nadzieje ze juz sie nie zgubi
;-)
dobrej nocki i kolorowych snow Kochane, do jutra wieczorka papatki

Dzięki :) Wiesz co.. jeśli czujesz, że chciałabyś mieć drugie dziecko - to po prostu się o nie postaraj. Ja tak zrobiłam z 1 dzieckiem.. mimo, że mam dopiero 20 lat.. i studiuję dziennie.. mąż tak samo.. A dajemy radę :)

czesc kochane,
ja caly dzien w biegu..ale na szczescie nie kupilismy perkusji..bo powiedzialam mlodemu,ze jest za duza i mama nie da rady jej udzwignac..<mam wyrzut sumienia..>..,ale zamiast tego mogl sobie kupic kilka innych zabawek..wiec dziecko szczesliwe ;-)..wybral sobie autka,pistolety taki zestaw policjanta..i jest szczesliwy,mama tez..,ze nie bedzie grac na perkusji ;-)..na razie jeszcze marudzi,ze moze tata kupic,bo ma duzo sily i moze dzwigac..hmm..zobaczymy co bedzie za kilka dni,jak mu nie minie,to chyba bede musiala sie zgodzic..,najwyzej wsadze sobie zatyczki do uszu,gorzej beda mieli sasiedzi..:-D
ide poczytac,co u was ;-)
witam nowa mamuske ;-),rozgosc sie kochana i czuj sie jak u siebie ;-)

https://www.babyboom.pl/forum/members/outstanding-93784.htmloutstanding witaj;-)
madlen to dobrze że wybrał co innego:-Ddziecko zadowolone o najważniejsze;-)
martusia a do kiedy macie ten kredyt o którym pisałaś?pamiętaj że zajść w ciąże możesz bardzo szybko ale niekoniecznie i na dzidzie sie czeka 9 msc więc może w tym czasie lepiej już wam będzie.skoro twój zegar tyka i serduszko bardzo chce dzidzie to może pogadaj ze swoim m.
asienka wika co do zjeżdżalni to oczywiście mój też je lubi a zwłaszcza zjeżdzać na brzuchu:-D

Hejka
out witaj i pisz czesto :)
madlen
spóźnione zyczonka ;-)
Wika super ze z fasolką wiso oki :tak:
Edysiek aguśka no ja sie ciesze ze tak spi w dzien bo wtedy moge cos zrobic, ogarnąc, obiad dokonczyc i posiedziec przed netem ;-)
Martusia super ze piesiek sie odnalazł!!! :-)

Dzis nocka oki, jedna pobudka kolo 2:30, wzielam go do nas i zasnelam;P przenioslam kolo 5 i potem pomeczylam meza :-D :happy:
No a teraz zbieram sie przestawic cos w pokoju Hani bo Miki spadl juz z łóżka raz i ma guza...:-( chce tego uniknąc ale za bardzo nie mam jak przestawic łóżka no zobacze zaraz pokombinuje ;]
Na obiad barszczyk biały roboty mojego męża :tak: pyszny robi zawsze i on go tylko robi ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
liza udanego przestawiania;-) a to miki już ma tapczanik że spadł?ja swojemu nie długo muszę kupić doroślejsze łóżeczko ale mój to śpi jakby miał wiercki:-D i sie troche tego obawiam
ja dziś na obiad robie spaghetti a bartkowi udko gotowane puree i groszek z marcheweczka do tego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry