• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

takk Asienka a do tego czasu ja osiwieje :-D...na razie probuje przekabacic mlodego na cos innego,ale z marnym skutkiem,bo on sie uparl na ta perkusje..:wściekła/y:
widzialam filmik na fb ,fajne sa takie spotkania ;-)

reklama
Witam!
W końcu wszystko wraca do normalności, ale co jeszcze 2 dni do pracy i znowu weekend :-)
Martusia to dobrze, żu poszliście wszyscy na cmentarz. To prawda pogoda wczoraj była przepiekna, rozpieszcza nas ta jesień, oby jak najdłużej :tak:
Aguska jak tam Twoja niedobrota :-D
Mama Boo to trzymam kciuki oby wypaliło z tą fotograficzną działalnością. Fajnie robić coś co się lubi i dostawać za to pieniądze. A duzym plusem na pewno byłoby to, że mogłabyś pracować w domu:-). Ja też nie wywołuję zdjęć. Jakoś tak na początku wyszło a teraz to za dużo by tego było. Czasem wydrukuję jakieś do ramki. Chociaż ostatnio spodobały mie się takie cyfrowe ramki, tylko, że na razie szkoda mi kasy. Może komuś podsunę pomysł na prezent ;-)
Madlen nie martw się, że nie dogadujesz się z rodziną. Na pewno Ci przykro, ale masz swoje najukochańsze skarby przy sobie :tak:
A z tą perkusją to naprawdę szalony pomysł :rofl2:
Asieńka jak tam po zakupach?

asienka a gdzie Ty przechowujesz Kochana tyle fotek? super ze udalo Ci sie lumpowanie :tak:
Edysiek my kupilismy taka cyfrowa ramke Tesciowi na Urodziny wszyscysie zlozyli i dali od siebie zdjecia super sprawa

a ja dzis zla jestem Panie w przedszkolu przez pomylke wlozyly Oliwki maskotke do szafki innej dziewczynki o tym samym imieniu i ow dziewczynka najprawdopodobniej zabrala tego pieska nie baczac na to ze to nie jej, a Oliwka mi sie cala dzis trzesie i rozpacza, zreszta mi tez nie jest za wesolo bo to byla pamiatka po sp. Zosi (Panie swiec nad Jej Duszyczka) z babybomm, mam nadzieje, ze uda sie go odzyskac,

martusia biedna Oliwka oby piesek szybko sie znalazł;-)
madlen perkusja!!!!!!!!!nie zazdroszcze:no:może jeszcze wymyśli coś innego;-)
asienka fajnie że zakupki sie udały;-)
edysiek moja niedobrota reszte dnia była dobra:-D:-D:-DBartek ma czasem chwile kiedy wymiękam ale poza tym jest kochany;-)trzeba przeżyć bunt
ja lece oglądać top model

Martusia oby pluszak szybko sie znalazl ;-)
Asienka fajnie,ze zakupy udane :blink:
Aguska poczekaj az Bartus bedzie starszy..wtedy powiesz,ze ta jego histeria to pikus..:-D..
jutro ide z dzieciakami do sklepu,aby mlody sobie cos wybral i mam nadzieje,ze to nie bedzie perkusja..bede mu podsuwala jakies auta z nadzieja,ze jakies mu sie b.spodoba..i je kupimy,bo tej perkusji nie dam rade zniesc..,jak bedzie starszy niech sobie gra na czym chce,ale nie teraz....;-)

od rana mgła jak zwykle ja drugi dzień @ i mnie nerwy trzymaja:dry:
mam nadzieje że jak wypije kawke przejdzie mi też śpioszek bo mały wstał o 6.30:baffled:
teraz podjeżdża jeździkiem pod telewizor wstaje na samochodzik i ogląda z bliska:baffled:jak sie tylko odwracam to schodzi bo wie że tak nie można

Madlen Oskar mi cały czas marudzi o perkusji :-D Tylko w jego przypadku podejrzewam,że to chwilowa fascynacja. Chyba mu coś takiego pod choinkę sprawimy: 6-bębnowa PERKUSJA +talerz+stołek 2 kolory Wawa (1869434890) - Aukcje internetowe Allegro
Zawsze to jakieś wyjście :-) A jeśli chodzi o auta to fajne są na zdalne sterowanie, duży wybór i na pewno mu się spodoba jakieś.
Edysiek Ja też tylko do ramek wywołuję, teraz od Tymka muszę kilka wywołać, dla dziadków i do portfela.
Asienka mój mąż jest ... budowlańcem :-D :-D :-D Nie myślę o profesjonalnej fotografii, ale np. robienie dzieciom zdjęć w przedszkolu na imprezach, wycieczkach. U nas np. zawsze jest z tym problem a zdjęcia do kupienia w tych tandetnych ramkach przyprawiają mnie o mdłości... :-D
Martusia mam nadzieję, ze rodzice tej dziewczynki zwrócą maskotkę. U nas były takie jaja ze sweterkiem. Oskar włożył sweter innego chłopca (:szok:) i nie zauważył różnicy... Ale następnego dnia przyniosłam do przedszkola, więc miejmy nadzieję, że tamci rodzice też tak zrobią. Też oglądam rodzinkę :-)

U nas dziwny poranek, Oskar od kilku dni kaszle i daję mu prawoślaz, a dziś rano wymiotował... Także idziemy dziś do lekarza :-(
A potem teść przywiózł huśtawkę dla Tymka kupioną na Allegro. Mały jest zachwycony :-) Nawet smoczka nie chce tak mu dobrze się buja :-)

reklama
mama boo mój też budowlaniec;-)
a huśtawka to niezastąpione atrakcja Bartuś do tej pory uwielbia sie huśtać tylko już na takiej-doroślejszej:-D
ja już pozmywalam umyłam włosy zrobiłam makijaż zaraz maemu coś do amkania dam i chyba w południe wyjdziemy z domku bo tak siedzieć z malym to można oszaleć

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry