• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

madlen tak tak poszlismy bylo dzisiaj unas plus 14 stopni wiec stwierdzilam ze nic sie malej nie stanie jak pojdzie na chwile na groby w koncu dzis ostatni dzien antybiotyku a od jutra i tak wraca do przedszkola a ja do pracy

reklama
hej kochane witam sie z rana zaraz kawke musze sobie strzelić
Bartuś od rana niedobrota!teraz rysuje
mama boo fajnie;-)
martusia o to Oliwka już zdrowa super:-)
edysiek ja lubie godzenie......:-p
asienka to o której Ksawcio zasnął?
reszte pozdrawiam i ide robić tę kawke

Witam się i ja z kawką 
Dziewczyny ja za darmo przerabiam te zdjęcia ! Chyba oszalałyście, że pieniądze bym od was za to brała ;-) Także jeśli któraś ma ochotę to wysyłać fotki na: a86_szulc@interia.pl
My wczoraj wieczorem wybraliśmy się na cmentarz, niestety nie mogliśmy jechać do naszych bliskich, więc zapaliliśmy znicze pod krzyżem, Oskar nie chciał wychodzić tak mu fajnie na cmentarzu było, a w domu była histeria bo się bał ;-)
Dziś powrót do rzeczywistości, Ry już normalnie w pracy, popołudniu na fuchę, Oskar w przedszkolu, my z Tymkiem sami. Zaczepia mnie skubanek od rana i się śmieje od ucha do ucha :-D
Madlen dobrze, że nie miałaś szansy wczoraj się smucić. Nie wyobrażam sobie żeby być tak daleko od bliskich, choć kiedyś mieliśmy wyjechać do Anglii.
Asienka póki co wywołałam tylko jedną fotkę – dla mojej mamy na urodziny robiłam. Wszystkie obróbki jakie robię dla siebie to ich nie wywołuję, bo ja w ogóle nie wywołuję zdjęć ;-) A dla innych to wygląda w ten sposób, że przesyłam na maila i czy sobie ktoś wywoła czy nie to już jego sprawa. Są robione w bardzo dużej rozdzielczości żeby można wywołać nawet w dużym rozmiarze. A programy to: Photoscape i PhotoFiltre. Chcę się zabrać z Photoshopa, dzisiaj kupuję Rzeczpospolitą właśnie, bo jest dodatek jakiś  W końcu jak mamy otworzyć działalność to muszę znać się na Photoshopie 

mamaBoo W końcu jak mamy otworzyć działalność to muszę znać się na Photoshopie 
jaka dzialalnosc bo chyba sie zakrecilam? :confused: :happy2:
ja jezeli moge przeslalabym Ci fotki w wekend bo bede zamawiac kalendarze to bardzo by mi sie takie przerobki przydaly a ja sie nie znam na takich programach niestety
madlen ja jezdze do tej dziewczynki, bo mieszka w miescie tam gdzie moj m pracuje i Oliwka ma przedszkole czyli 8km stad, w tym miescie mieszka tez moja mama i jak chce to moge Emilke zabierac do mojej mamy, i jak maja dostep do samochodu to mi ja odbieraja od mojej mamy

MamaBoo wow ale masz talent! To ja tez Ci prześle fotki i cos moze pokombinujesz ;-)

Witam sie.
Ale weekend zlecial....
Myk i juz 2gi listopad :tak: za wchwile znow weekend a potem nastepny dlugi week :dry: i meza imieniny 11ego :confused:
Nooo... niewiem co wiecej napisac ;] jakis zamul mnie wziol :dry:

Martusia, Liza bardzo się cieszę i czekam na fotki :-)
Martusia coś tam myślimy z Ry, że może założymy działalność związaną z przeróbkami i fotografią. Szef Ry nam chce pomóc żebyśmy dostali dofinansowanie z UE, wtedy mogłabym pracować tylko na 0,5 etatu i zostać w domu z Małym ile chcę.

Martusia to fajnie,ze tak wszytsko w jednym miejscu i praca i przedszkole i rodzice ,super ;-)
MamaBoo ja z rodzina nie mam zbyt cieplych kontaktow,a najblizsi sa ze mna tzn,maz i dzieci..idzie sie przyzwyczaic,ale fakt sa czasami w roku takie dni ,ze smutno sie robi..cos kosztem czegos..ale ja do pl.wracac nie chce,dzieciaki tym bardziej..
jak zrobie porzedek ze zdjeciami,to tez ci jakies wysle i jak lubisz sie w to bawic,to mi poprzerabuiasz ..;-)
a u nas pomysl z krolikiem juz poszedl w zapomnienie,ale teraz syn wymyslil sobie,ze chce perkusje :szok:..na imieniny,ktore ma jutro..i tak sie mlody uparl,ze szal..maz oczywiscie,to mu kup..tylko,ze jego calymi dniami nie ma,a ja bym zwariowala...musze mlodego przekonac do mniej halasliwej zabawki..tylko jak ???

reklama
:-)
U nas dzisiaj czyli w srode conieco inaczej. :tak:Nie ma Foto Mamus, ale za to jedziemy na zakupki. Moze jutro badz w piatek wpadniemy do jakies sali zabaw.:-D Dzisiaj zorientuje sie, czy planuja jakies rezerwacje na najblizsze dni.
My bylismy popoludniu sami na grobach. Ksawcio spal od 13-17, ale pozniej usnal dosc wczesnie, bo o 21.:-)
mamaBoo - ale u Ciebie wesolo, masz bombowego smieszka w domciu! :-DCo do dzialalnosci to maz jest fotografem? Ja rowniez marze o tym, aby robic super zdjecia i zajmowac sie tym profesjonalnie.:-D jeszcze przede mna dluga droga oparta na doswiadczeniu i nauce. :tak:
madlen -to wyrosnie Wam jakis artysta estradowy! :-DOjjjj... bedzie sie gralo!:-D
martusiu - dobrze, ze udalo sie Tobie tak wszystko zgrac!:-)
Milego dzionka!:-)http://vimeo.com/31431856
to jest filmik w TB w Toruniu. Polecam!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry