• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Witajcie!
Dzisiaj wybralismy sie na zbieranie lisci do lasu.:-D Ksawik conieco poszalal na placu zabaw.
aguska - czesc, fajnie, ze tak szybko wrocilas do nas!;-)
Co do prezentow to ja juz mysle o nich.:tak: A ciastlina. Moze kiedys pomysle o niej. Moze jakis fajny zestaw.
narazie maly gustuje w zabawkach z ktorymi mozna bawic sie ruchowo. Np jezdzik czy kosiarka. Nasz jezdzik od ponad roku kroluje w domku.:-D
Liza - trzymama kciuki za @:tak:

reklama
Zobacz załącznik 403639 Tak wyglądają kartacze, czasami mówimy też na nie cepeliny:-D Moja mama często robi takie, ale ja dzisiaj nie miałam czasu na gotowanie więc były gotowe:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Aguska welcome back:-D:-D

Liza, ale pracowita z Ciebie Kobieta;-);-);-) I &&& za @@> To ma być Twoja pierwsza @ po tabletkach??

Martusia, ale baba z tym wystawianiem rzeczy na sprzedaż:angry: Dobrze, że nie zostawiłaś tego bez odzewu:tak:

Ja o prezentach na Boże Narodzenie też już myślę. :tak::tak: Dla Igora mam parę typów już, gorzej z M. :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:Mieliśmy kupić sobie jakąś fajną lustrzankę, ale kasy za bardzo nie mamy na nią:no::no::no::no::no:

Martusia tak była koleżanka, pogadałyśmy se trochę:) potem przyszła siostra cioteczna tak więc goście poszli ok 22...

A co do prezentów, ja kupuję na allegro więc tuż przed może byc dużo zamówien i nie dotrze na czas pacza a po drugie wolę to zrobic teraz i mieć spokój i pwenośc ze kasy nie braknie....potem jakoś zawsze nie mam na to pieniędzy bo pójdzie na co innego...

przeczytalam i uciekam bo mi lepek pada na klawiature, buziaki, kolorowych snow Kochane dla kazdej z osobna i dla wszystkich razem tez a co tam :-D

a co do prezentow na Swieta to u mnie tyle ludu do obdzielenia ze masakra jakas, ale ja robie takie drobiazgi chrzestnym Oliwki i dziadkom kalendarz ze zdjeciem z allegro :rofl2:, i potem Oliwce bedzie zestaw ciastoliny, no i jeszcze Weronika kuzynka Oliwki w tym samym wieku i brat mojego m Dawid tez mlody,a dla nas to chyba dvd, a co tam, ciekawe skad ja na to kase wytrzasne :confused: :happy2: moze w totka wygram ha ha dobra uciekam bo juz glupotki zaczynam pisac heh

Martusia oboje pracujemy, ale moja wypłata w zasadzie w całości idzie na czynsz i media. Może na waciki zostaje ;-) Póki co nie jest najgorzej a myślimy jeszcze o otwarciu własnego interesu, więc może będzie jeszcze lepiej :-) Na razie nic innego nam nie pozostaje, wkrótce chcemy złożyć wniosek do UM o przyznanie mieszkania. Fajny pomysł z tym kalendarzem. A masz linka do tego sprzedawcy ? Przerobię fotkę chłopaków i zamówimy dziadkom.
Wika ja kiedyś zamiast gotowych pyz z mięsem kupowałam kartacze i pyszne były.
Asienka jak ja uwielbiam bukiety z jesiennych liści :-) My codziennie zbieramy :-)

Dziś Ry znów na fuszce, przez ten szpital jesteśmy trochę do tyłu z kasą, więc musi nadrobić. W szczególności, że musimy facetowi od mieszkania dać czynsz+kaucję za jeden miesiąc.
Ja nie mam pomysłów na prezent dla Ry na Święta.
Co kupujecie mężom ?

Wika to teraz wiem jak wyglądają, ale nie znam bo u nas tego nie ma. Fajnie, że masz już nowy suwaczek. Razem będizemy odliczać 9 miesięcy :-)
Liza oby @ przyszła :tak:
Martusia mi tez się podoba pomysł z kalendarzem, już kiedyś sie nad tym zastanawiałam. Prezent dla dziadków jak znalazł :-)
Mama Boo dobrze, że macie 2 wypłaty, z jednej teraz ciężko wyżyc a tymbardziej jak trzeba płacić za wynajem.
Julita na pewno na allegro to trzeba dużo wczesniej zamówić prezenty, żeby mieć pewność że będą na czas.
Jakoś udało mi się dogadać z K. ;-) Mam nadzieję, że uda nam się dzisiaj spędzić ten dzień w rodzinnej atmosferze. Niby mamy wolne już 4 dzień, a wogóle nie mieliśmy dla siebie czasu.

Hejka
Dzieki za kciuki!@ pojawiła sie wczoraj wieczorem... :tak: ulżyło mi baaaardzo...
Wika nie to jest moja druga @ , 2gie op. tabletek skonczylam.
MamaBoo fajnie ze oboje macie wyplaty, to juz łatwiej zawsze... ;-)

Piszecie o prezentach.... Ehhh, my praktycznie bardzo skromne robimy, jakies slodycze czy maskotki... niestety dzieci u mnie w rodzinie duzo a kasy my mamy malo i bedzie jeszcze mniej bo do lutego M nie ma pracy - sezon martwy tzw. :-( ale nie bede smucic. szukamy dl M pracy jak narazie, moze cos sie znajdzie ;]
Dziadkom jedynie zamawiam przez neta od zeszlego roku kalendarz ze zdjeciami dzieciaków, i w tym roku to samo chce zrobic :tak: teraz szukam jakiejs ciekawej oferty, bo jak narazie na www.vistaprint.pl jest drogo ;]

Dzis pojechalismy na groby do mnie na wies, i do Grójca do męża babc na cmentarz, spotkalismy tesciow akurat, a ze bylismy tylko ze starszakami, bo mlody zostal w domku to zrobilismy tak ze starszaki pojechali z tesciami do nich a my jak mlody wstanie pojedziemy na cmentarz tam do nich i pojedziemy po dzieci, takze sobie pojezdzimy dzis :-)

Witajcie!
My juz po pierwszej turze na cmentarzu. Po obiadku jedziemy na groby rodziny malza.:-)
martusia i Liza - fajny pomysl z tymi kalendarzami. Jak znajdziecie jakies fajny link to poprosze o info.:tak:
My prezenty tylko malemy kupujemy. :-DHm... tak gdzie do 100 zl, a Mikolajkowy do 50. Pozniej urodzinki i poleci kolejna kaska. Narazie mamy jednego brzdaca, wiec mozemy sobie na to pozwolic, pozniej......:szok:

reklama
pisze szybsiutko bo musze isc sie robic na Cmentarz heh ale napisalam :rofl2: co do klandrzay to pozniej poszuka tego sprzedawcy z zeszlego roku, zamawialam od dwoch i z jedneo bylam super zadowolona a drugi byl do d... ze tak powiem brzydko

mamaBoo my z mezem robimysobie wspolny prezent czyli dvd bo stare sie popsulo, co do kasy na prezenty to my dostaniemy od m z pracy troche kasy to starczy
edysiek trzymam kciuki zeby Ci sie udalo doagadc z m :tak:
Liza to dobrze ze dostalas @, my tez robimydrobne prezenty takie ok 10zl, ale np w zeszlym roku udalo mi sie dla m braciszka kupic czapke nike na wyprzedazy :szok: i takich okazji glownie szukam,
asienka no to bogaty Gwiazdor bedzie,my w tym roku planujemy rodzinnie wynajac Gwiazdora

dobra uciekam wpierw na Cmentarz, potem obejrzec nowe meiszkanie Siostry mojego m, a potem do Tescia wiec pewnie jakos pozno zladuje pa pa,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry