• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

julita z tym wczorajszym placzem dzieci to chyba wczoraj jakies zbiorowe bylo bo moja tez przed snem plakala strasznie i nie potrafila powiedziec dlaczego placze :no: a za czym buszujesz na allegro, ja poszukuje jakiejs pozadnej pizamy uzywanej w rozsadnej cenie ale nic nie ma, jutro pojade do lumpa poszukac i jak nic nie znajde to chyba nad nowa bede musiala pomyslec niestety, kiedys ubralam malej obojetnie co do spania i spala a teraz piszczy ze ona chce pizame :crazy:
Mama Boo super z laptopem, napsiz cos wiecej o mieszkaniu, ile pokoi, ile kasy?? Dla mnie to ciekawy temat bo ja tez wynajmuje :tak:
Edysiek o 7.30 rosol gotowac, ja to Cie podziwiam :tak: na szczescie nie mamy dywanow, ale podloge szwedzka no i drzwi tez ochlapala zawartoscia nocniczka, ja zreszta ostatnio i tak jestem w jednym sprzataniu bo u nas teraz ciastolina kroluje i ciagle trzeba odkurzac :rofl2:
madlen ja tez jutro nie bede na grobach ktos musi zostac z Olwika nie cche jej brac na groby bo jeszcze bierze antybiotyk, troche szkoda, ze nie ebdziemy bo to 5 Swieto Zmarlych od smierci mojej Tesciowej:-( (Panie Swiec nad Jej Dusza) oj Kochana Kobieta byla :-(

my dzisiaj mielismy pobudke o 4 :szok: na szczesie m wstal, bardzo jestem mu za to wdzieczna bo wczorajbyl w pracy do 22, i dzis tez jest, a mimo to wstal, ja sie obudzilam o 8.30 i chce wlaczyc ddTVN a na co moj m mnie usiwadomil ze ejst 7.30 a nie 8.30 :angry: :-), przed chwila chcialam wywietrzyc mieszkanie i chyba ze 20 much wlecialo to teraz urzadzam mucho-bicie :-D

reklama
Mama Boo, do ginki idę w środę.:tak: Ale fajnie, ze mieszkanie Wam się podoba, nic tylko trzymam &&& za szybkie sfinalizowanie sprawy:tak::tak::tak: :tak::tak:

Madlen ;-);-);-);-);-);-) ja Cię doskonale rozumiem:tak::tak::tak: O każdą z ciąż staraliśmy się po 8 miesięcy... niby nie tak długo, ale każda @ to była dla mnie wielka porażka i mega dół przez kilka dni. We wrześniu , w dniu jak dostałam @ koleżanka mi powiedziała, ze jest w ciąży.... cieszyłam sie strasznie, bo tez długo się starali o dziecko, ale w głębi duszy myślałam, ze pęknę i zapłaczę się z bezsilności, ze mi się nie udaje:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Po każdej burzy wychodzi słońce, wiec i u Was niedługo ono zawita:tak::tak::tak::tak: Powodzenia w tym cyklu:tak::tak::tak::tak:

Julita, wyczaiłaś cos fajnego??

Martusia, a propo ciastoliny, myślisz, ze 2-latek jest za mały na nią?? Bo mam ochotę kupić ja Igorowi, ale nie chciałabym, zeby to był nietrafiony prezent, który najbliższy czas spędzi w szafie:rofl2::rofl2:

Idę się doprowadzić do ładu składu:-D:-D:-D

Czesc!:-)My dzisiaj wybieramy sie na niedzielny spacerek.:tak:malz niestety nie ma dlugiego weekendu i jutro leci do pracy.:-(
paulus - zaglosowane!;-)
Edysiek - super, ze zakupki sie udaly!
mama Boo - zycze, aby sie w nowym mieszkanku dobrze sie mieszkalo.:-) Fajnie, ze tak szybko znalezliscie nowe lokum!:-)
Martusia - tak to z maluchami bywa!:-D Do pewnego etapu nawet nie zauwazaja w co ich stroimy, a pozniej sama wiesz Kochana.... Ksawek rowniez zauwaza nowe wzorki na ubranku, zarowno moim, jak i na swoim wdzianku!:-D Oczywiscie autka sa The Best!:-D
Milego dnia Kobitki!

Naczytałam się naczytałam i prawie nic nie pamiętam ,kajam się i przepraszam, obiecuję być na bierząco:)

Koleżanka nie wygrała:( szkoda bo hasło, zwycięskie wogóle mi się nie podoba

Madlen nie martw sie kochana, musi sie w końcu udać :tak: Angela już całkiem zdrowa, to chyba był jakiś wirus, bo na szczęście tylko przez 2 dni miała gorączkę i nic poza tym.
Martusia super, że mąż pozwolił Ci się wyspać. A co do ubierania, to moja Angela niestety też od dziecka była wybredna. Po prostu miała swoje przyzwyczajenia i już. Jak coś jej nie podeszło to bij zabij a nie założyła :-D I to nie wynikało z jej rozkapryszenia, tylko wystarczyło, że coś nie tak leżało, uwierało, gryzło czy takie tam to nie założyła. Czasem nawet nitki w rajstopach (takich z obrazkami) potrafiły jej przeszkadzać :baffled: Po prostu taki wrażliwy okaz mi się trafił ;-) Chociaż przyznam sobie, że od małego ubzdurała sobie, że spodnie są be :no: i chodziła tylko w spódniczkach i sukienkach. Teraz też nosi tylko leginsy, czasem założy dresowe. Ale dżinsy ja uwierają i nie nosi :rofl2:
Wika myślę, że możesz kupić ciastolinę. Tylko musisz się liczyć z tym, że to raczej Ty będziesz sie nią bawić, a Igorek będzie Ci pomagał lepić. Kup na początek jakiś mały zestaw i zobacz czy sie sprawdzi. No i nie polecam podróbek, bo są do niczego.
Angela od małego lubiała bawić się ciastoliną. Tylko tak jak Martusia napisała nieraz wszystko łącznie z nią było obklejone. Jednak po wyschnięciu da się doczyścić i wszystko się spiera.
Asieńka udanego rodzinnego spacerku :-)

Wika spokojnie mozesz juz kupic ciastoline :tak:, moja Oliwka dostala ja na drugie urodziny od poczatku byla zachwycona z tym ze na poczatku trzeba bylo jej lepic a ona patrzala lub pomagala ale bez przerwy wolala ze chce sie tym bawic, teraz bawi sie sama i to caly czas przez rok tym samym zestawem, moim zdaniem ciastolina jest super, rewelacyjnie rozwija kreatywnosc, jest duzo lepsza od plasteliny- po ktorej uzyciu musialam wyrzucic kilka ubranek i szorowac podloge szwedzka na kolanach ostra strona gabki, a ciastoline jak chwilke podeschnie wystarczy zamiesc lub odkurzyc a z ubranka strzepac

Oliwka wlasnie spi zasnela mi po 14 no ale nie ma sie co dziwic nie spala od 4 rano myslalm ze jzu zwariuje tak marudzila teraz zastanawiam sie czy ja obudzic bo nie ebdzie mi chciala wieczorem isc spac, ale z drugiej strony nie mam serca jej wybudzac jak nie musze

a i wkurzylam sie dzisiaj odkrylam ze ejdna z mam na babyboom ktorej wysylalam ubranka po Oliwce za pomoca dzialu oddam wsytawia rzeczy na sprzedaz nosz kuzwa mac,

Ostatnia edycja:
Wika spokojnie mozesz juz kupic ciastoline :tak:, moja Oliwka dostala ja na drugie urodziny od poczatku byla zachwycona z tym ze na poczatku trzeba bylo jej lepic a ona patrzala lub pomagala ale bez przerwy wolala ze chce sie tym bawic, teraz bawi sie sama i to caly czas przez rok tym samym zestawem, moim zdaniem ciastolina jest super, rewelacyjnie rozwija kreatywnosc, jest duzo lepsza od plasteliny- po ktorej uzyciu musialam wyrzucic kilka ubranek i szorowac podloge szwedzka na kolanach ostra strona gabki, a ciastoline jak chwilke podeschnie wystarczy zamiesc lub odkurzyc a z ubranka strzepac

Oliwka wlasnie spi zasnela mi po 14 no ale nie ma sie co dziwic nie spala od 4 rano myslalm ze jzu zwariuje tak marudzila teraz zastanawiam sie czy ja obudzic bo nie ebdzie mi chciala wieczorem isc spac, ale z drugiej strony nie mam serca jej wybudzac jak nie musze

a i wkurzylam sie dzisiaj odkrylam ze ejdna z mam na babyboom ktorej wysylalam ubranka po Oliwce za pomoca dzialu oddam wsytawia rzeczy na sprzedaz nosz kuzwa mac,
:szok::szok::szok:

dziewczyny na allegro szukałam dla małej zimowych spodni takich na śnieg, kupiłam jej wczoraj samą kurtkę więc chciałam dokupić spodnie, i rozglądam się już za jakimś prezentem mikołajkowym:tak:

Tylkoze ja czuje potrzebe pomagania ale tym ktorzy naprawde potrzebuja tylko jak to sprawdzic :confused: :angry:

Oliwka juz spi, ale mnie rozbawila, wolala jak lezala ju zw lozeczku o picie, mowie jej nie dostaniesz pic bo bedziesz co chwile biegac siuisu, na co ona mi ze mam jej dac bo ma czkawke :szok: zszokowala mnie tym bo ona w sumie miesiac temu zaczela dopiero mowic wiecej niz mama tata, ale to jeszcze nic mowie do niej jaka masz czkawke mama nic nie slyszy, na co ona z powazna mina zakaszlala i powiedziala taka :szok: :-D normalnie nic tylko pokladac sie ze smiechu :-D

julita ja tez kupilam malej spodnie od kombinezonu na allegro ale bardzo ciezko bylo mi cokolwiek znalezc

jutro bede dopiero wieczorem, mamyz m urlop i m ma wyplate wiec ruszamy na lumpy,a potem do mojej mamy na 61 Urodziny, prezent?? :confused: :confused: :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry