• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Hejj :-)

Wpadam na chwilkę życzyć miłego weekendu :-):-):-)

u mnie dzisaij dzień sprzątania, wieć nie za barzdo mam czas na kompa. A chciałąbym jeszcze umyć okna:rofl2: nie wiem czy mi się to uda:confused::confused::confused::confused:

reklama
witam sie i ja :tak:

wika ja tez planuje umyc okna ale to jak m bedzie w domu bo nie chce Oliwki jeszcze gorzej rozchorowac

nam sie udalo pozyczyc od mojej kolezanki- Mamy Oliwki najlepszej kolezanki z przedszkola czesc serii bajek Disneya ona ma chyba ze 200, a wszystkie kupione a nie takie sciagniete z netu, zaraz bedziemy ogladaly Kubusia Puchatka i Hefalumpy a ja sobie w tym czasie na spokojnie obiadek zrobie, bardzo sie ciesze z tych bajek bo samej w domu z mala to mozna zwariowac- nie wiem juz co jej wymyslac za zabawy :rofl2:

Hej dawno mnie nie było więc lecę przeczytać co u was. Przy okazji mam prośbę o pomoc dla mojej koleżanki grudniówki, która wystartowała w konkursie na naszym forum hasło ma naprawdę genialne więc może pomożecie? Byłabymm baaardzo wdzięczna jeśli macie taką możliwość

I po lesie i po parku - biegaj tylko na FIRST BIKE'u!
w ankiecie https://www.babyboom.pl/forum/first...wy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

Witam!
Ja dzisiaj cały dzień w biegu. Najpierw zakupy, a potem sprzatanie. Dopiero teraz mam chwilę. Kupiłam sobie kurtkę zimową, taką długą, z paskiem w tali i futerkiem przy kapturze. W sklepach wszędzie to samo, za bardzo wyboru nie ma.
Na razie lece

Witam się i ja :-) Laptop już na szczęście w domu. Wczoraj byliśmy oglądać mieszkanie w bloku obok teściów, 3 minuty do przedszkola, do ogromnego placu zabaw - 1 minuta. Mieszkanie jest zarezerwowane dla nas, pozostały formalności :-)
Wczoraj jeszcze zaliczyliśmy urodziny mojej siostrzenicy, padłam jak długa o 21, razem z dzieciakami... Tymek dziś wstał o 7, mam nadzieję, że tylko dzisiaj przy zmianie czasu, że jutro wstanie o 8 :-)
Julita wyszperałaś coś ciekawego ? Nam udało się kupić huśtawkę dla Małego, która nowa kosztuje ponad 220 zł a my ją dostaliśmy używaną za 149 :-)
Martusia no to nieźle Oliwcia dała ci roboty :-)
Wika jak się czujesz ? Kiedy masz pierwszą wizytę u gina ?

Mama Boo ja też sie obudziłam o 7:30, jakoś nie działa na mnie zmiana czasu :-D Za to już mam rosołek gotowy.
Oby jak najszybciej udało się załatwić formalności :tak:
Martusia to na pewno miałaś pełno roboty, a dywan musiałaś prać czy tylko podłoga ucierpiała?
Julita znalazłaś coś ciekawego?

reklama
hej moje kochane :-)
zniknelam na troche,bo wylapalam dola..cos we mnie peklo..ale @ juz sie skonczyla,to wracam do was..,bo po malu nabieram sil..:tak:
1.11 tez pewnie bede smutna,ze nie ma mnie na grobach najblizszych..ale dam rade..
Asienka 100 lat dla meza !!!
Liza slicznie Hania wyglada w kolczykach..zrobiliscie jej super urodzinowy prezent,bo az jej sie oczka z radosci swiecily :tak:;-)
MamaBoo ciesze sie,ze wszystko wraca u was do normy..,abyscie szybko zalatwili formalnosci ;-)
Wika kochana,jak sie czujesz...zazdroszcze ci,ale tak pozytywnie..nie zlosliwie !!! i jeszcze raz bardzo ci gratuluje..i zycze spokojnej ciazy !!!;-)
Edysiek a jak corcia?..zdrowa juz ?
pozdrawiam was mocno

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry