• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Liza STO LAT dla córci :-) Pięknie wygląda w kolczykach :tak: Rano tak się zapatrzyłam na te nowe suwaczki, że nawet nie zauważyłam, że dzisiaj jest tena ważny dzień :zawstydzona/y: gapa ze mnie
Martusia współczuję przeżyć :szok: dobrze, że Oliwka sie nie wystraszyła
Mama Boo fajnie, że jesteś :-) Przykro mi, że musicie mieszkać w takich warunkach, oby jak najszybciej udało Wam się z tamtąd wyprowadzić
Ja też uważam, że Raczki są the best :tak: My oboje z mężem też Raczki :-D

reklama
Znowu dzisiaj pospałam do 8 :-) Ale dla mnie to i tak długo, bo ja z tych rannych ptaszków jestem.
Angela już zdrowa, ale do szkoły jej nie wysłałam, a niech posiedzi ten ostatni dzień. A teraz wszyscy będziemy mieć długi weekend, bo mamy wolne aż do środy :tak: Jeszcze tylko dzisiaj do pracy.
Idę powiesić pranie, ładna pogoda więc trzeba korzystać :tak: Później muszę skoczyć do sklepu i zabieram się za pierogi :-)
Miłego dnia babeczki :-)

witam
sto lat dla Hani, bardzo mi sie podobaja małe dziewczynki w kolczykach - wyglada slicznie
Mama Boo oby jak najszybciej znalezliscie mieszkanie trzymam kciuki
Martusia nie umiem sobie wyobrazic takiej sytuacji, dobrze ze zachowałas zimna krew i masz taka mądrą córeczke

ja miałam 9 miesiecy jak biegałam takze chyba syn oddziedziczył to mnie z małym opoznieniem pewnie geny taty troche zaburzyły sytuacje :-D

Witajcie!:-)
Ja rowniez jestem raczkiem z 07.07! :-D
gwiazdeczka - Super, szybko zaczelas zasuwać!
Liza - Wszystkiego Dobrego dla Hani.:-) Fajny prezencik dla malej damy!:-)
mama Boo - szukajcie, szukajcie nowego lokum. :tak:Nie ma co! Powodzenia!:-)
martusia - dobrze, ze Twoja historia szczesliwie sie zakonczyla. Dzielna masz core!:tak:
kasiek - czesc!
Moj malz niestety dlugiego weekendu nie ma. W poniedzialek musi jechac z kolega do klienta. No szkoda..., ale co takie jest zycie.:baffled: 2 listopada malz obchodzi 30-stke!:szok:
Milego dzionka!:-)

asienka wszytskiego naj dla m na 30tke
:laugh2:
wika zapomniec o naszym serialu oj oj nieladnie :confused2:
Edysiek Znowu dzisiaj pospałam do 8
biggrin.gif
Ale dla mnie to i tak długo
lol ja jestem spioch najlepiej spalabym 24 godz na dobe ale dzis sie jakos pozbieralam bo slonce swieci i podloge wyszorowalam bo mala miala grubo plastelina poobklejane
kasiek witaj :rofl2:
gwiazdeczka no to bardzo szybciutko chodzi, nasze Emilka jeszcze nie chodzi :-(

reklama
Martusia ja uwazam ze kazde dziecko ma swoje tempo ja do niczego małego nie zmuszałm a ze zaczał pełzac majac niespełna 4 miesiace, 7,5 miesiecy chodził juz za jedna raczke (ten etap trwał długo) i majac 10,5 zaczał chodzic a co dziwne pierwsze zabki wyszły najpozniej hehe bo dopiero tydzien temu :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry