• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

asienka no ja mam 25 lat jeszcze:-D więc troche czasu przede mna;-)
fajne takie spotkanka ja muszę nie długo poszukać tu w płocku co sie dzieje.
Bartkowi gotuje obiadzik a potem na ten spacerek lecimy bo w domu to mały fiksuje:-D

reklama
Gwiazdeczka to nieźle sobie mały radzi, szybko mu poszło z tym chodzeniem :-)
Moja Angela też raczej już zostanie jedynaczką. Ja mam teraz 31 lat, na razie brak możliwości na kolejnego potomka. A powiedziałam sobie, że mogę mieć dziecko co najwyżej nie skończę 35. Później już nie.

dziewczyny to co ja dzisiaj przezylam nie zycze zadnej Mamie :no: :no: :no:

Oliwka bawila sie w pokoju a ja poszlam do kuchni zrobic drugie sniadanie no i jakims cudem drzwi od pokoju w ktorym bawila sie Oliwka sie zatrzasnely, za zadne skarby swiata nie moglam ich otworzyc, nawet kopem probowalam i nic, jakbym probowala normalnie sciane wywarzyc, w koncu wytlumaczylam Oliwce co wcale nie bylo takie latwe jak ma otworzyc drzwi balkonowe i przez balkon sie do niej dostalam, jakby tego bylo malo to nie moglam sie do m dodzwonic bo nie odbieral telefonu, nr telefonu do jego pracy nie znalam, weszlam w internet w telefonie i tak znalazlam nr telefonu do jego firmy, jak juz dzownilam do m do firmy to mialam tylko 0,70groszy na koncie w telefonie i nie wiem jakim cudem ale sie polaczylam, no i jak m przyjechal to praktycznie trzeba bylo drzwi rozwalic zeby je otworzyc, nie mampojecia co sie tak do konca stalo ale jakims cudem ten cypek od klamki co wchodzi w framuge sie zaklinowal i nie chcial ruszyc, takze nie bylo innego wyjscia jak klamke rozwalic takze teraz mam drzwi bez klamki jak w wariatkowie heh

a co posiadania potomstwa to we mnie caly czas walcza za i przeciw mi by sie pewnie wpadka tak jak pisze aguska przydala

Liza podobają mi się Twoje zimowo świąteczne suwaczki

LIza wczoraj jeszcze były zimowe :-D te jesienne tez są super
Były zimowe ale dziewczyny na innym watku stwierdzily ze przywoluje zime wiec ustawilam jeszcze jesienne;-) zimowe powrócą gdy tylko spadnie pierwszy śnieg :tak: :-)

witam troche mnie nie było po prostu brak czasu
wika gratuluje serdecznie i zycze spokojnej ciąży i szybkiego porodu
ja korzystam z ostatnich chwil kiedy moje dziecko jest niemowlakiem bo juz niedługo duzy chłopak bedzie hehe a drugiego dziecka pewnie nie bedzie wiec ten czas jest dla mnie szczegolnie bezcenny
Wojtuś coraz lepiej chodzi a wlasciwie po domu to juz biega jak jestesmy u kogos to chodzi spokojnie obserwuje teren a poten zaczyna sie przyzwyczajac i zapomina ze jest w nowym miejscu i znów biega
Gratulacje śmigającego synka;-)

Liza - to jak zrobisz muffinki, to ja poprosze choc jednego, cio?!
Zapraszam, jeszcze zostały ;-)
dziewczyny to co ja dzisiaj przezylam nie zycze zadnej Mamie :no: :no: :no:

Oliwka bawila sie w pokoju a ja poszlam do kuchni zrobic drugie sniadanie no i jakims cudem drzwi od pokoju w ktorym bawila sie Oliwka sie zatrzasnely, za zadne skarby swiata nie moglam ich otworzyc, nawet kopem probowalam i nic, jakbym probowala normalnie sciane wywarzyc, w koncu wytlumaczylam Oliwce co wcale nie bylo takie latwe jak ma otworzyc drzwi balkonowe i przez balkon sie do niej dostalam, jakby tego bylo malo to nie moglam sie do m dodzwonic bo nie odbieral telefonu, nr telefonu do jego pracy nie znalam, weszlam w internet w telefonie i tak znalazlam nr telefonu do jego firmy, jak juz dzownilam do m do firmy to mialam tylko 0,70groszy na koncie w telefonie i nie wiem jakim cudem ale sie polaczylam, no i jak m przyjechal to praktycznie trzeba bylo drzwi rozwalic zeby je otworzyc, nie mampojecia co sie tak do konca stalo ale jakims cudem ten cypek od klamki co wchodzi w framuge sie zaklinowal i nie chcial ruszyc, takze nie bylo innego wyjscia jak klamke rozwalic takze teraz mam drzwi bez klamki jak w wariatkowie heh

a co posiadania potomstwa to we mnie caly czas walcza za i przeciw mi by sie pewnie wpadka tak jak pisze aguska przydala
:szok: :szok: nie chce wiedziec co czułas wtedy... :no: dobrze ze to sie skonczylo tak a nie innaczej..... :tak: :****

A ja wam pokazuje Hanie w prezencie urodzinowym :-) (kolczyki ;-))

Ostatnia edycja:
Liza ja tez zycze sto lat sto lat dla Hani :tak: :tak: :tak:
dziekujemy za sliczne zdjecie, a emocj iktore przezylam przytych drzwiach najgorszemu wrogowi nie zycze

Wika Oliwka o dziwo zareagowala nadzwyczaj spokojnie, jak ja probowalam kopaniem wywazyc drzwi od mojej strony to ona kopala drzwi od strony pokoju i sie smiala, chyba nie zdawala sobie sprawy z tego co sie dzieje

Liza, Hania pewnie zadowolona z prezentu?? Nie bała sie przekłuwania??

Martusia, chyba najlepsze w tej sytaucji jest to, ze Mała nie do końca zdawała sobie sprawę z powagi sytuacji:tak:

Gwiazdeczka, gratki dla Małego za pierwsze kroczki:tak::tak::tak: :tak:

Mama Boo, jak sie czujecie???

Hej kobitki, Małż pożyczył od teścia laptopa dlatego mam jak napisać, mam nadzieję, że na dniach odzyskamy naszego... Z nowości: szukamy mieszkania, w sb idziemy oglądać w bloku obok teściów. Mam dosyć mieszkania tutaj. Piecyk wyłączony, bo się spiep*** całkowicie więc jesteśmy bez ciepłej wody i bez ogrzewania. Dogrzewamy taką dmuchawą na prąd w naszym pokoju, Oskar śpi u nas. Jak koczownicy... Na szczęście właścicielka za ten miesiąc nie chce 1000 zł tylko 400 zł. Z psychiką lepiej, Małż już w domu od pn więc podnosi mnie jakoś na duchu, ale uraz zostanie... Do końca nie wiemy co to spowodowało, ale na 99% piecyk w łazience.
Wika, ale cudowna wiadomość !!! Aż się wzruszyłam - serdecznie gratuluję kochana ! Lipcowe dzieci są the best - oboje z mężem jesteśmy Raczki :-D Nie martw się buntem dwulatka, dacie radę. Musicie :-)
Martusia współczuję przeżyć, jak Oliwcia ?
Aguska to jesteśmy równieśniczkami :-)
Edysiek dużo zdrówka dla Angeli !
Liza jak urodzinki Haneczki ?
Madlen co tak cichutko ?

Tęsknię za Wami :-( A jak oglądam Przepis to o was myślę :-)

mamaBoo my tez za Toba tesknimy, z calego Serducha wspolczuje sytuacji, tyle kasy za wynajem i jeszcze takie kiepskie warunki masakra jakas :-( buziaki dla calej Rodzinki Waszej i zycze powodzenia w poszukiwaniu nowego mieszkanka, eh przeprowadzka :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry