reklama

Młode Żonki :D

reklama
wika to szybko chciałaś mieć drugiego bobaska chociaż igorek to już chłopczyk a nie bobasek:-D ja bym sie jeszcze nie odważyła chyba ale fajnie że wam sie i tak szybko udało;-) i na co teraz liczysz na dziewczynke?czy wolałabyś drugiego chłopca?

Dziewczyny :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Zobacz załącznik 401803:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Martusia, staraliśmy się 7 miesięcy .........

GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :happy:

Witam sie wieczornie.
M zaraz do domku zajedzie, ja wpadam na chwilke...
Jutro z rana robie muffinki dla Hani, a na niedziele planuje torta i do tesciow i jednak mysle ze zrobie wspolne takie urodzinki ich wtedy z danielem bo on ma za 3 tyg przeciez.... nie bede drugiego torta piec chyba....no zastanowie sie jeszcze i pogadam z M ;-)
madlen co u was???

Ooo Miki mi sie przebudzil :no: ide do niego.... trójki na choryzoncie! :-(

wika tym bardziej ogromne gratki, zdrowych 9miesięcy Wam życzę:).
Ale faktycznie ja bym nie odważyła się na drugie maleństwo, mnie mała przez pierwsze 6mc dala mocno w kość...no i boję się samej ciąży...

słuchajcie, ja też sie obawiam, jak to będzie z dwójką maluchów. Płaczącym kolkującym niemowlakiem i buntującym się dwulatkiem:szok::szok::szok: ale oboje z M. jesteśmy zwolennikami małej różnicy wieku między dziećmi, wiec takie 2lata i 4 miesiace to myślę, ze będzie git:-D:-D:-D
A poza tym ja mieszkam z rodzicami. My z M. mamy całe piętro, a rodzice są na dole. Więc pomoc mam:-):-):-):-)

Aguska, a płeć?? hmmm, Chciałabym dziewczynkę, ale czy to będziie chłopak, czy dziewczynka będzie mocno kochane. i najważniejsze żeby było zdrowe

Ostatnia edycja:
wika to super że macie pomoc:-) pewnie będzie ciężko ale zapewne też zabawnie:-D ja też bym chciała aby różnica między dziećmi nie bya duża no tylko ja to przez finanse nie moge sobie na to pozwolić a kiedyś tak myślałam że jak Bartek skończyłby 2 latka to bym chciała zajść w druga ciąże.jednak po tym co on teraz potrafi zrobić(bunt) nie wyobrażam sobie tego wszystkiego ale pewnie jakoś bym dała rade;-)
wika umówiłaś sie już do gina?a wiesz który to tydzień?2-3?

nie dzwoniłam jeszcze do gina,bo nie miałam jak:dry::dry::dry: :dry: do 12.30 w szkole, potem szybko do domu zrobić obiad i na 15.00 spowrotem pojechałam do szkoły na rade szkoleniową. Rada trwała do 18.00, po drodze musiałam odebrać Igora od teściowej, chwile pogadałam i tak mi zeszło do wieczora, a tydzień, hmm...4 ?? Muszę sobie suwaczek sprawić, to wszystko będę wiedziec. Termin wypada mi na 1-2 lipiec:tak::tak::tak:

Igor też ma czasami takie jazdy, ze mi ręce opadają, mam nadzieje, ze to chwilowe:-D:-D:-D:-D

wika a Ty czego uczysz, no tak jak masz prace to finasnowo nie bedzie Wam az tak ciezko, my nie dalibysmy rady finansowo

a Oliwka sie przed chwilka mocno zdziwila wyszla z lozeczka a ja ja bez slowa wlozylam tam z powrotem ale sie zdziwila ze mama zadnej gadki nie wyglosila :-D

reklama
Witajcie!:-)
wika - bardzo sie ciesze i zdrowo zazdroszcze 2 kreseczek.:-D Ja narazie musze poczekam, bo wiecie kasa kasa i jeszcze raz kasiorka.:-( Zycze szczesliwego rozwiazania!:tak:
My powsinogi wrocilismy ok. 20 do domciu.:-) Czytanie bylo krotkie, na szescie bo maly zdrowo mi wariowal.Potem robilismy maski dyn, hmmm to znaczy matka robila, a Ksawcio bawil sie zabawkami. :-DJutro zakupki, wiec musze jakos liste sporzadzic.:-)
Dobranoc Kobitki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry