Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja bym sie jeszcze nie odważyła chyba ale fajnie że wam sie i tak szybko udało;-) i na co teraz liczysz na dziewczynke?czy wolałabyś drugiego chłopca?Dziewczyny
Zobacz załącznik 401803:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Martusia, staraliśmy się 7 miesięcy .........

ide do niego.... trójki na choryzoncie! :-(

ale oboje z M. jesteśmy zwolennikami małej różnicy wieku między dziećmi, wiec takie 2lata i 4 miesiace to myślę, ze będzie git

ja też bym chciała aby różnica między dziećmi nie bya duża no tylko ja to przez finanse nie moge sobie na to pozwolić a kiedyś tak myślałam że jak Bartek skończyłby 2 latka to bym chciała zajść w druga ciąże.jednak po tym co on teraz potrafi zrobić(bunt) nie wyobrażam sobie tego wszystkiego ale pewnie jakoś bym dała rade;-)

do 12.30 w szkole, potem szybko do domu zrobić obiad i na 15.00 spowrotem pojechałam do szkoły na rade szkoleniową. Rada trwała do 18.00, po drodze musiałam odebrać Igora od teściowej, chwile pogadałam i tak mi zeszło do wieczora, a tydzień, hmm...4 ?? Muszę sobie suwaczek sprawić, to wszystko będę wiedziec. Termin wypada mi na 1-2 lipiec

Ja narazie musze poczekam, bo wiecie kasa kasa i jeszcze raz kasiorka.:-( Zycze szczesliwego rozwiazania!
Jutro zakupki, wiec musze jakos liste sporzadzic.:-)