reklama

Młode Żonki :D

reklama
Aguska placki ziemniaczane :-) pycha, tylko ja na razie musze obejść się smakiem, bo za dużo kaloryczne :-D
Przyznam się, że wczoraj zjadłam jednego czekoladowego muffinka :zawstydzona/y: i był warty grzechu :tak:
Martusia gratuluję podpisania umowy. Przykro mi, że Oliwka chora, życzę jej szybkiego powrotu do zdrowia :tak:
Angela też niestety dzisiaj została w domu, bo ma gorączkę:-(. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Ona ogólnie prawie nie choruje.
Wika GRATULACJE :-)
A gdzie się podziewa Madlen ?
I ciekawe co tam u Mamy Boo ?

Martusia, gratuluję podpisanej umowy o pracę :-):-) Jak się czuje OLiwka?? lepiej??

Edysiek, zdrówka dla Angeli:-):-) A takie muffinki to też bym z chęcią zjadła

Madlen co u Ciebie, jak dzieciaki??

Liza
, jak przygotowanuia do urodzin Hani??

Aguska, nijak:-D:-D:-D:-D Igor podchodzi do nocnika, siada, siedzi chwilę, mówi siiii, schodzi i tyle.... oczywiście ani kropla nie poleci:no::no::no::no: mnie nie ma dużo w domu to i nie mam zbytnio możliwośći, zeby go przypilnować kilka dni, wiec narazie odpuściłam ;-) A u Was?

Ostatnia edycja:
Asienka tort to dopiero na weekend bede robic takze wiesz ;-) zreszta jeszcze M musi do tesciowej dzwonic czy ona zrobi czy ja mam zrobic wkoncu ;]

Hania wrócila ze szkoly z kartką informującą ze maja wycieczke 5 grudnia :happy: cale 77zl kosztuje z dojazdem i ze zdjęciem ze swietym Mikolajem i prezentem, ale kurcze co mam jej nie puscic? to jest dla niej i pojedzie rodzinne dostaje to z tego jej zaplace, mi rodzice oszczedzali wycieczek, ja wolę by ona jezdzila i korzystala poki moze, tylko bede musiala tabletki na chorobe lokomocyjną kupic i dac bo niestety czasem jak jedziemy samochodem to potrafi zwymiotowac :dry:
masz rację, dzieci powinny jeździć na wycieczki, pamiętam że ja nigdy nigdzie nie byłam:-(:-(
Dziewczyny :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Zobacz załącznik 401803:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

GRATULACJE

wika GRATULACJE sorki za pytanie ale ja sklerotyczka jestem Ty sie staralas o drugie malenstwo czy tak wyszlo?

Edysiek zdrowka dla Coreczki zycze

wlasnie dzwonil m z pracy ponoc jedno cale osiedle jest zamkniete w miesice przez policje, nawet pieszych nie wpuszczaja, ciekawe co sie dzieje, bomba czy cos :szok:

Oliwka juz troche lepiej, ale marudna jak piernik, i noc byla straszna zaraz ide sie z nia polozyc na godzinke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry