reklama

Młode Żonki :D

Witajcie!:-)
ale u Was pachnie kuchnia od samego ranka.:-D
Liza - udanego swietowania!:-D
Edysiek - dawaj tu muffina!:-D:-D:-D
u nas slonecznie i wietrznie za oknem.:baffled: Planujemy wyjsc na troche do ogrodu pobrykac na chlodzie.:-D
Jutro Foto Mamuski oraz czytanie bajek.:tak:
Milego dnia Kobitki!:-)

reklama
Asienka tort to dopiero na weekend bede robic takze wiesz ;-) zreszta jeszcze M musi do tesciowej dzwonic czy ona zrobi czy ja mam zrobic wkoncu ;]

Hania wrócila ze szkoly z kartką informującą ze maja wycieczke 5 grudnia :happy: cale 77zl kosztuje z dojazdem i ze zdjęciem ze swietym Mikolajem i prezentem, ale kurcze co mam jej nie puscic? to jest dla niej i pojedzie rodzinne dostaje to z tego jej zaplace, mi rodzice oszczedzali wycieczek, ja wolę by ona jezdzila i korzystala poki moze, tylko bede musiala tabletki na chorobe lokomocyjną kupic i dac bo niestety czasem jak jedziemy samochodem to potrafi zwymiotowac :dry:

Asieńka bardzo proszę

Załączniki

• 005.jpg
    005.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 42
  • 011.jpg
    011.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 62
Edysiek- super, ze tak fajnie Ci sie z tymi butkami dla Coreczki udalo :tak: mufinki sliczne wszystkozjadlam, pyszne :-D
Liza- wspolczuje troche z tymi Urodzinami, Dzieci powinny miec urodziny wyprawiane :tak:
fajnie z ta wycieczka tylko znowu kasa, moja mala pewnie bedzie widziala Mikolaja pierwszy raz w przedszkolu, eh wspaniale mam wspomnienia z zerowki z Mikolajem, jakie to byly super emocje

u mnie neistety kiepsko, mala ma poczatek zapalenia oskrzeli i gardla, dostala antybiotyk i kupe innych lekow, w tym czesc niepotrzebnych ktorych nie wykupilam np. atarax, ktory niestety lekarze przepisuja zbyt czesto, jest to syrop na wyciszenie dziecka niby poco ja mam ja faszerowac od malego lekami wplywajacymi na psychike, a gdybym nie znala tego syropu to bym pewnie wykupila no bo szanowna lekarka nie poinformowala mnie co i dlaczego przepisuje :wściekła/y: zostawilam kupe kasy w aptece i cpo sie okazlo moja szefowa mi powiedziala (mgr farmacji) ze moglam wziasc tanszy odpopwiednik antybiotyku wrrr i mniejsza pojemnosc bo na cala kuracje zuzyje tylko 35ml, a zapisala butelke 100ml niby po co, skoro i tak reszte bede musiala wyrzucic bo za dlugo nie moze stac :wściekła/y:

umowe o prace dzis podpisalam od 1 listopada bedzie wazna :-D

hej ja dziś zrobiłam placki ziemniaczane i sie strasznie nimi objadłam:-D
na spacerku byliśmy 3 h mały nawet za bardzo nie zmarzł ale starsznie wiało
martusia biedna Oliwka zdroweczka dla niej
zazwyczaj lekarze przepisuja tych leków za duzo a co lekarz powiedzial na ta jej wysypke:confused:

dzisiaj rano jak wstala to wysypki juz nie miala, wiec to byla alergia,

ale nie macie nawet pojecia ile dzieci bylo u lekarza, istny kociol, przede mna byl chlopiec strasznie wzszpany, myslalam, ze to ospa, tak samo myslala Mama tego chlopca, a okazalo sie ze to taka silna alergia:szok:

aguska placki ziemniaczane sa pyszne ale ciezkie na zalodek moze jakas goraca herbatke ziolowa sobie zafunduj
:rofl2:

Ostatnia edycja:
dzięki kochana za troske ale mi to nic nigdy nie jest;-)
ja to zawsze jem na noc i to czasem aż za dużo ale głodna spać nie pójde:-p z tym że ja chuda jestem to mi nic nie grozi;-)
brzuch tylko boli mnie po pizzy jak na noc zjem a tak to moge wcinać wszystko;-)

Witajcie Kobitki!
O 21.30 zamierzam wlaczyc sobie TVN i poogladac PRZEPISIK NA ZYCIE! Dzisiaj wieczorkiem ugotowalam nawet zupke na jutro, bo ja o 10 wychodze z chalupy to moge nie zdazyc jeje dogotowac.
Liza - fajna wycieczka. Niech Hania skorzysta! U Ciebie na suwaczkach tak cudnie swiatecznie!
Edysiek - sliczne i apeyczne te muffiny!
martusia - gratulacje podpisania umowy. Zdrowka dla cory!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry