Edysiek- super, ze tak fajnie Ci sie z tymi butkami dla Coreczki udalo

mufinki sliczne wszystkozjadlam, pyszne
Liza- wspolczuje troche z tymi Urodzinami, Dzieci powinny miec urodziny wyprawiane

fajnie z ta wycieczka tylko znowu kasa, moja mala pewnie bedzie widziala Mikolaja pierwszy raz w przedszkolu, eh wspaniale mam wspomnienia z zerowki z Mikolajem, jakie to byly super emocje
u mnie neistety kiepsko, mala ma poczatek zapalenia oskrzeli i gardla, dostala antybiotyk i kupe innych lekow, w tym czesc niepotrzebnych ktorych nie wykupilam np. atarax, ktory niestety lekarze przepisuja zbyt czesto, jest to syrop na wyciszenie dziecka niby poco ja mam ja faszerowac od malego lekami wplywajacymi na psychike, a gdybym nie znala tego syropu to bym pewnie wykupila no bo szanowna lekarka nie poinformowala mnie co i dlaczego przepisuje

zostawilam kupe kasy w aptece i cpo sie okazlo moja szefowa mi powiedziala (mgr farmacji) ze moglam wziasc tanszy odpopwiednik antybiotyku wrrr i mniejsza pojemnosc bo na cala kuracje zuzyje tylko 35ml, a zapisala butelke 100ml niby po co, skoro i tak reszte bede musiala wyrzucic bo za dlugo nie moze stac
umowe o prace dzis podpisalam od 1 listopada bedzie wazna