Tygrysek1985
Fanka BB :)
asienka ja jutro tez zakupy eh musze tez liste zrobic nie lubie tego moze gdybym jeszcze miala kase ale jakjej nie mam to ciezkozrobic taka liste zeby na wszystko starczylo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale fajnie z brzuszkiem chodzić w letnich sukienkach:-)masz racje ważne aby było zdrowe ;-)
hehehe
dzis ostatnia tabletka wiec @ kolo niedzieli powinna przyjsc (ciekawe czy sie ureguluje i czy bedzie w ten sam dzien zawsze
) <ziewaaa> 

Na szczęście już prawie nie ma gorączki więc jest ok.
I wiadomo jeszcze kwestia finansowa.
te jesienne tez są super
czasem wolałabym wpadke bo wtedy człowiek sie nie zastanawia tylko już jest po fakcie i trzeba jakoś dać rade;-)ja najpierw chciałabym dostać jakąś prace maego posłać do przedszkola i wtedy zajść w ciąże żebym miała jakieś świadczenia a tak jak narazie nie mam nic
bo obiecałam sobie że do 30 będę ją miała a to jeszcze troche;-)
Co do mojej aktywnosci, to my mieszkamy poza miastem, wiec maly nie ma codziennej stycznosci z dziecmi. Dlatego tez staram sie go zabierac na wszelkie imprezy przeznaczone dla nich. Oczywiscie wybieram tylko te darmowe. My w wojewodztwie mamay taka stronke www.mamawsieci.pl gdzie sa informacje o wydarzeniach dziejacych sie w okolicy!
jak pytam sie starszych mamus majacych tylko jedne dziecko takich po 30,40 czy 50 to mowia, ze zaluje tylko tego, ze nie mialy kolejnego potomstwa. Czas leci a nasza plodnosc spada.:-(
Chwytaj kazdy dzień! :-)