• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

martusia - ale za to u Was prawdziwy Gwiazdorek zawita.:-D U nas wpadnie przez kominek i szybko ucieknie do innych dzieci.:-D:szok:
Moj malz nie dostaje niestety nic z pracy.:-( maja tylko darmowe bale karnawalowe. :baffled:Takie wypasione. Tylko wiecie kiecka, fryzjer, makijaz itd.... Kupa kasy!:baffled:

reklama
Ja dostaję na szczęście bony na Święta i czasem tzw. "karpiówkę", zawsze coś do kieszeni wpada. U Ry nie wiem, bo pracuje w nowej firmie. W tym roku jedziemy do mojej rodziny na Wigilię i będzie z nami 9 dorosłych i 7 dzieci :szok: Prezenty robimy tylko dzieciom, no i dla teściów musimy coś kupić, bo nam bardzo pomagają i chcemy im się odwdzięczyć. Zawsze na Oskara przeznaczaliśmy ok. 150 zł w tym roku niestety będzie mniej, bo już mamy dwójkę i Tymon też musi coś dostać.

Poszukałam kalendarzy i znalazłam takie:
z jednym zdjęciem: fotokalendarz/kalendarze zdjęciem/zdjeciami RAMKA (1896565966) - Aukcje internetowe Allegro
mały z 12 zdjęciami: Foto kalendarz w 24g! 12 zdjęć i Twoje święta (1872584067) - Aukcje internetowe Allegro
z notesami: Foto kalendarz/kalendarze z/ze zdjęciem/zdjeciami! (1896565342) - Aukcje internetowe Allegro
z 12 zdjęciami: KALENDARZ A4 z Twoimi Zdjęciami 13 str ! (1902968781) - Aukcje internetowe Allegro
trójdzielny: foto kalendarz/kalendarze z/ze zdjęciem/zdjeciami! (1896569151) - Aukcje internetowe Allegro

Jest w czym wybierać ;-)

A ! Jakby któraś miała ochotę żebym jej przerobiła fotkę/fotki do kalendarza - z chęcią pomogę. Zaraz wkleję kilka przykładów jakie robiłam.

Ja dostaję na szczęście bony na Święta i czasem tzw. "karpiówkę", zawsze coś do kieszeni wpada. U Ry nie wiem, bo pracuje w nowej firmie. W tym roku jedziemy do mojej rodziny na Wigilię i będzie z nami 9 dorosłych i 7 dzieci :szok: Prezenty robimy tylko dzieciom, no i dla teściów musimy coś kupić, bo nam bardzo pomagają i chcemy im się odwdzięczyć. Zawsze na Oskara przeznaczaliśmy ok. 150 zł w tym roku niestety będzie mniej, bo już mamy dwójkę i Tymon też musi coś dostać.

Poszukałam kalendarzy i znalazłam takie:
z jednym zdjęciem: fotokalendarz/kalendarze zdjęciem/zdjeciami RAMKA (1896565966) - Aukcje internetowe Allegro
mały z 12 zdjęciami: Foto kalendarz w 24g! 12 zdjęć i Twoje święta (1872584067) - Aukcje internetowe Allegro
z notesami: Foto kalendarz/kalendarze z/ze zdjęciem/zdjeciami! (1896565342) - Aukcje internetowe Allegro
z 12 zdjęciami: KALENDARZ A4 z Twoimi Zdjęciami 13 str ! (1902968781) - Aukcje internetowe Allegro
trójdzielny: foto kalendarz/kalendarze z/ze zdjęciem/zdjeciami! (1896569151) - Aukcje internetowe Allegro

Jest w czym wybierać ;-)

A ! Jakby któraś miała ochotę żebym jej przerobiła fotkę/fotki do kalendarza - z chęcią pomogę. Zaraz wkleję kilka przykładów jakie robiłam.

Przykłady część 2

Obróbka fotografii to moja największa pasja, więc jeśli któraś ma ochotę to sprawi mi niezłą frajdę tym, że będę mogła się "pobawić" ;-)

mama Boo - obrobki przepiekne!:-) Interesujace zesrawienia fotografii! A jak je pozniej drukujesz? Z jakiego programu korzystasz? Ja nacodzien korzystam ze stanadardowego Picasa.
A co do aukcji, to mi osobiscie podoba sie 1 propozycja! Ja to o tym kalendarza, to mysle jako o prezencie na Dzien babci i Dziadka. W koncu to bedzie dopiero styczen!

Ostatnia edycja:
Mama Boo zdjecia piekne :-) Ja czasem bawie sie z obróbkami, ale jeszcze jestem zielona w tym temacie. Coraz bardziej podoba mi się ten pomysł z kalendarzem, chyba sie skusze.
Jeśli chodzi o prezenty to my raczej tylko dla dzieci robimy, czyli ja mam moją Angelę i dwoje chrzesniaków. Na szczęście nie ma u nas dużo dzieci, bo sami jedynacy ;-) Z mężem to tak różnie, zwykle sam sobie coś wybiera, jakiś sprzęt wędkarski, ja się na tym nie znam więc zostawiam mu wolną rękę. My też dostajemy bony na święta, ale oprócz prezentów kasa idzie na coś do domu, bo wydatków nigdy dość.
Liza dobrze, że @ przyszła.
Martusia u nas tak jak u Asieńki prezenty wlatują przez komin:-D Na pewno Oliwka bardzo się ucieszy jak będzie gwiazdor.
U nas zawsze jest Mikołaj dla dzieci na salce przykościelnej, rodzice wpłącają pieniądze a on wręcza paczki. No i teraz jeszcze Angela ma Mikołajki w szkole. Chociaż teraz to już wie, że to rodzice kupuja prezenty, jakoś przyszło jej to do głowy po ostatniej gwiazdce ;-)

My dopiero wróciliśmy ze spaceru. Byliśmy odprowadzić znajomych, którzy przy okazji wpadli na kawę, a skończyło się jak zawsze na piwkowaniu :tak: To znaczy odprowadziliśmy ich do połowy drogi, bo mieszkaja wioskę dalej, a że zaczęło się ściemniać to zawróciliśmy do domu.
Z K. juz się pogodziliśmy. Najlepiej nam poszło jak Angela poszła z babcią na cmentarz ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam,
mi dzisiejszy dizen tak szybko zlecial,ze nawet nie mialam czasu smucic sie ;-)..maz mial dzisiaj wolne i przed poludniem poszlismy do znajomych,troche nam tam zeszlo,potem malz polecial zalatwiac jakies swoje sprawy a ja wzielam dzieci na zakupy,bo w niedziele wszystkiego nie dostalam,a moje szkraby powyrastaly z ubran..prawie wszystkie bluzki czy spodnie za male..te dzieci rosna zdecydwoanie za szybko..
Liza ciesze sie,ze dostalas @...;-)
Martusia jednak udalo ci sie pojsc na groby?
Edysiek heh,moj tez zawsze kupuje sobie sprzet wedkarski..:tak:..no ba ,godzenie najlepsze,jak nie ma dziecka :tak:;-)
MamaBoo sliczne sa te twoje zdjecia,bardzo fajnie przerobione ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry