reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze podwójne wózki

Nooo wlasnie, polskie chodniki.Ja sie wybralam u nas na dluzszy spacer i super, bez zastrzerzen .Ale u nas chodniki te bez zastrzerzen:-) Ale ja bede szczera, nie moglabym miec tylko parasolki.Ale tu chodzi tez o sposob uzytkowania.
Ja jezdze na plaze, do lasu a parasolka double sie nie sprawdzi.
Jednak do uzytkowania w miescie parasolka chyba w porzadku:-)
Jesli chodzi o raczki ja powiem ze ja potrzeboealam podwojne bo ja mam organizer z uchwytami na butelki i on jest na szerokosc jednego wozka.A ja nie potrafie bez niego zyc:-€ Poza tym ja jestem estetka i maclareny wizualnie do mnie nie przemawiaja, kolorystka denna:-( Poza tym te me kolka tez ie a bardzo mi sie podobaja.Wiem ze to najlepsze parasolki i ma wyspach u mas szalenie popuarne ale wybralam cosatto Nie widze w nim wad:-) No i kolor moglam wybrac bo jest ich sporo:-) Szerokosc bez zastrzerzen, manewruje nim po domu i jest fajny.Wszedzie sie mieszcze :-)
No i szerokosc : cosatto jest ciut wezszy 73 cm a maclaren 76.

Ostatnia edycja:
reklama
onna..ja poprostu nie przekladam pasow przez rece tylko spuszczam i zapinam normlanie..:tak:

Milenko....ooo nie Maclaren jest ciezszy od joggera mini. Nie wiem czy czytalas ale Jogger city mini zostal uznany za najlzejszy wozek wsrod wozkow blizniaczych:-). Dla mnie Maclaren i wszystkie te patrasolki duzo gorzej sie prowadza..no ale tak jak napisalas kazdy ma inne potrzeby. :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a może któraś z Was miała do czynienia lub coś wie na temat Mikado Duet Boston?
Zastanawiam się nad jego zakupem i chciałam zasięgnąć jakiejkolwiek porady ;).

Widziałam taki wózek u innych bliźniaczych rodziców. Byli z niego zadowoleni, jedyny problem o jakim mówili był w zapakowaniem do samochodu - przed zakupem auta "przymierzali" wózek do bagażnika i tylko w jednym się zmieścił... nie znam szczegółów - krótko rozmawialiśmy.

onna..ja poprostu nie przekladam pasow przez rece tylko spuszczam i zapinam normlanie..:tak:

Milenko....ooo nie Maclaren jest ciezszy od joggera mini. Nie wiem czy czytalas ale Jogger city mini zostal uznany za najlzejszy wozek wsrod wozkow blizniaczych:-). Dla mnie Maclaren i wszystkie te patrasolki duzo gorzej sie prowadza..no ale tak jak napisalas kazdy ma inne potrzeby. :)
#

Jolu w mothercare i na ich stronie jest info MACLAREN DOUBLE 10 kg, a BABY JOGGER CITY MINI 12 kg ;)

No wlasnie Gosiu cosatto ma super kolorystyke, podobaja mi sie te nowe, a powiedz jak dziewczynki sa juz takie duze to ciezko go pchac, podjechac pod kraweznik itp?? oczywiscie w ciezsze tereny, na pleze czy do lasu mam BRITAX wiec ja potrzebuje tylko na zakupy, na wakacje do mista itp...

Ostatnia edycja:
Widziałam taki wózek u innych bliźniaczych rodziców. Byli z niego zadowoleni, jedyny problem o jakim mówili był w zapakowaniem do samochodu - przed zakupem auta "przymierzali" wózek do bagażnika i tylko w jednym się zmieścił... nie znam szczegółów - krótko rozmawialiśmy.[/QUOTE

Szczerze ja ten wózek i oglądałam i miałam zamiar kupic ale to jest porażka, wielki!!!!!!!!!!!! jest szerokaśny i taki klocowaty też nie chcieliśmy drogiego wózia bo wiedziałam że na wiosne będziemy chcieli kupić jogera i w końcu zdecydowaliśmy sie na polskiego dorjana. Naprawde rewelka wszędzie z nim wędruje wszystkie drzwi pokonuje i do autka bez problemu wchodzi do bagażnika opla astry 2-drzwiowej gdyż takim się poruszam jak dla mnie to ten wózeczek jest rewelacja , wiem że są lepsze markowo na rynku ale naprawde ten jest godny polecenia!!!!!

wersja głęboka-gondolowa

P120511_11.360001.JPG

Widziałam taki wózek u innych bliźniaczych rodziców. Byli z niego zadowoleni, jedyny problem o jakim mówili był w zapakowaniem do samochodu - przed zakupem auta "przymierzali" wózek do bagażnika i tylko w jednym się zmieścił... nie znam szczegółów - krótko rozmawialiśmy.[/QUOTE

Szczerze ja ten wózek i oglądałam i miałam zamiar kupic ale to jest porażka, wielki!!!!!!!!!!!! jest szerokaśny i taki klocowaty też nie chcieliśmy drogiego wózia bo wiedziałam że na wiosne będziemy chcieli kupić jogera i w końcu zdecydowaliśmy sie na polskiego dorjana. Naprawde rewelka wszędzie z nim wędruje wszystkie drzwi pokonuje i do autka bez problemu wchodzi do bagażnika opla astry 2-drzwiowej gdyż takim się poruszam jak dla mnie to ten wózeczek jest rewelacja , wiem że są lepsze markowo na rynku ale naprawde ten jest godny polecenia!!!!!

wersja głęboka-gondolowa

Zobacz załącznik 405822

Ale to chyba nie jest wózek o którym ja mówiłam. Mikado duet boston nie jest wcale bardzo szeroki, bo mieści się w drzwi 80 na czym bardzo mi zależało a jeśli chodzi o auto to mam bardzo pojemny bagażnik, więc wózek zmieści się pewnie bez składania.

Ale to chyba nie jest wózek o którym ja mówiłam. Mikado duet boston nie jest wcale bardzo szeroki, bo mieści się w drzwi 80 na czym bardzo mi zależało a jeśli chodzi o auto to mam bardzo pojemny bagażnik, więc wózek zmieści się pewnie bez składania.

Tak popierdykało mi się z mikado ale nie na podwoziu Boston taki widzieliśmy i to naprawde była masakra poprostu teraz uzmysłowiłam sobie że wózka szukaliśmy już rok temu !!!!!!!:crazy: czas tak szybko leci a razem z nim na rynku nowości musiałam luknąć o jaki chodzi bo kojarzyłam go tylko z tym grzmotem który oglądaliśmy!!!!!!:confused:
PRZEPRASZAM!!!!! A z mojego dorjanka i tak jestem bardzo zadowolona!!!!!

I my mamy nowy wózek! :) Nam zależało by w samochodzie zajmował mało miejsca i można go było wziąć jedną ręką! No i mamy - Parasolkę Mamas&Papas Tempo. Waga 12,5kg. Musze się przestawić z wózka jeden za drugim do tego obok siebie (troszkę inaczej się prowadzi) ale jestem zadowolona. Miejsca malutko zajmuje w porównaniu do zooma :)

reklama
Do góry