mary-beth
Fanka BB :)
Mademoiselle - nie mam.
Miałam chęć przez pewien czas, ale nie mogłam się zdecydować na wzór, a potem mi przeszło. ;-)
Asionek - no, kochana, to już masz wagę sprzed ciaży? Zresztą Ty super wyglądałaś przez całą ciążę, więc chyba nie możesz narzekać. ;-) A brzuch, wiadomo, najtrudniej wraca do formy.
Jeju, majstruję przy włosach od południa!
Aż się zmęczyłam!
Miałam chęć przez pewien czas, ale nie mogłam się zdecydować na wzór, a potem mi przeszło. ;-)Asionek - no, kochana, to już masz wagę sprzed ciaży? Zresztą Ty super wyglądałaś przez całą ciążę, więc chyba nie możesz narzekać. ;-) A brzuch, wiadomo, najtrudniej wraca do formy.
Jeju, majstruję przy włosach od południa!
Aż się zmęczyłam!
ladnie tak kusic kolezanke ?? 

:-)

Ręce po prostu makabra - co się położę to je tracę. Drewno. Zimne, mrowiejące drewno. Nie mam w nich czucia. Czyli sytuacja jest taka - nie mogę się kłaść, nawet w pozycji półleżącej. I nie mogę zasnąć, bo zaraz mała się budzi i chce na rączki albo cyca, a ja z takimi kończynami nie jestem w stanie nic zrobić.. dopiero jak pochodzę, przywrócę krążenie, rozgrzeję pod wodą, a to trwa.. No naprawdę jasny szlag by trafił, żebym ja własnym dzieckiem nie mogła się zająć i przespać paru godzin :-(