reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia:) Miło że pytasz:) Kaszel mnie męczy i leżę w sumie cały dzień w łóżku . Maluszek dokazuje więc jemu mój nastrój się nie udzielił..na szczęście;) A Jak u Was?

a my jakoś , ciągle boli mnie w dole brzuch ale niby to normalne, że to macica sie powiększa, ale czy tak będzie do końca ciąży??
Właśnie maiałam pytać dziewczyn czy czują jeszcze bóle, takie dziwne,???
No tak jak pisałam ide na zwolnienie od poniedziałku, muszę wypocząć.
A tak to mąż siedzi z synem sobie gada a ja mam chwilkę
zeby z wami popisać:tak:
Iwasaek, a o choroba ię rozłożyła ?

fasolka: a jak twoje ciśnienie, jakie masz?

Lamia ten Pan co ze mna mieszka zniósł mi kaszel do domu.
Karla jeżeli masz upławy to idz do dziurologa i zrób cytologię. Upławy to zazwyczaj infekcja i trzeba ją wyleczyć zanim zajdziesz w ciążę bo później to może być grożne dla fasolki

reklama
fasolka: ja to znowu ciśnienie mam niskie, więc przez to jestem ciągle senna i zmęzona, ale podobno zdrowsze niskie niż wysokie to nie narzekam

Do góry