reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka śliczna dzidzia i piękny brzuchalek! Podobno taki rolany brzuszek po całości to na dziewczynkę :-D więc zobaczymy :tak:

Jutro mam wizytę u gina na 11.45 i chyba tego samego dnia pójdę od razu do fryzjera! :-)

reklama
Haha Fasolka ja też mam tendencję a już teraz do seksi mi daleko. Ale wyobraź sobie że przytyłam przez te 13 tygodni tylko 2 kg

Mila no wstępnie to mamy Krzyś i Emilka :D

Fifcia zobaczymy :) ja też jutro idę do gina :) ja mam dopiero na 23go fryzjera.

Ale mi capi kapuchą po domu hihi

PA040233.jpgPB080238.jpgPB080236.jpg

pierwszy brzuszek jest chyba z 11 tygodnia a te dwa z wczoraj :p spodnie hehe jeszcze troszke zaduze jak na brzuszek ale przymierzalam i tak jakos se pstrykalam

hehe a ja jem slodkie i strasznie mnie do niego ciagnie staram sie na sile je ograniczac bo boje sie tej cukrzycy ciazowej :p ale slodkie mniam staram sie jak najwiecej sama ciasteczek i ciast piec zeby zamiast tony czekoladek i innych dupereli kupnych jesc slodkie ale jednka wlasnej roboty :p a tak to pomidory pochlaniam tonami z cebulka i szczypiorkiem mniam
jakbym czytała o sobie.. więc może będzie dziewczynka :-)

reklama
jak narazie nie boje sie o kolczyk pytalam ginki i mowila ze poki sie nie rozciaga itp to jeszcze moze byc a potem chce sobie taki silkinowy specjalnie dla kobiet w ciazy kupic no chyba ze zniknie mi pepek i bede musiala wyjac to wyjme :) ale tez mi sie wydaje ze brzuszek nawet duzy mam jak na 15 tydzien hehe ale teraz mam czas na jedzienie w spokoju jak nie pracuje nie jem na szybko i jem ile chce :p w sumie to przytylam tez troszke na co nie narzekam bo przytylam az 6 kg:p

ewika hehe mi wszyscy mowia ze na chlopaka im sie widzi ale zobaczymy :p po brzuszku itp ale i kobietke i chlopca bede kochac :)

Ostatnia edycja:
Do góry