reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zobacz załącznik 407636Zobacz załącznik 407637Zobacz załącznik 407638

pierwszy brzuszek jest chyba z 11 tygodnia a te dwa z wczoraj :p spodnie hehe jeszcze troszke zaduze jak na brzuszek ale przymierzalam i tak jakos se pstrykalam

Śliczny brzuszek!!! Buzi dla lokatora! :* mnie od słodkiego na początku ciąży bardzo odrzuciło ale teraz to jakoś wyjątkowo dużo tych słodyczy pochłaniam...

Milia, Danao, tak strasznie żal, jak się nie udaje. Nie umiem znaleźć słów, by Was pocieszyć, bo to może zdziałać jedynie II na teście. Ale wierzę mocno, ze się uda. Bo chcecie, pragniecie i silne kobiety jesteście.

Magenta, a co u Ciebie w ogóle? Jak sprawy związkowe?
Pierwszy ruch poczułam rano, ale wiedziałam, ze to to, wcześniej było jakieś przelewanie, ale raz na parę dni. Spokojnie, brzuch czasem nie rośnie, a potem wywala w jeden dzień.

Mijenka, wczoraj o Tobie myślałam :)

Neciuszka :):):):):):):)

Pyscku, szkoda...

Śliczne macie brzuszki...

A ja pomarudzę i każda staraczka może mi przywalić... Mam dość ciąży.. Chcę urodzić, choc wiem, że dla Dziecka każdy dzień we mnie jest ważny. Ale ja jestem już koszmarnie zmęczona... Jest mi duszno, tak od serca, przewracanie na łóżku to problem i zadyszka gotowa. Bolą mnie dłonie i stopy, bo tak mi puchną, bolą mnie biodra jak śpię, boli mnie spojenie łonowe... Mam dość...

Sil jakbyś mi to z ust wyjęła... dwa dni temu napisałam takiego długiego posta na ten temat ale się powstrzymałam przed dodaniem go właśnie ze względu na staraczki :zawstydzona/y: Mi dokucza rwa kulszowa przez ciężar brzucha.. chodzenie siedzenie, leżeni... wszytko sprawia ból... a przewrócenie się w nocy z boku na bok to jakiś koszmar... :-(

reklama
Ja już kiedyś pisałam, że ciąża to wielkie szczęście posiadania w przyszłości małego szkraba. Ale jak ktoś mi powie, ze to najpiękniejszy okres w życiu, to albo w ciąży nie był, albo jest facetem i nie wie o czym gada.J
Jeszcze 30 minut tyry i opierdzielanko

Ostatnia edycja:
magenta: no ja u cibie chlopca widzę, piękny brzusio i ja mam chyba takie same spodnie, tylko rozmiar xl więszych nie mieli niestety :-Dtakże nie wiem na ile mi starczą

neciuszka: no dziewczynka jak się patrzy , masz śliczny okrąglutki brzuszek,

Tak mam już zwolnienie na razie do 25go, więc od dzisiaj laba w domu.
Trzymajcie kciuki za moja pierwszą w życiu grochową zupę :-)

silka: chyba to normalne że już w tak zaawansowanej ciąży masz prawo narzekać sobie, marudzić i psioczyć a my cie pocieszymy ze już nie długobędziesz miała swoje maleństwo w ramionah więc jęcz kobieto że ci źle i cięzko :-)

fifka: mi połozna mówiła że mogę już c=zacząć chodzić do szkoły rodzenia a ty od którego tyg. zaczęłaś ?

Lamiav w mojej szkole rodzenia można było chodzić na ćwiczenia od 20 tygodnia a od 16 już się zapisywać. :tak: no ale ja przestałam chodzić na ćwiczenia bo za bardzo boli mnie ta moja rwa kulszowa.... tylko na wykłady będe chodziła i ćwiczenia indywidualne.

neciuszka: jak tym możesz kochać smażyć naleśniki, ja to nie cierpię tego robić , męża zawsze zatrudniam :-D a co robisz krokiety???? bo jak tak to ja chce szybko kurierem ze 3 sztuki a co ;-)

Hahaha mój mąż właśnie wrócił z pracy i robi obiad! :tak: Pieczony schab w sosie myśliwskim z pieczonymi ziemniakami i do tego sałatka z ogórków kiszonych z papryką :szok: Ten to ma dzikie pomysły na obiady :tak:

fifka: o to masz fajnie, mój to też często gotuje ale raczej tak tradycyjnie i jakoś nie ma sam pomysłów tylko muszę mu podpowaidac, mam nadzieje ze teaz jak siedze w domu to nie zrobi sie wygodny i zebym ja nie musiała non stop w kuchni siedziec:-D
to smaczengo wam życze :))

a ja zjadlam 2 gołąbki z sosikiem objadlam sie ze szok

reklama
Do góry