Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Zobacz załącznik 407636Zobacz załącznik 407637Zobacz załącznik 407638
pierwszy brzuszek jest chyba z 11 tygodnia a te dwa z wczorajspodnie hehe jeszcze troszke zaduze jak na brzuszek ale przymierzalam i tak jakos se pstrykalam
Śliczny brzuszek!!! Buzi dla lokatora! :* mnie od słodkiego na początku ciąży bardzo odrzuciło ale teraz to jakoś wyjątkowo dużo tych słodyczy pochłaniam...
Milia, Danao, tak strasznie żal, jak się nie udaje. Nie umiem znaleźć słów, by Was pocieszyć, bo to może zdziałać jedynie II na teście. Ale wierzę mocno, ze się uda. Bo chcecie, pragniecie i silne kobiety jesteście.
Magenta, a co u Ciebie w ogóle? Jak sprawy związkowe?
Pierwszy ruch poczułam rano, ale wiedziałam, ze to to, wcześniej było jakieś przelewanie, ale raz na parę dni. Spokojnie, brzuch czasem nie rośnie, a potem wywala w jeden dzień.
Mijenka, wczoraj o Tobie myślałam
Neciuszka
Pyscku, szkoda...
Śliczne macie brzuszki...
A ja pomarudzę i każda staraczka może mi przywalić... Mam dość ciąży.. Chcę urodzić, choc wiem, że dla Dziecka każdy dzień we mnie jest ważny. Ale ja jestem już koszmarnie zmęczona... Jest mi duszno, tak od serca, przewracanie na łóżku to problem i zadyszka gotowa. Bolą mnie dłonie i stopy, bo tak mi puchną, bolą mnie biodra jak śpię, boli mnie spojenie łonowe... Mam dość...
Sil jakbyś mi to z ust wyjęła... dwa dni temu napisałam takiego długiego posta na ten temat ale się powstrzymałam przed dodaniem go właśnie ze względu na staraczki