reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

mi też wszystcy chlopca wróżyli i nawet zanim poznaliśmy płeć na usg byłam przekonana że to będzie chłopiec. Ale na usg wyszło że dziewczynka i teraz jestem najszczęśliwszą mama małej księżniczki ( pominąć zmasakrowane cycki) ;)

reklama
Milia, Danao, tak strasznie żal, jak się nie udaje. Nie umiem znaleźć słów, by Was pocieszyć, bo to może zdziałać jedynie II na teście. Ale wierzę mocno, ze się uda. Bo chcecie, pragniecie i silne kobiety jesteście.

Magenta, a co u Ciebie w ogóle? Jak sprawy związkowe?
Pierwszy ruch poczułam rano, ale wiedziałam, ze to to, wcześniej było jakieś przelewanie, ale raz na parę dni. Spokojnie, brzuch czasem nie rośnie, a potem wywala w jeden dzień.

Mijenka, wczoraj o Tobie myślałam :)

Neciuszka :):):):):):):)

Pyscku, szkoda...

Śliczne macie brzuszki...

A ja pomarudzę i każda staraczka może mi przywalić... Mam dość ciąży.. Chcę urodzić, choc wiem, że dla Dziecka każdy dzień we mnie jest ważny. Ale ja jestem już koszmarnie zmęczona... Jest mi duszno, tak od serca, przewracanie na łóżku to problem i zadyszka gotowa. Bolą mnie dłonie i stopy, bo tak mi puchną, bolą mnie biodra jak śpię, boli mnie spojenie łonowe... Mam dość...

piękne wasze brzuchalki <cmokwbąbelka> i <cmokwbąbelka> dla każdej po jednym. A ja właśnie wcisnęłam pawełka o jak mi smakował ;-)
Sil współczuje, ja się dzisiaj czuje jak słoń. Kompletnie się w nocy nie wyspałam, mam pełno wody zatrzymanej w organizmie i pokonanie schodów w pracy to jest dla mnie jakaś totalna katorga. Nie wyobrażam sobie bycia w 7 czy 8 miesiącu i pocinania po tych pietrach.

Ostatnia edycja:
Sil kochana, nikt ci przywalac nie bedzie:-)to normalne, ze juz czujesz sie zmeczona. widze, ze zostalo ci jeszcze 4 tyg? myle sie? jezeli nie to kochana musisz to wytrzymac, bo mimo tego, ze wiadomo, ze juz dzidzius moglby sie urodzic to jednak lepiej chyba, zeby posiedzial jeszcze w brzuszku...powiem jak wy-ciazoweczki, mowiecie nam-staraczkom, ze dzidzia sama wie, kiedy ma wyjsc i przyjsca nam pozostaje tylko czekac:-)
a! i dziekuje wam wszystkim za slowa wsparcia, wazne to dla mnie jest, ze jestescie ze mna:-)

sil kochana ja cie rozumiem ja sama chciala bym juz urodzic chocia by przez bol plecow i krzyzow mimo ze najgorsze przedemna :/ hehe to i tak juz bym chciala byc po pomjam mojego lenia ktory mnie przeraza nie mam sily na nic nic mi sie ciagle nie chce

Sil ja czuję to samo :eek: tylko u mnie jeszcze 2 miesiące :/ w nocy strasznie się męczę a o spojeeniu łonowym nawet nie wspominam bo mam wrażenie jakby mi ktoś kopną z całej siły...

Ja też mam jutro wizytę u gina i właśnie przed chwilą dzwoniłam do dentysty się umówić bo z moimi zębami też coraz gorzej. |Pani chciała mnie zapisać na jutro rano ale jakoś musze się oswoić z tą myślą, że tam muszę iść więc powiedziałam, że jutro nie mogę :-D w takim razie będę się męczyć w czwartek...

Ta decyzja nie należy do mnie, samo wybierze, kiedy wyjdzie i im później, tym lepiej, wiem, ale ciężko mi już po prostu... Ale jakoś dam radę, prześpię się, może mi minie...

Magdalena, ja zęby mam na szczęście zdrowe, ale wizytę u kardiologa odpuszczam, bo nie dam rady jechać... 25 km.. jakiś obłęd...

sil a sprawy sercowe jak narazie powiedzilam swoje dalam ultimatum opanowal si wyjasnil dlaczego sobie popijal mila stresy konkretne w pracy bal sie ze sobie nie poradzi w wychowaniu dziecka itp gdzie mu powiedzilam ze problemy sie rozwiazuje w inny sposob i nie pije itp i opanowal sie jak narazie totalnie postraszylam go ze lece i nie wroce chodzy nie wiem co czas pokaze co z nim dalej bedzie

reklama
Do góry