reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Następnym razem będą takie z myślą o was ;) pieczarkowo serowe :p

Oj tam mięsa prawie nie czuć to zjecie. Ja właśnie zjadłam jednego oooo jak mi dobrze ;) a teraz idę pozmywać póki jeszcze wstać mogę. No to na jutro obiadek z głowy dorobić tylko barszczyk do kubeczka i pychota.

fasolka: kompleksy wyrzuć przez okno na mróz, a pocieszę cię że masz mniejszy brzuszek niż ja w tych tygodniach co dałaś fotke, wiec moze to ja powinnam się krępować :-D. super brzuszek i masz regularnie wstawiać i chwalić się nam - to rozkaz !!!!!!:tak:

Oglądać może dzisiaj prosto w serce, bo Socha ma fajną bluzę sportową widziała gdzieś która taką bo bardzo mi sie spodobałą i chce taka miać

Fasolka bo ci gwizdnę nooo. Przecież tyś mniejsza dużo ode mnie nooo będę biła po tyłku za takie pisanie. I się Lamii słuchaj kompleksy na mróz :p też mam ale teraz przestałam się przejmować bo najważniejsze żeby maleństwu dobrze było a sobą się zajmę po porodzie.

Pozmywałam, jeszcze muszę zamieść ale ciężko to widzę bo mnie łupie strasznie.

No i cmokam cię w brzucholka :*:*:*:*:*:*:*

a tak z innej beczki to powiem wam że stałąm sie niewyżyta sexualnie, codziennie chcę męża męczyć no i sny jakieś takie mam nieprzyzwoite :-Djak tak pare dni będę to mąż padnie :tak::-p

reklama
Troszke z daleka ale jak brzusio bedzie wiekszy wiecej bedzie widac a ja wlasnie bylam zrobic zakupki na jutro bo chce robic pizze ale jak @ przylezie to napewno nie zrobie bo umre z bolu i bedzie przełozona na pojutrze

Do góry