reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć dziewczyny,
miało mnie u Was nie być, a wracam z szybkim pytaniem.
Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się, że miałam okres jednodniowy.
Tak trwał tylko 1 dzień i był normalny.
A następnego dnia cisza... Zero.

Brzuch nadal boli jak na @. I przeraziłam się.
Miała któraś z Was tak kiedyś?

miliaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

danao84 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

magenta no kochana ale sie stesknilam a kiedy mnie odwiedzisz znalazlas ta przyprawe ?? brzuszek sliczny ;-) mnie na poczatku od slodyczy odsuneło a teraz to codziennie mam ochote na wafelka ;-)

mijenka no oczywiscie ze pamietamyi tesknimy i trzymamy kciuki za operacje &&&&&&&&&&&&& i potem za fasoleczke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Neciuszka no widac dzidzie na zdjeciach mialo byc wczoraj zdjecie i sie nie doczekalam ;-) ja czuje po kosciach ze bedzie dziewuszka ;-)

Pyscek olaboga ojoj biedactwo a moze owu sie jednak 0przesunela no ja juz niewiem.. kochana jest nadzieja puki jej niema ,,, trzymam nadal kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Silmiriel masz prawo narzekac ;-) trzymaj sie kochana :*

zafasolkujęodzaraz ja tez chce pawełka zjesc ;-) a co do schodow nic mi niemow wejscie po pracy na 3 pietro w starej kamienicy jest straszne mam dosyc juz....tych schodow a tych co zrobili tramwaje i tramwaj staje na ulicy a nie na przystanku ze ma sie mniejszy spadek w dol to juz woglke bym wytłukla skaczsobie w ciazy bo inaczej nie zejdziesz...ahh

Fifka a co to moze byc po prawej stronie kolo zeber boli mnie łapie taki skurcz boli strasznie i sie wyprostowac nie moge a co do narzekania tez bym chciala bo mam juz dosyc czasami sily mi brakuje dzisiaj w pracy troche przy zlewie postałam i poszorowalam zestawy i jak mnie plecy bolaly ze szok... a juz o nogach nie mowie i chodzeniu chodze jak pingwin i po woli jak babcia jakas bo moj odruchowy szybszy krok konczy sie skorczem i bolem w podbrzuszu... a jeszcze do tego wszystkiego w nocy pozycji do spania nie moglam znalesc tak mi zle bylo ze cały czas sie budzilam,,,
sorki musiałam sie wygadac,,,

Zafasolkuję dzięki!! Mam nadzieję, że @ się pojawi dalej, bo przeraziłam się nie na żarty. W życiu tak nie miałam :(

Atan, nie. Zalało mnie więc szkoda było testować.
Ale dzisiaj po południu zrobiłam testa tak na wszelki wypadek (miałam tylko 25) i wyszła 1 kreska.
Więc to nie to ;-)

reklama
Tak myślę. Dobra uciekam, bo miało mnie tu nie być.
Papapapaps

I trzymam kciuki za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry