• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć dziewczyny,
miało mnie u Was nie być, a wracam z szybkim pytaniem.
Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się, że miałam okres jednodniowy.
Tak trwał tylko 1 dzień i był normalny.
A następnego dnia cisza... Zero.

Brzuch nadal boli jak na @. I przeraziłam się.
Miała któraś z Was tak kiedyś?

miliaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

danao84 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

magenta no kochana ale sie stesknilam a kiedy mnie odwiedzisz znalazlas ta przyprawe ?? brzuszek sliczny ;-) mnie na poczatku od slodyczy odsuneło a teraz to codziennie mam ochote na wafelka ;-)

mijenka no oczywiscie ze pamietamyi tesknimy i trzymamy kciuki za operacje &&&&&&&&&&&&& i potem za fasoleczke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Neciuszka no widac dzidzie na zdjeciach mialo byc wczoraj zdjecie i sie nie doczekalam ;-) ja czuje po kosciach ze bedzie dziewuszka ;-)

Pyscek olaboga ojoj biedactwo a moze owu sie jednak 0przesunela no ja juz niewiem.. kochana jest nadzieja puki jej niema ,,, trzymam nadal kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Silmiriel masz prawo narzekac ;-) trzymaj sie kochana :*

zafasolkujęodzaraz ja tez chce pawełka zjesc ;-) a co do schodow nic mi niemow wejscie po pracy na 3 pietro w starej kamienicy jest straszne mam dosyc juz....tych schodow a tych co zrobili tramwaje i tramwaj staje na ulicy a nie na przystanku ze ma sie mniejszy spadek w dol to juz woglke bym wytłukla skaczsobie w ciazy bo inaczej nie zejdziesz...ahh

Fifka a co to moze byc po prawej stronie kolo zeber boli mnie łapie taki skurcz boli strasznie i sie wyprostowac nie moge a co do narzekania tez bym chciala bo mam juz dosyc czasami sily mi brakuje dzisiaj w pracy troche przy zlewie postałam i poszorowalam zestawy i jak mnie plecy bolaly ze szok... a juz o nogach nie mowie i chodzeniu chodze jak pingwin i po woli jak babcia jakas bo moj odruchowy szybszy krok konczy sie skorczem i bolem w podbrzuszu... a jeszcze do tego wszystkiego w nocy pozycji do spania nie moglam znalesc tak mi zle bylo ze cały czas sie budzilam,,,
sorki musiałam sie wygadac,,,

Atan, nie. Zalało mnie więc szkoda było testować.
Ale dzisiaj po południu zrobiłam testa tak na wszelki wypadek (miałam tylko 25) i wyszła 1 kreska.
Więc to nie to ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry