miliaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
danao84 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
magenta no kochana ale sie stesknilam a kiedy mnie odwiedzisz znalazlas ta przyprawe ?? brzuszek sliczny ;-) mnie na poczatku od slodyczy odsuneło a teraz to codziennie mam ochote na wafelka ;-)
mijenka no oczywiscie ze pamietamyi tesknimy i trzymamy kciuki za operacje &&&&&&&&&&&&& i potem za fasoleczke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Neciuszka no widac dzidzie na zdjeciach mialo byc wczoraj zdjecie i sie nie doczekalam ;-) ja czuje po kosciach ze bedzie dziewuszka ;-)
Pyscek olaboga ojoj biedactwo a moze owu sie jednak 0przesunela no ja juz niewiem.. kochana jest nadzieja puki jej niema ,,, trzymam nadal kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Silmiriel masz prawo narzekac ;-) trzymaj sie kochana :*
zafasolkujęodzaraz ja tez chce pawełka zjesc ;-) a co do schodow nic mi niemow wejscie po pracy na 3 pietro w starej kamienicy jest straszne mam dosyc juz....tych schodow a tych co zrobili tramwaje i tramwaj staje na ulicy a nie na przystanku ze ma sie mniejszy spadek w dol to juz woglke bym wytłukla skaczsobie w ciazy bo inaczej nie zejdziesz...ahh
Fifka a co to moze byc po prawej stronie kolo zeber boli mnie łapie taki skurcz boli strasznie i sie wyprostowac nie moge a co do narzekania tez bym chciala bo mam juz dosyc czasami sily mi brakuje dzisiaj w pracy troche przy zlewie postałam i poszorowalam zestawy i jak mnie plecy bolaly ze szok... a juz o nogach nie mowie i chodzeniu chodze jak pingwin i po woli jak babcia jakas bo moj odruchowy szybszy krok konczy sie skorczem i bolem w podbrzuszu... a jeszcze do tego wszystkiego w nocy pozycji do spania nie moglam znalesc tak mi zle bylo ze cały czas sie budzilam,,,
sorki musiałam sie wygadac,,,