reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

tydzień 12Zobacz załącznik 407711
tydzień 15Zobacz załącznik 407712 Nie lubię dawać swoich zdjęć bo jestem zakompleksiona do granic możliwości.

Fasolka brzuszek piękny! Nie masz czego się krępować :no: A tak swoją drogą już ostatnio miałam Ci to mówić i zapomniałam - świetną masz tą szafę!!!!! |:-p

fasolka: kompleksy wyrzuć przez okno na mróz, a pocieszę cię że masz mniejszy brzuszek niż ja w tych tygodniach co dałaś fotke, wiec moze to ja powinnam się krępować :-D. super brzuszek i masz regularnie wstawiać i chwalić się nam - to rozkaz !!!!!!:tak:

Oglądać może dzisiaj prosto w serce, bo Socha ma fajną bluzę sportową widziała gdzieś która taką bo bardzo mi sie spodobałą i chce taka miać

Ja oglądałam i też zwróciłam na to uwagę ;-) strasznie mi się podobała i zaraz będę szukać na Allegro :-p

Cześć dziewczyny,
miało mnie u Was nie być, a wracam z szybkim pytaniem.
Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się, że miałam okres jednodniowy.
Tak trwał tylko 1 dzień i był normalny.
A następnego dnia cisza... Zero.

Brzuch nadal boli jak na @. I przeraziłam się.
Miała któraś z Was tak kiedyś?

Ty nie miej nadzieji, że @ wróci tylko, że nie wróci i że test się po prostu pomylił ;-)

A ja przed chwilą wysłałam męża do sklepu bo mam smaka na chrupki Cheetoos te takie zakręcone, sok multivitaminę ale też na cole!!!!!!!!!!!!! :-p

reklama
chetosyyy mniam i multiwitaminka mniammmm ;-) a ja mam chlebek z patelni w jajku ;-) wiem zle sie to skonczy bo bede mezusiowi gazowac ;-) ale glodna bylam a mialam ochote na cos cieplego ;-)

aga to ja nadal trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KWIATUSZKU U ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~I &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sprite tez dobry ahh a mi sie tak do sklepu nie chce ubierac bo tak zimno a zapomniala sie wody do picia kupic ahh ;-( nielubie was ;-) bo mi o piciu przypominacie ;-)

Zrobiłam pierogi mężowi na jutro, teraz idę pod prysznic i sobie zrobię farbę szamponetką :p trzeba popracować nad rudymi lokami, głównie rudymi, Dzidzi. I jeszcze właśnie loki, zielone oczy i będzie git. Gorzej, jak wyjdzie chłopak, bo rudego bym nie chciała, bo zawsze to gorzej...

tydzień 12Zobacz załącznik 407711
tydzień 15Zobacz załącznik 407712 Nie lubię dawać swoich zdjęć bo jestem zakompleksiona do granic możliwości.

Czego ty się krępujesz???? Jakie kompleksy? Super wyglądasz! W ogóle nie widać żebyś na wadzę przybierała! :tak:

Cześć dziewczyny,
miało mnie u Was nie być, a wracam z szybkim pytaniem.
Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się, że miałam okres jednodniowy.
Tak trwał tylko 1 dzień i był normalny.
A następnego dnia cisza... Zero.

Brzuch nadal boli jak na @. I przeraziłam się.
Miała któraś z Was tak kiedyś?

Oj Aga jak @ nie wróci w ciągu 2 dni to leć do gina! Coś takie to raczej nie jest normalne...

miliaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

danao84 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

magenta no kochana ale sie stesknilam a kiedy mnie odwiedzisz znalazlas ta przyprawe ?? brzuszek sliczny ;-) mnie na poczatku od slodyczy odsuneło a teraz to codziennie mam ochote na wafelka ;-)

mijenka no oczywiscie ze pamietamyi tesknimy i trzymamy kciuki za operacje &&&&&&&&&&&&& i potem za fasoleczke &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Neciuszka no widac dzidzie na zdjeciach mialo byc wczoraj zdjecie i sie nie doczekalam ;-) ja czuje po kosciach ze bedzie dziewuszka ;-)

Pyscek olaboga ojoj biedactwo a moze owu sie jednak 0przesunela no ja juz niewiem.. kochana jest nadzieja puki jej niema ,,, trzymam nadal kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Silmiriel masz prawo narzekac ;-) trzymaj sie kochana :*

zafasolkujęodzaraz ja tez chce pawełka zjesc ;-) a co do schodow nic mi niemow wejscie po pracy na 3 pietro w starej kamienicy jest straszne mam dosyc juz....tych schodow a tych co zrobili tramwaje i tramwaj staje na ulicy a nie na przystanku ze ma sie mniejszy spadek w dol to juz woglke bym wytłukla skaczsobie w ciazy bo inaczej nie zejdziesz...ahh

Fifka a co to moze byc po prawej stronie kolo zeber boli mnie łapie taki skurcz boli strasznie i sie wyprostowac nie moge a co do narzekania tez bym chciala bo mam juz dosyc czasami sily mi brakuje dzisiaj w pracy troche przy zlewie postałam i poszorowalam zestawy i jak mnie plecy bolaly ze szok... a juz o nogach nie mowie i chodzeniu chodze jak pingwin i po woli jak babcia jakas bo moj odruchowy szybszy krok konczy sie skorczem i bolem w podbrzuszu... a jeszcze do tego wszystkiego w nocy pozycji do spania nie moglam znalesc tak mi zle bylo ze cały czas sie budzilam,,,
sorki musiałam sie wygadac,,,

Atanku jak to tak opisujesz to wygląda mi na kolkę. czasem mnie też potrafi załapać. To taki ból miedzy zebrami jakby ktoś ci długopis miedzy zebra wsadził... cieżko oddychać i się ruszać. Nie wiem od czego to się dzieje....

A ja właśnie wróciłam ze szkoły rodzenia! Mój M był ze mną. Opowiadali o ciąży, porodzie i połogu. Nie dowiedziałam sie niczego nowego oprócz kilku ciekawych rzeczy na temat znieczuleń i wskazań do cesarskiego cięcia. Jutro będzie "Przygotowanie psychiczne do porodu" i na to idę sama, Później "etapy rozwoju malca" też pójdę pewnie sama a we czwartek znowu idziemy razem bo będzie "pielęgnacia noworodka i kąpiel" :-D Mąż chce być od kąpania małego wiec bardzo chcę iść :tak:

aaaa czyli to kolka aha kurcze ale to niejest mila kolka bo mnie zawsze kolki łapały na dole a nie w zebrach ale to chyba to dzieki kochana bo sie zaczelam martwic ze siedze w tramwaju i mnie łapie tak z nienacka ...i jak raz przeslo to po chwili znowu i tak 3 razy w drodze do domku...

reklama
Atan mnie zawsze kolki łapią w okolicach żeber a nie na dole. jak złapie to najlepiej usiąść wygodnie i głęboko oddychać wtedy przejdzie :tak: Na to niestety nie ma lekarstwa ani dobrego sposobu...

Mnie za to coraz częściej łapią skurczę macicy (tak raz czy dwa razy w ciągu dnia).... i to takie ze nie mogę się wyprostować... całe szczęście są jednorazowe i się nie powtarzają co parę minut.

Do góry