reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena niektóre kobiety w ogóle nie maja siary... i to wcale nic złego... Wiele moich znajomych nie miało i od początku mi mówiły zebym się tym nie martwiła.

Pyscek to trzymamy kciuki żeby jednak okazało sie ze to fasoleczka! No kobiety któraś musi zaciążyć :-D

A ja właśnie kupiłam laktator aventa i 2 butelki. Miałam nie kupować bo podobno mało komu się przydaje... ale kupiłam używany bo dzisiaj lekarz na wykładach nas troszkę nastraszył, ze lepiej mieć i nie używać niż szukać w ostatniej chwili... :zawstydzona/y:

A i wiadomość dla Ael! Dzisiaj lekarz właśnie mówił o tym zasypianiu przy cycku... trzeba pamiętać o wyciąganiu sutka z buzi jak mały zasypia! Dziecko w buzi ma enzymy trawienne i później kobiety cierpią z powodu krwawień sutków... :szok: To dobra wskazówka!

reklama
pyscek jak to mowie puki @ niema jest nadzieja ;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&&&&a znacie jakas wygodna pozycje bo kurcze krece sie na lozku jak żyd z owsikami bo w kazdej mi nie wygodnie...

a to dobranoc fifka ;-*

a macie tak w ciazy ze jak chcecie bardzo mocnio ziewnac ale wciagnac duzo powietrza, lub psikacie to az zaboli was zoladek ?

Jeszcze jeden taki dzień jak dziś, będę wyglądać jak zombie...mały dał nam popalić. Znów problem z brzuszkiem ale ze zdwojoną siłą, tak strasznie płakał a ja ledwo na oczy widziałam. Nad ranem jak się obudził na karmienie to nawet zgiąć się w pół nie mogłam przez bliznę tak bolała i ciągnęła. Małego karmię, odbija, a potem 2-3 godziny uspokajania i usypiania przez brzuszek. Oboje z Pawłem się wykończyliśmy.

Dziewczyny mały z cyckiem w buzi mi nie zasypia, jak się naje i przysypia albo sam wypluwa cycka albo otwiera tak szeroko buzię, że cycek momentalnie wypada. Pisząc zasypia przy cycku miałam na myśli, że przytula się do cycka i go nie ma.

Idę spać, bo jestem od 4 na nogach...

Pyscku kciuki trzymam &&& :*
Aguś ja miałam takie okresy, jeden dzień tak delikatnie, potem dzień ciszy, a potem 3-4 dni zalewania. To normalne jest.
Mag brzuszek śliczny :*
Fasolka "pac" w głowę za kompleksy...gdzie Ty widzisz u siebie kompleksy??
Kwiatuszku kciku &&&
Fifka, Atan, Madziu jak wam poleci teraz kilka kropel siary, to dobrze. Nie jest powiedziane, że macie budzić się z ogromnie mokrymi plamami po nocy. Mnie siara zalewała bardziej pod koniec ciąży i praktycznie bardziej gdy nie nosiłam cyckonosza. A to raczej nijak się odzwierciedla do ilości pokarmu po porodzie.
Ja dopiero od 2 dni notuje wylewanie się wręcz mleka z cycków, codziennie teraz wkładki zmieniam, a budząc się to mam plamy mokre pod biustonoszem na piżamie.

Jak kogoś ominęłam, przepraszam, ja już nie kontaktuje...

Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
aerleda gratki wielkie!! Nie wiedzialam ze juz urodzilas, ale w sumie to juz czas. A co do zombie, to nalozysz gruby make up i nie bedzie widac;-)

Ael- nie wiem, co tam Twojemu Maluszkowi z brzuszkiem jest :-(ale pamiętam, że jak moja Bratanica się urodziła, to od samego początku podawali jej espumisan dla dzieci, kilka kropelek na łyżeczce i nigdy nie miała problemów z brzusiem (ani wzdęć, ani kolek itp) :happy: tak więc polecam i trzymam kciuki za więcej snu dla Ciebie :-*

ael dzieki za odpowiedz ;-) trzymaj sie i przespanej nocy zycze i konca problemow brzuszkowych :*

dobranoc kochane bede jutro raczej poznio po 22 wiec trzymajcie sie :*

reklama
aerleda gratki wielkie!! Nie wiedzialam ze juz urodzilas, ale w sumie to juz czas. A co do zombie, to nalozysz gruby make up i nie bedzie widac;-)

No bo jak Ty tak rzadko tutaj wchodzisz :p to co się dziwisz, żeś nie wiedziała :p
Dziękuję :*. Ja nawet na tonę makeupu nie mam siły :p

Proszę dziewczyny :-)

Do góry