reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Milia, Danao, tak strasznie żal, jak się nie udaje. Nie umiem znaleźć słów, by Was pocieszyć, bo to może zdziałać jedynie II na teście. Ale wierzę mocno, ze się uda. Bo chcecie, pragniecie i silne kobiety jesteście.

Magenta, a co u Ciebie w ogóle? Jak sprawy związkowe?
Pierwszy ruch poczułam rano, ale wiedziałam, ze to to, wcześniej było jakieś przelewanie, ale raz na parę dni. Spokojnie, brzuch czasem nie rośnie, a potem wywala w jeden dzień.

Mijenka, wczoraj o Tobie myślałam :)

Neciuszka :):):):):):):)

Pyscku, szkoda...

Śliczne macie brzuszki...

A ja pomarudzę i każda staraczka może mi przywalić... Mam dość ciąży.. Chcę urodzić, choc wiem, że dla Dziecka każdy dzień we mnie jest ważny. Ale ja jestem już koszmarnie zmęczona... Jest mi duszno, tak od serca, przewracanie na łóżku to problem i zadyszka gotowa. Bolą mnie dłonie i stopy, bo tak mi puchną, bolą mnie biodra jak śpię, boli mnie spojenie łonowe... Mam dość...

Oj i ja moge się podpisać. Ledwo się przekręcam na bok bo mam nerw naciągniety i przy napinaniu mięśni przewchodzi taki bolesny prąd przy pachwinie (podobny do takiego bólu gdy się trafi w takie miejsce na łokciu). Brzusio nie pozwala siedzieć za długo bo boli...ale juz niedługo:)

Brzuszki jak zwykle śliczne:) Mi będzie mojego brakowało hihihi

Ja mam jutro usg i określą mi wielkość maluszka. Trzymajcie kciuki aby wszystko było ok!

reklama
Jasne mamuśka:)**** A Ty spać miałaś:-D

Ja uciekam bo mi maluszek nie daje siedzieć za długo. Mam ten brzuchol wysoko i góra właśnie mnie pobolewa więc spokojnej nocki:)

a macie tak w ciazy ze jak chcecie bardzo mocnio ziewnac ale wciagnac duzo powietrza, lub psikacie to az zaboli was zoladek ?

Ja mam tylko przy kichaniu inne odczucie. Zawsze jak mi się zbiera to kule się i łapie za brzuch bo przy kichnięciu macica tak się napina ze mam wrażenie ze wypchnę dziecko :rofl2: Takie nie miłe uczucie...

aerleda gratki wielkie!! Nie wiedzialam ze juz urodzilas, ale w sumie to juz czas. A co do zombie, to nalozysz gruby make up i nie bedzie widac;-)

Oj babo ty naszka kochana! Gdzieś ty była jak ciebie nie było??? Zaglądaj do nas częściej! Tęsknimy!!

Oj i ja moge się podpisać. Ledwo się przekręcam na bok bo mam nerw naciągniety i przy napinaniu mięśni przewchodzi taki bolesny prąd przy pachwinie (podobny do takiego bólu gdy się trafi w takie miejsce na łokciu). Brzusio nie pozwala siedzieć za długo bo boli...ale juz niedługo:)

Brzuszki jak zwykle śliczne:) Mi będzie mojego brakowało hihihi

Ja mam jutro usg i określą mi wielkość maluszka. Trzymajcie kciuki aby wszystko było ok!

To dzisiaj patrze nawał ginów! Ja mam wizytę, Magdalena, Atanek i ty :-D To trzymajmy wszyscy za siebie kciuki!!

Aelku
biedna ty kochana... dzwoniłaś do lekarza z tym brzuszkiem? Tak chyba nie powinno być... :-(

A ja do cholery nie mogę spać... obudziłam się po 6 i koniec... wiercę sie kręcę i nie ma szans dalej.... chyba podświadomie nakręcam się wizytą, choć to dziwne... to pierwsza wizyta od dawna na którą się eksyctuję :eek:

hej kochane fifka to witam w klubie:/:zawstydzona/y: tylko ze ja sie nie stresuje wizyta u ginia tylko ogolnie spac nie moge a przychodzi 12 i 20 i spie jak trup;-) jeszcze dzis sie mecze z katarem chyba po kolana masakra jakas:-( ciagle smarkam mam nadzieje ze dzidzi nic sie nie stanie

hej kochane fifka to witam w klubie:/:zawstydzona/y: tylko ze ja sie nie stresuje wizyta u ginia tylko ogolnie spac nie moge a przychodzi 12 i 20 i spie jak trup;-) jeszcze dzis sie mecze z katarem chyba po kolana masakra jakas:-( ciagle smarkam mam nadzieje ze dzidzi nic sie nie stanie

Siemano :-)
Magenta witam w klubie. Usmarana jestem do pasa. W nocy spać nie mogę, a w dzień choćby na siedząco. Na upartego jak bym się dobrze podparła, to bym i na stojąco usnęła.

Magda a ja wiem? Nic się takiego nie działo :tak:

Magenta ja ogólnie źle ostatnio śpię... długo zasypiam, kręcę się... a później rano budze się kilka razy... w nocy chodzę na siku... noż taki sen w kratkę... a dzisiaj to jak się obudziłam to już nie zasnęłam ponownie... :-(

reklama
ehh ja ostatnio robie matarony kibelkowe :/:zawstydzona/y: w nocy chyba z 4 razy przed snem ciagle mi sie chce ide a tu kropelki staram sie nie pic duzo przed snem ale i tak to nic nie daje a teraz wogole zanim zasne to sie wierce na boku zle mi sie spi i na prawym i na lewym wiec jak to moj mowi zasypiam jak w trumnie przychodzi czas ze czuje ze sie wyspalam czyli pomiedzy 4-7 i koniec spania a potem chodze jak trup nie do zycia wogole ostatnio nie mam sil rano sie podniesc jak chce wstac zrobic mojemu sniadanie do pracy to zasypiam tragedia:-( i teraz jeszcze ten katar

a mialam sie pytac a czy ktoras z was tak ma ze jak zasypia na jakims boku ja np mam po prawej stronie to czuje jak by mnie w srodku cos uciskalo pod zebrem itp??

Ostatnia edycja:
Do góry