reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta ja z tym przewracaniem mam podobnie... i wcześniej też zasypiałam jak w "trumnie" ale teraz się duszę! :confused2: Nie moge zbyt długo leżeć na plecach bo macica ugniata przeponę i normalnie oddechu mi brakuję....

Głodna jestem... kto mi śniadanie zrobi? :laugh2:

reklama
Mmmm a co dobrego zrobisz? :-D

Co do bólu to ja mam tylko ból z2iązany z ciągnięciem brzucha... ach ta siła grawitacji... więc muszę leżeć tak lekko brzuchem w dół. (pół n brzuchu pół na plecach) żeby brzuch miał oparcie. Wszelkiego rodzaju poduszki odpadają bo ja za mocno się wiercę podczas snu...

pytanie odnośnie spania na plecach. Nie powinno się bo to nie za dobrze dla matki czy dla dzieciątka? Ja ostatnio tez sobie miejsca znaleźć nie mogę. Jak idę spać to zasnę szybko, a jak mąż przyjdzie później i mnie rozbudzi, to on spi w najlepsze a ja mam sajgon

Magenta to ja poproszę!!! :tak:

Fasolka to jest niedobre dla matki bo wtedy dziecko i macica uciska ważne narządy takie jak żyły czy moczowody.... albo tak jak u mnie przepone. Ja wcześniej (w takiej ciąży jak ty) spałam na plecach czesto bo było mi wygodnie, ale teraz to już mnie dusi...

ja juz sie zajadam mniam :p nie ma jak serek bialy grani pomidorek szczypiorek i ogorek uwielbiam:)

a u siebie znowu widze slonce ciekawe jak dlugo bedzie swiecic:p:sorry: bo ostatnio juz moj zaczal w czapce chodzic a o 17 juz ciemno jak by srodek nocy byl

jeszcze troszke i bedzimy spaly na stojaco :p zeby bylo wygodnie:p

Ostatnia edycja:
Jej ja chyba tez muszę się ruszyć bo żołądek przyrośnie mi do kręgosłupa! Ja chyba sobie hamburgera zrobię. Mąż wczoraj steki smażył więc wystarczy odgrzać :tak:

U mnie jest szaro i ponuro... aż nie chce się z łóżka podnosić.... :confused2:

reklama
Do góry